2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağlıklı olsunda 2,5 kilo bile olsa olur zaten önemli olan sağlıklı olması canım benim zayıf doğsada sonradan alsın ne olur ki

yaa illaki ama işte yorum üstüne yorum canını sıkıyo insanın bırak haftaya da izmirde düğün var daha orda da bi tomar laf duyykaydirigubbakcemile3 töbe töbeeee

canım rahım agzı olcumu nedır kı bıraz daha acarmısın.

pardon kızlar soru hazırlıyordum dalmışım
rahim ağzı uzunluğu ultrason ile ölçülüyor herşeyden önce onu söyleyeyim bana olması gerekeni söylemedi rahim ağzını ölçüyorum şu an dedi baktı normal erken doğum riski yok dedi. rahim ağzı uzunluğu kısa olanlarda erken doğum riski oluyor ve risk artarsa rahim ağzına dikiş atılıyor o yüzden şimdiden doktorun ölçmesi iyi olur 6. ayda rahim ağzı kısa olanlarda risk artıyor benim aklımdaydı sormadan doktorum ölçtü benim söyleyebileceklerim bu kadar

iyi haftalar kızlar..
ayy hafta sonu çok yoruldum..cumartesi kırklareline gittim ablamlarla ..düğün vardı..kızlar maşşallah geline bir takı takıldı tam 3 saat sürdü garibim kızın kolları almadı poşetlere dolduruldu bilezikler..anam köy düğünleri ne güzel oluyormuş ya..gece 1.30 da çıktık ordan sabaha karşı 4 te geldik eve..dünde bütün gün yattım haliyle..bugünde pazartesi biraz temizlik yapıcam..

hafta sonu kuzularını görenlere maşşallah gözünüz aydın..
pembecim çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun..
Huysuz canım arkadaşlık gönderdim müsait olunca bakarsın canım..

canım bılgılendırmen ıcın teekkur ederım bende gıttıgımde sorayım barı.

canım kıyamam.. biz bir taneyi zor doyuruyoz.. senin iki tane üstünede diyet.. allah kolaylık versin..yumurtayı neden yasakladı kii...

ya pembe benım de sag taraf acıo dıom ya ben de mı gıdem ki:s ama sagda sadece mıde var

valla petişkocum bu bana iyi bir ders oldu neredeyse 1,5 aydır sırt ağrım vardı. 4 haftadır da göğsümün altındaki acı. kendisi bir doktor olan eltim bana "sen kendini çok dinliyorsun" dedi. ve ben sustum. kabullendim.(çok da bozulmuştum gerçi)

az daha ölecektim bu da bana ders oldu. safra kesem resmen bağırıyormuş ben bozuldum diye. ben de gebeliktendir gebeliktendir diye araştırmıyordum. bir daha yapmam bunu. ölecektim nerdeyse.

yaa illaki ama işte yorum üstüne yorum canını sıkıyo insanın bırak haftaya da izmirde düğün var daha orda da bi tomar laf duyykaydirigubbakcemile3 töbe töbeeee

fussicim takma gülüm. allahtan çevremde çok insan yok olanlarda sinirimi bildiklerinden üç düşünüp bir konuşuyorlar da garip garip şeyler duymuyorum. ben çok zayıftım hamile kaldığımda şimdi tosuncuk oldum. herkes ooo baya kilo almışsın diyo heee diyom danalar gibi yiyom şükürler olsun.
kız sen manisanın neresindensin? benim babanemler soma lıdır. hatta erkek kardeşi ve akrabaları hala orda. çok severim soma yı.

pembe kusura bakma sana geçmiş olsun demeden konuya girdim. çünkü dün bayağı sinir ettiler beni.
çok çok geçmiş olsun. umarım sana ve bebeğine bir sıkıntısı olmaz. çok kısa zamanda iyileşmeni diliyorum

valla az kaldım canım yakında öle dicceeeemmmkaydirigubbakcemile3

manisa merkezdeyim canım soma epey uzak merkeze gelirsen beklerim manisayaaaa

pembecim allah beterinden korusun hayatım. bak ilaçla geçecekmiş allahtan. doktorlar zararı olmaz diyorsa olmuyordur hayatım içini ferah tut kızlarına hiiç bişi olmaz allahın izniyle.

manisa merkezdeyim canım soma epey uzak merkeze gelirsen beklerim manisayaaaa

manisa merkezden de arkadaşlarım vardı. zaten izmirle manisa arası 30 dakika falan nerdeyse. soma uzak kalıyor evet hayatım. istanbuldan gelirken manisanın içinden geçiyoruz ama bu ara o taraf bana baya bir uzak gibi canım. çakıldım kaldım buralara. oooy oy.

saol arkadasım bı daha doktora gıttıgımde gercı daha cok var 13 hazırana ama mutlaka bende soracagım

günaydın kızlar
kahvaltımızı ettik geldik cumartesi doktordaydık erkekim 700 gr olmuş sırt ağrıların başlıycak haberin olsun dedi doktorum havuz tatil uçak hepsine izin verdi daha doğrusu kendisi dedi sormadım bile böcek ilacından korkma dedi rahim ağzım kapalıymış minnoş tersmiş daha dönmemiş eşşek
geçmişi okuyup gelicem şimdilik bizden haberler böyle

pembe acaba yedıgın yumurtalarmı tetıklemıstı.

bence kadın dogum uzmanınınla konus. sana uygun bı lıste hazırlamasıonı rıca et. kuzular hiç bişeyden mahrum kalmasınlar

pembe o eltının adı doktormus canım.neyse sebebı bellı oldu ya tedavı etmek daha kolay.du bakam ben de sorayım genel cerraha neymıs bu.e sırt agrısını hamıleleıge baglamak cok normal cunku heryerde yazıo su aydan sonra sırt agrısı baslar dıe.artık neyı neye yoracagımızı sasırdık valla.allah beterınden korusun

manyak bunlar ya. sabah sabah seda sayan da nuri sesi güzelin kobrası nasıl öldü, nuri sesi güzel kobrasını anlatıyor diye bangırdıyor. yuh! ortada ölü bir kobra da var ama bu kadar da ima olmaz ki tövbe tövbe :)

glnz hadi gözün aydın.

kızlar bu arda benim bebeler tek bebelerle aynı gitti (büyüme açısından) şimdiye kadar. benim aslında iki kat hamile olmam gerekiyor değil mi :)

msms yumurta tetiklememiştir iltihaplanmayı ama acıların şiddetini artımıştır. ona da yanıyorum haftalardır düşünsene durmadan yiyip yiyip azdırıyormuşum acılarımı.

glnz hadi gözün aydın.

kızlar bu arda benim bebeler tek bebelerle aynı gitti (büyüme açısından) şimdiye kadar. benim aslında iki kat hamile olmam gerekiyor değil mi :)

ee karnın küçükse beben küçüktür mantık bu:)

az once bı yerden zıyarete geldıelr aaa nasıl 6 aylık dıyorlar:) karnın çok az dıyo kadının bırı. diğeri seker ve bılınclı bebek ıyı gelısıyormu dedı. evet dedım o zaman sorun yok dedı. diğeride sustu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…