sağlıklı olsunda 2,5 kilo bile olsa olur zaten önemli olan sağlıklı olması canım benim zayıf doğsada sonradan alsın ne olur ki
canım rahım agzı olcumu nedır kı bıraz daha acarmısın.
günaydın arkadaslar
sessız bır haftasonundan sonra herkesi bi arada görebilmek ne güzel:) bebişlerini gören arkadaslar gözünüz aydın, bende ıstıyorum bi an önce kuzumu görebilmeyi ama 13 hazirana cook var(
Elacım doktor snaa da bebişinin gelişiminin önden gittiğini sölemişya bu dogum tarihininde daha önce olacagı anlamına gelirmiki, ben en son doktora gittigimde gelişimi 1 hafta önce demişti ama bunu sormayı unutmusum coktandır merak edıyorum.
gamma rahim agzı uzunlugunu bızlerede solemen cok ıyı oldu, en azından bızlerde gittiğimizde bunu doktorlarımıza danışalım, bunu daha öncede duymustum ama daha ılerıkı haftalarda olacagını sanıyordum, bırde ıdeal uzunluk ne olmalıymıs konustunuzmu?
pardon kızlar soru hazırlıyordum dalmışım
rahim ağzı uzunluğu ultrason ile ölçülüyor herşeyden önce onu söyleyeyim bana olması gerekeni söylemedi rahim ağzını ölçüyorum şu an dedi baktı normal erken doğum riski yok dedi. rahim ağzı uzunluğu kısa olanlarda erken doğum riski oluyor ve risk artarsa rahim ağzına dikiş atılıyor o yüzden şimdiden doktorun ölçmesi iyi olur 6. ayda rahim ağzı kısa olanlarda risk artıyor benim aklımdaydı sormadan doktorum ölçtü benim söyleyebileceklerim bu kadar
neyse ben de foruma döneyim kendime döndüğüm yeter :)
şimddiiiii... zeynep eylül ben de yaşıyorum aynı şeyi. üstelik ikisi de kız. onların cahilliğine verip gülüp geçiyorum artık sen de öyle yap.
msmscim benim de karnımda ziller çalıyor lakin benim bir de perhizim var artıkyiyeceklerim kısıtlandı bayağı.özellikle yağ. öyle olunca herşeyin yağsız olması lazım. bir de lüp lüp her sabah bir yumurta yemeye başlamıştım gebelikle birlikte o tamamen yasaklandı.ne yiyeceğimi şaşırdım.
fussi sen de onlara de ki; 6 kilodan aşağı doğurmayı düşünmüyorum :)
ya pembe benım de sag taraf acıo dıom ya ben de mı gıdem ki:s ama sagda sadece mıde var
yaa illaki ama işte yorum üstüne yorum canını sıkıyo insanın bırak haftaya da izmirde düğün var daha orda da bi tomar laf duyykaydirigubbakcemile3 töbe töbeeee
neyse ben de foruma döneyim kendime döndüğüm yeter :)
şimddiiiii... zeynep eylül ben de yaşıyorum aynı şeyi. üstelik ikisi de kız. onların cahilliğine verip gülüp geçiyorum artık sen de öyle yap.
msmscim benim de karnımda ziller çalıyor lakin benim bir de perhizim var artıkyiyeceklerim kısıtlandı bayağı.özellikle yağ. öyle olunca herşeyin yağsız olması lazım. bir de lüp lüp her sabah bir yumurta yemeye başlamıştım gebelikle birlikte o tamamen yasaklandı.ne yiyeceğimi şaşırdım.
fussi sen de onlara de ki; 6 kilodan aşağı doğurmayı düşünmüyorum :)
fussicim takma gülüm. allahtan çevremde çok insan yok olanlarda sinirimi bildiklerinden üç düşünüp bir konuşuyorlar da garip garip şeyler duymuyorum. ben çok zayıftım hamile kaldığımda şimdi tosuncuk oldum. herkes ooo baya kilo almışsın diyo heee diyom danalar gibi yiyom şükürler olsun.
kız sen manisanın neresindensin? benim babanemler soma lıdır. hatta erkek kardeşi ve akrabaları hala orda. çok severim soma yı.
manisa merkezdeyim canım soma epey uzak merkeze gelirsen beklerim manisayaaaa
pardon kızlar soru hazırlıyordum dalmışım
rahim ağzı uzunluğu ultrason ile ölçülüyor herşeyden önce onu söyleyeyim bana olması gerekeni söylemedi rahim ağzını ölçüyorum şu an dedi baktı normal erken doğum riski yok dedi. rahim ağzı uzunluğu kısa olanlarda erken doğum riski oluyor ve risk artarsa rahim ağzına dikiş atılıyor o yüzden şimdiden doktorun ölçmesi iyi olur 6. ayda rahim ağzı kısa olanlarda risk artıyor benim aklımdaydı sormadan doktorum ölçtü benim söyleyebileceklerim bu kadar
glnz hadi gözün aydın.
kızlar bu arda benim bebeler tek bebelerle aynı gitti (büyüme açısından) şimdiye kadar. benim aslında iki kat hamile olmam gerekiyor değil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?