yaaa bizde hafta sonu düğün vardı,,herkeş bana senin oğlan iri olcak dedi 4 kilo fakan diyolar karnım büyükmüşşş offf dr gitsemde soru işaretleri gitse aklımdan
Herkese merhaba. Pembe çok geçmiş olsun. İltihap dışında taş falan yoktur umarım. Ben çektimde ondan biliyorum. Tez zamanda düzelirsin inşallah. Benimde öğleden sonra doktor randevum var. Oğluşumu çok özledim. Tekmeleri bayağı kuvvetlendi.
o belli olmaz ki bazılarınınn karnı büyük bazılarının küçük olur.. beni gören okulda doğum iznine ne zaman ayrılacan diye soruyo.. ama ben karnımın büyük olmasını çok seviyom.. ihtişamlı kzım benim...kaydirigubbakcemile3yaaa bizde hafta sonu düğün vardı,,herkeş bana senin oğlan iri olcak dedi 4 kilo fakan diyolar karnım büyükmüşşş offf dr gitsemde soru işaretleri gitse aklımdan
merhaba hosgeldın.kendını tanıtsaydın once tanıomuyuz seni?sen doktoruna guvenmıomusun nıe mılletın soledıgını bu kadar kafaya takıosun kı.saglıklı olsun da gerısı cok da onmlı dııl de geç.
yaaa bizde hafta sonu düğün vardı,,herkeş bana senin oğlan iri olcak dedi 4 kilo fakan diyolar karnım büyükmüşşş offf dr gitsemde soru işaretleri gitse aklımdan
o belli olmaz ki bazılarınınn karnı büyük bazılarının küçük olur.. beni gören okulda doğum iznine ne zaman ayrılacan diye soruyo.. ama ben karnımın büyük olmasını çok seviyom.. ihtişamlı kzım benim...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?