2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba. Pembe çok geçmiş olsun. ıltihap dışında taş falan yoktur umarım. Ben çektimde ondan biliyorum. Tez zamanda düzelirsin inşallah. Benimde öğleden sonra doktor randevum var. Oğluşumu çok özledim. Tekmeleri bayağı kuvvetlendi.

yaaa bizde hafta sonu düğün vardı,,herkeş bana senin oğlan iri olcak dedi 4 kilo fakan diyolar karnım büyükmüşşş offf dr gitsemde soru işaretleri gitse aklımdan

zeynep eylül cüm takma kafana bana da baksana neler söylediler oooff yaniii bu insanlar niye tutmuyolar çenelerini

yaaa bizde hafta sonu düğün vardı,,herkeş bana senin oğlan iri olcak dedi 4 kilo fakan diyolar karnım büyükmüşşş offf dr gitsemde soru işaretleri gitse aklımdan

canım mıllete hiç bakma. herkes konusuyor. benım karnım az aa hiç 6 aylık değilsin dedıler c.tesi gunu. onlar yorum yapmadan olsun bebeğim ileri bile dedim ki gerçekten oyle. karın buyuklugu ıle alakası yok bu işin.

gelmıs gecmıs olsun pembe ıns rabbım tez zamanda sıfasını da versın.tedavıye basladı mı

çok şükür taş yokmuş. taş olsa nüksetmesi büyük olasılık . benimki inşallah nüksetmez en azından bu bebeleri bir doğurayım emzireyim de olacaksa ameliyat ondan sonra olsun. iki doktor da bu antibiyotik bebeklere güvenilir dese de insan ister istemez huzuursuz oluyor.

pembe çok çok geçmiş olsun kolayca atlatırsınız inşallah, acil şifalar versin Allah...
zeynep eylül öylelerine bi :dilcikar: çekip ortamı terket çok etkili bi yöntem bak söyliyim -tatlicadiarzu-

hadi güzel haberlerle gel cnm inş.

o belli olmaz ki bazılarınınn karnı büyük bazılarının küçük olur.. beni gören okulda doğum iznine ne zaman ayrılacan diye soruyo.. ama ben karnımın büyük olmasını çok seviyom.. ihtişamlı kzım benim...kaydirigubbakcemile3

evet petişko dedim ya antibyotik başladı yarladım bile.

belki hakikaten birşeyler vardı önceden de gebelik tetikledi. safra kesesi bana o kadar yabancı ki
o sırt ağrısı da bununla ilişkiliymiş zaten inşallah ondan da kurtulurum.

ya arkadaşlar hani bi laf varya ağzı olan konusuyo diye.. hakikaten öyle yani , sanki illa herkes bi yorum yapmak bişeyler sölemek zorunda hissediyo kendini özelliklede önceden hamilelik yaşamış olanlar ama bunu yaparken hiç düşünmedikleri bişey var o da hamilelerin zaten olabildiğince duygusal olup onların öylesine bi laf deyip geçtikleri seyleri bile cok düşünüyor olmaları.. böylesi laflar eden densizleri önemsemeyin kızlar onlar bizleri düşünmeden konuşuyor bari bizler kendimizi önemseyip boşyere düşünmeyelim

merhaba aslında ben daha önce bir kaç kere yazdım ama işimin yoğunluğundan sürekli yazamıyorum. o yüzden beni tanımıyor olabilirsiniz.
tabi ki doktoruma güveniyorum ama hafta sonu olanları anlatsam sanırım hak verirsiniz.
dün eşimin kuzenleri ve ablası geldi eşleriyle birlikte. hepsi kadın doğumcu kesilmiş mübarek, benim karnıma bakarak, ilk ultrason görüntüsünde kesenin sağda mı solda mı olduğuna bakarak, bebeğin mideme mi yoksa kasıklarıma mı baskı yaptığını anlamaya çalışarak ve en sonunda da iki yastığın altına, birine bıçak birine makas koyarak ve hangisinin altına ne koydukları ben bilmiyorum, bana birisine otur diyerek ve ben es kaza altında bıçak olan yastığa oturunca kesin erkek diyerek tahminde bulununca iyice sinir oldum. bütün bunları espriyle karşıladım o zaman. üstünde durmadım misafir oldukları için.
ve belki de beni daha çok sinir eden şey, eşimin de acaba erkek mi diye kafasının karışması. ben kimseye anlatamıyorum, en sonuda eşime kızdım sen de onlara inanıyorsun diye.
sanırım haklısınız en iyisi hiç takmamak ama bazen gerçekten zor oluyor.

sağlıklı olsunda 2,5 kilo bile olsa olur zaten önemli olan sağlıklı olması canım benim zayıf doğsada sonradan alsın ne olur ki

yaa banada sölüyo kimileri aynı şeyi 1 ayın kaldı galiba filan diyee ne çok biliyorlar yaaawww:roflol::roflol:

neyse ben de foruma döneyim kendime döndüğüm yeter :)

şimddiiiii... zeynep eylül ben de yaşıyorum aynı şeyi. üstelik ikisi de kız. onların cahilliğine verip gülüp geçiyorum artık sen de öyle yap.

msmscim benim de karnımda ziller çalıyor lakin benim bir de perhizim var artık yiyeceklerim kısıtlandı bayağı.özellikle yağ. öyle olunca herşeyin yağsız olması lazım. bir de lüp lüp her sabah bir yumurta yemeye başlamıştım gebelikle birlikte o tamamen yasaklandı.ne yiyeceğimi şaşırdım.

fussi sen de onlara de ki; 6 kilodan aşağı doğurmayı düşünmüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…