2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben de haftasonu burda pazardan baktım ama şöle yumuşacık birşeyler bulamadım. emzirme sütyenini boynerden bakıyım ben de bugün barim. ama o zamana kadar kaç beden olacağını nasıl biliyorsun canım? yani şimdiki bedene göre mi alıyorsun? ay çok komik sorular biliyom ama napıyım satıcılara sorup komik duruma düşmektense hamiş dostlarıma sorayım dimi ama :)

benimde bebis basindan beri onde gidiyordu zaten detayli ultrasonda da dogum tarihi olarak 11 gun oncesi cikti.
bende doktora sordum bu gercekten dogum erken olabilir anlamina gelebilir mi diye, o da eger en basindan sonuna kadar bebek hep onde giderse o zaman gelir dedi. ama degiskenlik gosteriyorsa yine kendi tarihinde dogabilir dedi. umarim yardimci olmustur cevabim.
ama tabi bence yine de belli olmaz bebislerimiz kendi istedikleri tarihlerde gelecektir.

canım bende merak ettım bana gonderırımısın arkadaslık teklıfı bakalım aranızda bınımkadar sısen varmı

hemen gonderiyorum canim.

saol hayatım baktım albümüne. çok tatlı görünüyorsun gerçekten.

tesekkur ederim canim.

guluzarcım sen de albume foto koy kı herkes gorsun bakalım asıl sen bu kadar sıstım dıosun sen ne kadar sısmıssındelikafadulden

canım yenı cekılmıs fotom yokkı ama cekıleyım bu aralarda koyayım canım her goren benı doguracak sanıyorda ondan ama ben baya kılolu basladım fazla kmılo almadım ama kılolu basladıgım ıcın doguracak gıbı duruyorum 71 kılo ıle basladım su ana 75 kıloyum ama karnım asırı buyudu. cocukta zaten normalden buyukmus

herkese merhaba. aynı şey size de oluyor mu bilmiyorum ama, ben kızım olacak dediğimde insanlar, saçma sapan bir şekilde "OLSUN" diyorlar ya da bir grup daha var ki böyle diyenlerin içinde benim pek sevgili görümcem de var. , "YOK BEN HıSSEDıYORUM SENıN OĞLUN OLACAK" diyorlar.
müneccim b. ku mu yedin dicen. ben mi anlatamıyorum yoksa onlar inadına mı yapıyorlar, tam 4 kere farklı zamanlarda farklı doktorlar kız dedi diyorum hala yok senin oğlun olacak diyorlar.
hayır kız ya da erkek hiç farketmez. Allah sağlıklı olmasını nasip etsin ihşallah ama nedir yani bu, biri bana anlatsın.
KIZ DOĞRUCAM KARDEŞıM BEN KIIIIIIZZZZ.
VE BÖYLE OLMASINDAN DA GAYET MEMNUNUM. ALLAH ALLAH YAAAAA

çok geçmiş olsun canım ya. peki tedavisi nasıl olacakmış ilaç falan verdi dimi doktor?

gecmiş olsun canım yaa. peki ne önerdi dr. hamıleyken uygalanacakl bır tedavısı varmıymıs

bebişlerini görüp doktordan güzel haberlerle dönmüşsünüz kızlar
hızlı bir geçmiş yaptım
gözünüzaydın.

Ahhh ben neler çektim son dört gündür bir bilseniz.

yeni giren kızlar hoş geldiniz nasılsnızı bebekelriniz nasıl?

Pembe hayırdır neyin var canım

ilaç verdi tabi. antibiyotik başlandı. 4 gündür yatıyorum. kayınvalidmelerdeydim. o baktı bana sağolsun. bugüne evime döndüm

çok geçmiş olsun canım.. teşhis edilmiş yaa artık daha rahat ederin..en azından tedavini olursun için rahatlar..

zaten kızlar çekilecek gibi değildi bittim bittim. acıdan gözlerimdemn yaşlar geliyordu kıvranıyordum şimdi antibiyotik etkisini göstermeye başladı yavaş yavaş geçiyor.

canım merhaba. böyle zamanlarda herşey daha da bir büyüyor insanın gözünde eminim ama allah sana anneliği yaşatma lutfunu göstermiş insanların ne dediğini pek umursama derim ben.kadınlar kulubüne üye olduğumdan beri neler okudum ve okuduklarım bana çok güzel dersler verdi. bebişlerimiz sağlıklıysa gerisi hikaye canım. herkes kendi önündekine baksın de geç.

ilaç rahatlattımı pembe. su zmanda antıbıyotık kullanmak eskısı gibi zararlı değil biliyorsun canım. ilaç kullanmak canımızı sıkıyor ama kullanmamak daha buıyuk sıkıntı olabılıyor. Allah şifanı versın

hiç ciddiye alma bence onları... ben hep kzım olsun istedim çok şükür kızım oluyo.. bu yüzden çok mutluyum... gerçi önemli olan sağlıklı olması..

pembecim cok gecmis olsun , demek bosu bosuna cekmemissin o kadar agriyi sanciyi. :1no2:senağlama
peki nasil tedavi edilebilirmis?

benim goguslerim pek buyumediler biraz daha dolgunlastilar diiim, normal camasirlarimi kullanabiliyorum. o yuzden 1 beden buyugunu aldim ben. insallah olur.

takma kafana, benimde oglum olcak dediklerimden bazilari olsun dediler. yani farketmiyor kiz ya da erkek olmasi onlar soylemek istedikten sonra her kosulda soyliyorlar. bizim yapmamiz gereken hiiiic takmayip canimizi sikmamak -tatlicadiarzu-

merhaba hosgeldın.kendını tanıtsaydın once tanıomuyuz seni?sen doktoruna guvenmıomusun nıe mılletın soledıgını bu kadar kafaya takıosun kı.saglıklı olsun da gerısı cok da onmlı dııl de geç.

hepinize teşekkürler kızlar. çok çok sevgiler hepinize. allah size yaşatmasın böyle acılar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…