oda icin e-bebek, modoko, tepe home ve etiler de bir iki bebek mobilyacisini gezdik.
bir tanesini begendik ama kesin kararimizi vermedik henuz.
kendime aldigim tum seyleri de boynerden aldim. oradaki ic camasir reyonunda bir suru markanin urunleri bir arada bulunabiliyor, bir kisminda da indirim var. ben 3 tane emzirme sutyeni aldim simdilik yeter heralde.
bir tane pijama aldim ama bir tane de elbise gecelik almak istiyorum, hangisi rahat olursa onu kullanirim zaten tek 1 tanesi yeterli olmuyormus sanirim. gecelik pijama alirken dikkat etmen gereken onden acilabilir dugmeli felan olmasi emzirebilmek icin. bir de tabi hala karnimiz sis olacagi icin buyuk beden olmasi a.s
günaydın arkadaslar
sessız bır haftasonundan sonra herkesi bi arada görebilmek ne güzel:) bebişlerini gören arkadaslar gözünüz aydın, bende ıstıyorum bi an önce kuzumu görebilmeyi ama 13 hazirana cook var(
Elacım doktor snaa da bebişinin gelişiminin önden gittiğini sölemişya bu dogum tarihininde daha önce olacagı anlamına gelirmiki, ben en son doktora gittigimde gelişimi 1 hafta önce demişti ama bunu sormayı unutmusum coktandır merak edıyorum.
gamma rahim agzı uzunlugunu bızlerede solemen cok ıyı oldu, en azından bızlerde gittiğimizde bunu doktorlarımıza danışalım, bunu daha öncede duymustum ama daha ılerıkı haftalarda olacagını sanıyordum, bırde ıdeal uzunluk ne olmalıymıs konustunuzmu?
canım bende merak ettım bana gonderırımısın arkadaslık teklıfı bakalım aranızda bınımkadar sısen varmı
saol hayatım baktım albümüne. çok tatlı görünüyorsun gerçekten.
guluzarcım sen de albume foto koy kı herkes gorsun bakalım asıl sen bu kadar sıstım dıosun sen ne kadar sısmıssındelikafadulden
perşembe gecesi (cumaya bağlanan) sancılarla uyandım. aynı yer işte biliyorsunuz bir kere daha resim koymayayım. ağla inle kıvran. yalnızdım bir de. sabah oldu. birilerini arasam acilliğim zaten ama. acilde ne yapacaklar deyip savbahladım. sabah kadın doğumcuyu aradım "yok bu etimde derimde değil bu içeriden birşey kaburgam krık galiba" dedim. yok dedi genel cerraha gidin.
kayınpeder aldı evden gittik, teşhis. safra kesesi iltiphaplanması ileri derecede.
perşembe gecesi (cumaya bağlanan) sancılarla uyandım. aynı yer işte, biliyorsunuz bir kere daha resim koymayayım. ağla inle kıvran. yalnızdım bir de. sabah oldu. birilerini arasam acilliğim zaten ama. acilde ne yapacaklar deyip sabahladım. sabah kadın doğumcuyu aradım "yok bu etimde veya derimde değil bu içeriden bir şey kaburgam kırık galiba" dedim. yok dedi genel cerraha gidin.
kayınpeder aldı evden gittik, teşhis. safra kesesi iltiphaplanması ileri derecede.
bebişlerini görüp doktordan güzel haberlerle dönmüşsünüz kızlar
hızlı bir geçmiş yaptım
gözünüzaydın.
Ahhh ben neler çektim son dört gündür bir bilseniz.
perşembe gecesi (cumaya bağlanan) sancılarla uyandım. aynı yer işte, biliyorsunuz bir kere daha resim koymayayım. ağla inle kıvran. yalnızdım bir de. sabah oldu. birilerini arasam acilliğim zaten ama. acilde ne yapacaklar deyip sabahladım. sabah kadın doğumcuyu aradım "yok bu etimde veya derimde değil bu içeriden bir şey kaburgam kırık galiba" dedim. yok dedi genel cerraha gidin.
herkese merhaba. aynı şey size de oluyor mu bilmiyorum ama, ben kızım olacak dediğimde insanlar, saçma sapan bir şekilde "OLSUN" diyorlar ya da bir grup daha var ki böyle diyenlerin içinde benim pek sevgili görümcem de var. , "YOK BEN HİSSEDİYORUM SENİN OĞLUN OLACAK" diyorlar.
müneccim b. ku mu yedin dicen. ben mi anlatamıyorum yoksa onlar inadına mı yapıyorlar, tam 4 kere farklı zamanlarda farklı doktorlar kız dedi diyorum hala yok senin oğlun olacak diyorlar.
hayır kız ya da erkek hiç farketmez. Allah sağlıklı olmasını nasip etsin ihşallah ama nedir yani bu, biri bana anlatsın.
KIZ DOĞRUCAM KARDEŞİM BEN KIIIIIIZZZZ.
VE BÖYLE OLMASINDAN DA GAYET MEMNUNUM. ALLAH ALLAH YAAAAA
benimde bebis basindan beri onde gidiyordu zaten detayli ultrasonda da dogum tarihi olarak 11 gun oncesi cikti.
bende doktora sordum bu gercekten dogum erken olabilir anlamina gelebilir mi diye, o da eger en basindan sonuna kadar bebek hep onde giderse o zaman gelir dedi. ama degiskenlik gosteriyorsa yine kendi tarihinde dogabilir dedi. umarim yardimci olmustur cevabim.
ama tabi bence yine de belli olmaz bebislerimiz kendi istedikleri tarihlerde gelecektir.
saol canım, bende bı umut ıste hanı ne kadar erken dogarsa o kaar cabuk sevebılırım dıye:) ama bu demek deılkı erken dogmasını ıstıyorum, vaktınde gelsın kuzum saglıkla sıhhatle..
resımlerınızı cok begendım canım bende eklıcem bulabılırsem
herkese merhaba. aynı şey size de oluyor mu bilmiyorum ama, ben kızım olacak dediğimde insanlar, saçma sapan bir şekilde "OLSUN" diyorlar ya da bir grup daha var ki böyle diyenlerin içinde benim pek sevgili görümcem de var. , "YOK BEN HİSSEDİYORUM SENİN OĞLUN OLACAK" diyorlar.
müneccim b. ku mu yedin dicen. ben mi anlatamıyorum yoksa onlar inadına mı yapıyorlar, tam 4 kere farklı zamanlarda farklı doktorlar kız dedi diyorum hala yok senin oğlun olacak diyorlar.
hayır kız ya da erkek hiç farketmez. Allah sağlıklı olmasını nasip etsin ihşallah ama nedir yani bu, biri bana anlatsın.
ben de haftasonu burda pazardan baktım ama şöle yumuşacık birşeyler bulamadım. emzirme sütyenini boynerden bakıyım ben de bugün barim. ama o zamana kadar kaç beden olacağını nasıl biliyorsun canım? yani şimdiki bedene göre mi alıyorsun? ay çok komik sorular biliyom ama napıyım satıcılara sorup komik duruma düşmektense hamiş dostlarıma sorayım dimi ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?