2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sevdacım canım çok gelmiş olsun aman dıkkat et kendınee umarım sorunsuz bı şekılde hastaneden geri çıkarsınız canım....bızıde durumundan haberdar et canım benım merak ederız senı.dualrımız senınle ve kızınla tatlımmm

emelcım hoşgeldın canım nasılsınnn

Ayyyy cnm bnm ya. Çok çok geçmiş olsun. Nazar değdi hepimize sanırım. Ama inş. seninde tedavin iyi gidicektir. O dediğin iğneden bende oldum cnm. 2 tane akşam 2 tane sabah yaptılar. Bebeğin ciğerleri gelişsin diye. Dediğin gibi çok acıktırıyo. Başka yan etkisi yok. Bizi gelişmelerden haberdar et mutlaka. Allah yardımcın olsun tatlım. Boşver artık çalışmayı bol bol dinlen bebişin herşeyden daha mühim.

zeynep geçmiş olsun canım sıkma canını. bana dr um en ufak bı tehdıtte hemen yapıştırırız bız erken dogum rıskı var dıe dedı. sende dusunme oyle zamanında gelır kuzun

Ayy minicik ama çok tatlı ya yerim onu
dimi canım ufacık yaaa
ayy canımm benim Allahım neolur bebeklerimiz vaktinde gelsinler... aynen gülcan ..bizimkiler daha iyi ayy allah yaşattımı yaşatıyo işte...
.

bu dünyada yiyecek ekmegı varsa yaşıyo bebişlerr herşey allahın takdırı..hadi canım sanada kolay gelsın iii akşmlar

sevdacım çok iyiydin buluştuğumuzda. inşallah bir sorun çıkmaz tatlım ya. yasemine mesaj atarsan sevinirim, durumunu ben de merak ettim. bizi haberdar et, dualarımız zeynep bebek için, zamanında gelsin bebişin.

zeynepcim çok geçmis olsun ......dediginde haklısın son yıllarda erken dogumlar arttı bende bunu teknolojiyle alakası oldugunu dusunuyorum ve tabi ki aldıgımız hormonlu besinlere.......umarım cok uzun sure kalmaz 1 gece yatar cıkarsın ...bizlerde dikkat etsek daha iyi olacak....hoş olcak olduktan sonra onune geçilmezde......insallah guzel haberlerni bekliyoruz canım kendine iyi bak

hosbuldum gulcancım iyiyim bitanem sen nasılsın? bugun oglen uyuduk kızımla 4 gibi de kalktık ..sonra hanfendinin canı kurabiye istemis birlikte onu yaptık :) biraz mutfagı toparla derken anca girdim buraya ...

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine Allah zamında doğum nasip etsin inşallah

hosbuldum gulcancım iyiyim bitanem sen nasılsın? bugun oglen uyuduk kızımla 4 gibi de kalktık ..sonra hanfendinin canı kurabiye istemis birlikte onu yaptık :) biraz mutfagı toparla derken anca girdim buraya ...

iyiyim tatlım bende ev işi burası falan derken akşamı ettık yınee....ohhh kızınla öglen güzellik uykusuna yattınız haaa iyi yapmısınızz kız çocugu olunca başka olur yaaa bırlıkte iş yapmak falan zevklı olur...canım kızın bu sene okula başlıcaktı dıyımı kardeş konusunda onun düşüncesi nasıl şuan için kıskançlık falan varmı

gulcancım olmaz mı oluyor elbet . . . .mesela kardesi için alısveris yapıyoruz ya oda baslıyor banada mama alır mısınız ya da gecen uyku seti siparis ettik oda kendi icin siparis vermek istedi :) aldık tabi . . .kardesinin besigi geldiginde 3-4 gun geceleri onda uyudu :)) onun dısında karnımı oper oksar kardesiyle konusur....cok sevdigini biliyorum olacak o kadar diyorum...belki de dogdugunda biraz daha artacak kıskanclıklar....allahtan annem yanımda olacak kendisi emekli ogretmen ...donusumlu olarak bengisu ile igilenecegiz artık :)) ben çok yorulcam o kesin.........

canım eşim geldi biraz da ben oturayım diyor ben ona teslim ediyorum bilgisayarı ve mutfaga geciyorum ..kendine iyi bak :)

hem sevenirler kardeşim gelıyo hemde içten içe kıskançlık duyarlar aslında cok görmemek lazım sonuçta o da daha küçük zamanla alışır...beşik olayında koptum ama yattı demek bı kaç gece sen bak şu zilliye yaaakaydirigubbakcemile3annenın gelmesı senın için çok iii olur canım artık o da çözüm yolları bulur nasıl davranılacagı konusunda tecrübelidir ne olsa..allah yardımcın olsun canımmm işin zor azcıkkk...sana kolay gelsın görüşürüz yıne e öpyorumopuyorumnanaktan

Hepınıze Çok Çok teŞekkÜr ederım. Tabı kı durumdan haberdar ederım sızlerı. Benım doktorum zaten bıraz pımpırıklı ama yıne de dıkkat etmek gerekıyor.
Ben sızlerde kendınıze dıkkat edın dıye anlattım aslında. Zaman zaman ıŞe kendımızı kaptırıp dınlenmeyı unutuyoruz.
GÜlaycım gerÇekten buluŞtuĞumuzda ıyıydım aslında Şımdıde ıyı hıssedıyorum kendımı ama bÖyle bırŞey oldu ıŞte.
Dedım ya doktorum da bıraz tıtız davranıyor,belkı de Öyle olması gerekıyor bılmıyorum.

1 gece yatıp ÇıkacaĞımı sÖyledı,
Özgecım demek sende yaptırdın. GÜnde 4 ıĞne haa. Acıktırıyor da. Neyse artık bıraz kılo alıcaz demektır bu. Verırız bebeklerımız saĞlıkla doĞsun da. Hepınızı Çok Çok ÖpÜyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…