2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

napalım cnm doktorlar önlem alıyorlar ya doğarlarsa diye. Bence iyide yapıyorlar. Boşver kilo milo düşünme bebişler iyi olsun yeterki.......

canım geçmiş olsun, inşallah 1 gece kalıp hastaneden çıkarsın
yavrunuda vaktinde zamanında doğurursun inşallah
bizi mutlaka bilgilendir canım, aklımız sende kalır sonra, Allahım yardımcın olsun

şimdi hamile olan arkadaşımla konuştum, yarın son günüydü ama bugün doktora gitti içine doğdu kızın galiba
azar azar suyu akıyormuş meğersem ama o idrar sanmış, ultrasona girince doktor suyunun azaldığını görünce yatırmış, suni sancı vermişler doğum gerçekleşsin diye ama açılması hiç olmamış
açılma olmayınca sezeryana aldılar
2 saat önce doğurdu oğluşunu, 3,450 gr doğmuş paşa
telefonda anneyle konuştum, çok duygulandım yaaa
acayip mutluydu canım arkadaşım, erken doğum risklerini çok duyuyoruz ama bununda oğluşu gelmek bilmedi
azda olsa moral olsun diye sevincimizi paylaşmak istedim
Allahım bizlerede nasip etsin, yavrularımızı sağ slaim alalım kucağımıza
sabırsızlıkla onları göreceğim günü bekliyorum

canım arkadaşlarım benimmmm gün boyu gelemedim ama sizleri nasıl özledim anlatamam
geldim şimdi geçmişi sular seller gibi okudum hemen kim kiminle nerde nasıl diye :)))
Allah a çok şükür herşey yolunda genel olarak şükür bebeklerimiz iyi
buluşan kızlar resimler harika maşallahh hem size hem içinizdeki hem meleklere
glnz odanız çok güzel güle güle kullanın
özgemmseninde göbüş harika maşallahh ezgi naza ve sana Allah nazardan saklasın
ayrıca şekerinizde çok güzel Allah ım mutlulukla ağız tadıyla ikram etmeyi nasip etsin inşallaahh
bircan bayıldım şekerlerin üzerine yaptıgınız isimli stikerlara bende istiyorum ama kızıma teyzesi
zeynepeylül hayatım sanada çok geçmiş olsunn Allah ım hepimöizin yardımcısı olsun
dilekcanımıniçi dün uzun uzun konuştuk tlf dada söyledim biliyorsun benim yigenim son derece sağlıklı bir şekilde doğacak son zamanlarda kilo bol bol kilo alacak bebeklerimiz sen bile şaşıracaksın :))

maşallahh paşaya Allah ım analı babalı büyütsün inşallah
darısı hayırlısı ile bizlerin başına Allah ın izni ile canımm

a.s.kızlarrr,

uzun süredir giremedim ama sizi çok merak ettim. laptopum bozuldu, servise yolladım, tam zamanıydı bir de o masraf çıkacak, üstelik bilgisayarsız olmam da cabasııı :gitme: eşim iş yerinden bilgisayarını getirdi, oradan girdim.

bu arada neler yaptım:

oncelikle mother&care den emzirme sutyeni aldım ve kullanmaya başladım, kullanışlı tavsiye ederim. bir ara bu konuyu çok konuşmuştuk, o yuzden yazıyorum.

sonraaa bebişimize dolap ve şifonyer aldık hihoyyyt yatak olarak park yatak almıştım zaten. bu cuma gelecek, sabırsızlıkla bekliyorum. odayı yaptıgım zaman birşey kalmayacak, eksikler zaten bitmişti. bir tek doğum çantası kalıyor, onu da haftaya falan hazırlarım sanırım.

iştee böylee buyrunnnnnnnnn

umarım hepiniz iyisinizdir. az sonra geçmişe biraz göz atacağım.zemuszemus

yarın da buralardayım. optummm opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
selam kızlar, ya ben bişey sorucam kasık kısmımda yanin tam kasıkta değilde karnıma doğru ağrım var sabağ kalktığımda vardı sol tarafımda... sizede oluyormu halada geçmedi şuan işteyim çalışıyorum....

Herkese günaydın kızlar,

Uamrım çok hızlı geçen güzel bir gün olur bugün. Dün zaman hiç geçmek bilmedi işimde yoktu can sıkıntısından patladım resmen((

Sevdacım çok üzüldüm senin adına çok geçmiş olsun ama en azından erken tespit edilmiş bu durum ve doktorlar senin ve kızın için en doğrusunu yapacaklardır zaten hiç kafana takma artık koca kız oldu bebişlerimiz. Dualarımız sizinle canım , rabbim yardımcınız olsun.

Eslemcim arkadaşın güle güle büyütsün bebeğini inşallah ,allah nazarlardan saklasın darısı bizim başımıza artık. Allah o günleri bize de göstersin inş.

Emsalcim canım benim yaaa çok teşekkür ederim ağzından bal damlıyor benim güzel arkadaşımın yerim ben seni..Şeniz

Tubaok allah aldıklarınızı iyi günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin inş...

Canım benim son zamanlarda envai çeşit ağrım oldu. Kaburga ağrısı , kuku ağrısı , karın acıması , kuyruk sokumu ağrısı , kukuma bıçak saplanması vb... Doktoruma sordum çok normal artık son aylardasın olacak o kadar dedi. Hiç takma kafana hepimiz çeşitli ağrılar yaşıyoruz canım. Geçmiş olsun.

Günaydın hanımlar, umarım herkes iyidir , sevdanın mesajını yeni gördüm şok geçirdim resmen... Çünkü görüştüğümüzde turp gibiydiğ hiç bir şeyi yok gibiydi Allah yardımcısı olsun ...

Ebrucum oradaysan cevap yaz babanın durumu nasıl ?

sağol dilekciimmm... ya zaten doktorda ağrım var deyince karında sertleşme varmı? yada kasılma varmı diye soruyor ama öyle bişey yok... yani demekki normal ama genede insan korkuyor.. dün akşam bide karpuz kaldırdım biraz ağırdı ama işte o yüzdende korktum... bidaha asla ağır bişey ellemem... koçiş yoktu yanlızdım yemek istedim dolaptaydı bayada ağırmış 5 kg. vardı sanırım ... yemez olaydım... sabah ağrım olunca otomatikmen ona bağladım... ne bilim...

günaydın cnm dikkat et ama artık son günler Allah korusun cnm bnm

günaydın dilekçim nasılsın defne eylülüm nasılll????? dr a gittinizmi ya ben izne çıkınca 1-2 gün giremedim kaçırdımmı bişiler...

bızdede ıyıylık var uykusuzluk var tulay:) uyusamda yetmıyor napalım alısıcaz artık bunada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…