2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında ben de heves ettim şu lohusa bardağı süsülerine ama düşününce bebek olunca kim uğraşacak o süs olaylarıyla yani anneme de şunu süsle bunu süsle ikram et diyemem ki

biz geldik yine..ecem çok geçmiş olsun canım inşallah baban bunları da atlatıp doya doya torununu sevecek üzme sen kendini

loğusa bardaklarınızı sevsinler sizin.. çok güzel görünüyolar maşallah ama pek benim tarzım değil..pek servmem öyle süslü püslü şeyleri..

selasm kizlar nasilsiniz :CüvCüv:
bebisleriniz nasil:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
kizlar bebeklerinizin kilosuna kafayi takmayin cunku aileden gelen birsey ve anenin yapisina bagli burdaki doktorlara goreeeeeeeeCADIARZU
offfffffffffffff bende o yuzden dr dr geziyorum yok seker olabilirmis yok dengesiz beslenme hepside iyi cikinca hormonal aileden ngelen birsey oldu.bebegin kilolu olmasida basa dert bosverin saglikli olsunlar en onemlisi o gerisi bos kizlar allaha saglikli olmasi icin dua edin bebisler anne sutunu alinca kucuk tosuncuk oluyorlar sikmayin caniniziiiiiilmaz:

Özge canım buralardasın sanırım..bi gözük bakalım merak ettik..

selam hanımlar, nasılsınız? herkesler bomba gibi maşallah
geçmişi okuyana kadar öğle oldu valla
herkesin iyi olmasına sevindim

canım babanın ameliyatı güzel geçmiş bak, maşallah yaa
hayırlısıyla odasınada geçiyor, Allahım en kısa zmaanda evine dönmeyide nasip etsin

yaa okuduğum kadarıyla şekerler, bardaklar neyim hazırlanmış
yahu ben resimleri göremedim eklediyseniz
link filan verin merak ediyorum yaaa
bende pazartesi günü doktor çıkışı malzeme alayım ama bana biraz örnek yollayın olmaz mı?
internetten birkaç model buldum birazdan eklerim sizede
ancak sizin kendi orjinal fikirleriniz ilgimi çekicektir cokacimcoook

Evet kızlar dert etmeyin bebeklerin kilosunu ultrason hep doğru oranları vermiyor. burda ultrasona sokmuyolar bile sadece bi kere şimdi benim karnımı ölçüyolar mezura ile düşünün kaydirigubbakcemile3

haklısın canım sağlıklı olsunlarda

Aslında ben de heves ettim şu lohusa bardağı süsülerine ama düşününce bebek olunca kim uğraşacak o süs olaylarıyla yani anneme de şunu süsle bunu süsle ikram et diyemem ki
kıs hevesle yaparlar yaaa.ama tercihtir anacım.
loğusa bardaklarınızı sevsinler sizin.. çok güzel görünüyolar maşallah ama pek benim tarzım değil..pek servmem öyle süslü püslü şeyleri..

diyomya tercih meselesi kıslar bana kalsa heryeri tülleyecem:)

of digdemcim yaaa seni cok iyi anliyorum. allah sifa versin canim insallah baban en kisa surede ameliyata alinir neticesi de cok iyi olur.

huysuz biraz önce göz attım geçmişte.. sanada çok geçmiş olsun canım.. umarım çabucak toparlanır baban..

bu örnekleri netten almıştım, fikir olur belki yerimseniben

Eklentiler

• $BEYAZGRAFONB.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 21
  • $slaytkovabeyaz.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 29
  • $BEYAZSULUK.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 20
  • $pembekese.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 23
bu bardak modellerini emsal buluyo ben ekliyom çok güzeller yaa.

Eklentiler

• $DSCF7801.webp
    5 KB · Görüntüleme: 21
  • $3056315054_0b473896d4.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 21
  • $pic-00127.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 20
ecem çok geçmiş olsun canım mevzuyu götürün bakanlığa kadar bu kadar vurdumduymazlık olmaz. ortada bir hayat var ama şu da var ki tatlım kendini fazla üzme yavrukuş da üzülmesin. Rabbim acil şifalar versin babacığına:Saruboceq:

bu örnekleri netten almıştım, fikir olur belki yerimseniben
harikasın valla çok güzel hepsi.özellikle grapon modeli çok basit herkesin yapabileceği bişi ve çok güzel.
kızlar bebek kurabıyesı yaptıracak olan varmı

ya kurabiyeyi nerde yaptırıyorlar? zaten kurabiye yaptırsam bebek şekeri biblosu car curt uğraşmıcam.öyle güzel süslüyorlarki kurabiyeleri hiç gerek kalmıyor başka bişiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…