2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay eşin çok seviyo ondaaaaannnn ama bebişten kan alırken alıyolarmış oda da o zmn ne yapcekkiii peşlerinden gider garikkk???

cnm güzel haberlerle gel inş....

kızım bi topiğe koyun len:)bide geçmişte hangi gün bi bakam merak ettims:)
olsuun koca istanbulda 5 kişiydikte ankarada 3 kişi normaldir yavyummm.
beğendiğinize sevindim kızlar..a.s.

tüller allttan çıkıyor kalıp halinde yani yıkanmasıda çok kolay..yarın odamız gelsin resimleri eklerim..odasının resmini ekleyen yokmu..
canım harika maşallahh çok beğendim.bende istiyom nasıl alaciiz erkek için olanlardan.sipariş mi vericez arkadaşına.
Kızlar kim isterse yazarım ben etiket problem değil

işte bu yaa yardımsever grafikerim beniiimmm.

İyi öğleden sonralar kızlar :) Dilekciğim bizim hastanedede epidural sezeryana alıyorlar bitek o yüzden beni epidurale ikna etti eşim şimdide yalnız ben bebeğin peşinden çıkarım bozulmazsın dimi demez mi... Yani dikme kısmına kalamazmış bebekler ya karışırsaymış. Ben ne dedim peki seni parçalarım valla çıkarsan.. Hastaneden çıkar mahkemeye giderim. Zaten kapının önünde bekleyen otuz kişi olacak nasılsa onlar karışmasına izin vermezler merak etme dedim :) Şimdi her konu açıldığında yalvarıyo çıkayım diye bende hayır diyorum ama bende kocamı tanıyosam fırlayıp gitcek eminim. :)

cnm güle güle otur evinde inşç...kavuşma tarhide belli olmuş hayırlısı olsun inş..

slm şekerler nabersiniz bakemm :))
ebru ve ecem canlarım babalrınıza Rabbim acil şifalar versin inşallaahh
bu arada ecem şerbet bardaklarınız çok güzel bende istiyorum ama ben bardakları kadeh düşünüyorum
sadece tepsiyi nasıl nerden bulacağız onu bilmiyorum ben izmirde hiç görmedim böyle bişey
nettende görmeden sipariş vermek istemiyorum ne olacak bilmiyorum

ay bence eşleriniz le şunuda paylaşın eşler doğum sonrası ilk eşiyle ilgilenmeliymiş yoksa anne depresyona girebiliyormuş eğer önce bebişle alakadar olursa aklınızda olsun

kızlar ne alemsiniz yaa hangi devirde yaşıyoruz nerde doğum yapıyoruzda bebekler karışsınn :)))
özel hastanede doğum yapacağız hepimiz kolaymı öyle bebekler karışsın etsin
kafanızı böyle saçma şeylerle meşgul etmeyin bence düşünecek çok şey var daha :))))
eşlerinizede anlatın bunun ne kadar yersiz bir düşünce olduğunu

kızlar göbegımın ustu çok kaşınıyo benı çok rahatsız edıyo. çözümünüz varmı bun yaa..

emsall hoşgeldın canım ıyımısın. agrıların nasıl

emsal hoşgeldin cnm nasılsın?? eylül nasıl??

hoşbulduk canımm
iyiyim Allah a çok şükür hayatım kızımda iyi şükür
havalarda zorlamasa daha iyi olacagız Allah ım beterinden korusun

kızlar göbegımın ustu çok kaşınıyo benı çok rahatsız edıyo. çözümünüz varmı bun yaa..

emsall hoşgeldın canım ıyımısın. agrıların nasıl

canımcım hoşbulduk
iyi diyelim iyi olalım yaa çok şükür halimize
ağrılarım hala var yatmak istiyorum ama ilğinçtir yatınca kalkıp yürümek çok zor ağrılardan
belim kasıklarım baya zorluyor yürürken birde nefes darlığım hala var içim daralıyor
nefes alamamak halsiz bırakıyor insanı sanki her yerim titriyor ama dediğim gibi Rabbim beterinden korusun az kaldı hepimiz için inşallahh
Allah ım inşallah hayırlısı ile yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsinn

kızlar evicap ı kullanıyorum dedim ya göğüslerim kaşınmıyor hiç

Özge doktora mı gidecekdi ben mi yanlış hatırlıyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…