2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar kizimiza ne isim oyacagimiza hala karar veremedik. bizim gibi karar veremeyenler var mi?

aklimizda 2 isim var. bilmeyenler icin anlamlari ile birlikte yaziyorum, siz de fikrinizi soylerseniz sevinirim.

Defne: Yaprakları güzel kokulu, yaz kış yeşil olan bir ağaç türü.hihoyyyt
Melis: Bal, bal arısı, tatlı şey, sevgili, can. lülülülülülü

Son düzenleme:
tuba her iki isimde hoşmuş canım 2 isim olarakda koyabilirsiniz
yok tek isim olcak ama bu ikisinden birine karar veremedik diyosan bence kura çekin
hangi isim çıkarsa onu takın yerimseniben

bizde kararsızlık sonucu kura çektik, kızımızın adını HANNE koyduk

bence Defne

hayır efendim herkes içün geçerli sonuçta hiç birimiz şu durumda taş diiliz heheh amaaaa anneyiz biz bundan sonra hep taş olucaz miniklerimizin gözünde

Şenizheheh saol canım yaa keyfım yerıne geldı bu sabah tartıdaaa 73.5 kg görünceee çok moralım bozuldukafamçokkarıştışişman değiliz dimi hamıleyızzzz:CüvCüv:

topike yeni gelen annişler hepiniz hoşgeldiniz

ben yavaştan kalkayım, yarım saatten fazla oturamıyorum, kaburgalarım ağırıyor
uzanmam lazım

Canım sancılar başladı mı , koşarız artık mutfağa , suyumuz geldiğinde pişmiş olur heralde :roflol::dance:

Bence anlam olarak Melis daha güzel :)

canım defne aynı zamanda su perisi mitolojide o ağacın ismi bu periden gelir apollo kızı kovalar tam elde ediceği sırada kız ağaca dönüşür ve bence çok hoş bi isim

Şenizheheh saol canım yaa keyfım yerıne geldı bu sabah tartıdaaa 73.5 kg görünceee çok moralım bozuldukafamçokkarıştışişman değiliz dimi hamıleyızzzz:CüvCüv:

ya ne şişmanı yaaa delimisin heheh bende şimdilik 70 im evde daha çok yiyorum arkandayım yaniiii merak etme hehehehehh

kızlar lınk gondercektım ama denızcım gondermıs zaten. bence çok şık bebek kurabıyelerı

naber betul? bozcaada nasildi memnun kaldiniz mi?
beni her an dogurabilirim dusuncesiyle goturmediler yaaa, neymis adaymis sancim baslasa nolcakmis

Ebru çooook güzeldiii hatta sana mail atacaktım hiç düşünmeden gidin diye. Deniz super, yemekler super yol biraz uzun..Biz değişiklik olsun diye yolu uzattık Edirne den gitmedik 9 saat surdu IDO ile 2 saatte karşıya ordan yine feribot yol felan 9 saat surdu ama dönüş Edirne yapınca 5,5 saatte geldik. 2 gün kaldık ama 1 hafta tatil gibi geldi.. Annemden ben ciddi fırça yedim ama degerdi:))

canım defne aynı zamanda su perisi mitolojide o ağacın ismi bu periden gelir apollo kızı kovalar tam elde ediceği sırada kız ağaca dönüşür ve bence çok hoş bi isim

canım hiç duymamıştım bu anlamını, her yonuyle bilmek lazım ismi. tşk.ederim.yerimseniben

Eşininde mi aynı yerde şişlik oldu canım? İnşallah canım benim eşiminki de öyle birşeydir. Ama bu şekilde muallakta kalmak ve beklemek çok zor insanın aklına herşey geliyor.
Dilek, inanıyorum kötü birşey yoktur. yalnız internetten araştırma yapmak gerçekten hiç iyi değil; çünkü abuk subuk şeyler de buluyorsun, evhamın iyice artıyor. dua edeceğiz merak etme.
bu arada benim eşim de sene başında varikosal ameliyatı olmuştu, sizinki de benzer bir ameliyat mıydı?

Saol cnm tşk ederim
başın sağolsun, çok üzüldüm. ama bebiş için de sevindim gerçekten. erken doğma riskini atlattınız tamamen inşallah

ya kızlar kendi çantamı hazırladım yavaştan geceliklerimi pijamamı sabahlığımı koydum göğüs pedimi koydum orkid gece koydum iki paket iç çamaşırııı terlik koyucam göğüs kremimi koyucam başka ne konur ya da ne koydunuz

kızlar lınk gondercektım ama denızcım gondermıs zaten. bence çok şık bebek kurabıyelerı
senden hızlı çıktım desene Meryem ciğim a.s.

canım doğum çantası topiğimiz var gördün mü ben listemi koydum oraya bak istersen başka listelerde var
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/297587-2009-eylul-anneleriii-cantalarimizz-hazirmi.html

betüşş hoşgeldin bomba gibisindir tatil sonrası hee??
canım hiç dönmek istemedi ki,

gecelik nasıl aldın ben yazlık buldum ama almadım henüz.. Göğüs kremlerini kullanmaya başlayaan varmı??*

Kızlar toplanıp bi alışveriş yapsak mı beraber???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…