Mozijiku canım başın sağolsun, allah sabır versin.
hoşgeldn tatlışım sen nasılsın????
arkadaslar kizimiza ne isim oyacagimiza hala karar veremedik. bizim gibi karar veremeyenler var mi?
aklimizda 2 isim var. bilmeyenler icin anlamlari ile birlikte yaziyorum, siz de fikrinizi soylerseniz sevinirim.
Defne: Yaprakları güzel kokulu, yaz kış yeşil olan bir ağaç türü.hihoyyyt
Melis: Bal, bal arısı, tatlı şey, sevgili, can. lülülülülülü
hayır efendim herkes içün geçerli sonuçta hiç birimiz şu durumda taş diiliz heheh amaaaa anneyiz biz bundan sonra hep taş olucaz miniklerimizin gözünde
yahuuu bunlarda ne böyle, kurabiye değil süs sanki, yemeye kıyamazki insan delikafadulden
fiyatı pahalıdır şimdi bunların, en iyisi güzel kalıplar bulup evde kendimiz hazırlayalım
daha ucuza maal olur , aksi halde para yetmez bee bunlara
arkadaslar kizimiza ne isim oyacagimiza hala karar veremedik. bizim gibi karar veremeyenler var mi?
aklimizda 2 isim var. bilmeyenler icin anlamlari ile birlikte yaziyorum, siz de fikrinizi soylerseniz sevinirim.
Şenizheheh saol canım yaa keyfım yerıne geldı bu sabah tartıdaaa 73.5 kg görünceee çok moralım bozuldukafamçokkarıştışişman değiliz dimi hamıleyızzzz:CüvCüv:
canım defne aynı zamanda su perisi mitolojide o ağacın ismi bu periden gelir apollo kızı kovalar tam elde ediceği sırada kız ağaca dönüşür ve bence çok hoş bi isim
naber betul? bozcaada nasildi memnun kaldiniz mi?
beni her an dogurabilirim dusuncesiyle goturmediler yaaa, neymis adaymis sancim baslasa nolcakmis
kuşum hoşgeldiin!
Sagol canımın içi seninde gözün aydın :))
Annemle erkek kardeşim su an eminonde beni götürmediler amaayfercim anadolu yakasinda bilmiyorum satiyorlar mi guzelim ama eminonundekiler cok superdi.
bir suru tabak aldi, bardakalr kadehler aldi ama hepsi cam gibi duruyor kesinlikle anlasilmiyor.
insanlar ellerine alinca hafifliginden anladilar.
kadehler su bardaklari mesrubat bardaklari da boy boy cok guzeldiler. bende alcam
ah ah su eminonune bende gidebilsem neler alcamda sicaklarda d..um yemiyooo( Dün akşam sahilde yürüş yaptık ben eve haşat dönünce beni evde temizlik yapan kadınla başbaşa bıraktılar, bende çifff kokuları içinde oturuyorum:))
Bu arada benim göbişime küçük demiştiniz yaa size albumumde gobiş şov yaptım geçen bozcaadadan :))
canım defne aynı zamanda su perisi mitolojide o ağacın ismi bu periden gelir apollo kızı kovalar tam elde ediceği sırada kız ağaca dönüşür ve bence çok hoş bi isim
Dilek, inanıyorum kötü birşey yoktur. yalnız internetten araştırma yapmak gerçekten hiç iyi değil; çünkü abuk subuk şeyler de buluyorsun, evhamın iyice artıyor. dua edeceğiz merak etme.Eşininde mi aynı yerde şişlik oldu canım? İnşallah canım benim eşiminki de öyle birşeydir. Ama bu şekilde muallakta kalmak ve beklemek çok zor insanın aklına herşey geliyor.
başın sağolsun, çok üzüldüm. ama bebiş için de sevindim gerçekten. erken doğma riskini atlattınız tamamen inşallahSaol cnm tşk ederim
senden hızlı çıktım desene Meryem ciğim a.s.kızlar lınk gondercektım ama denızcım gondermıs zaten. bence çok şık bebek kurabıyelerı
ya kızlar kendi çantamı hazırladım yavaştan geceliklerimi pijamamı sabahlığımı koydum göğüs pedimi koydum orkid gece koydum iki paket iç çamaşırııı terlik koyucam göğüs kremimi koyucam başka ne konur ya da ne koydunuz
canım hiç dönmek istemedi ki,betüşş hoşgeldin bomba gibisindir tatil sonrası hee??
ya kızlar kendi çantamı hazırladım yavaştan geceliklerimi pijamamı sabahlığımı koydum göğüs pedimi koydum orkid gece koydum iki paket iç çamaşırııı terlik koyucam göğüs kremimi koyucam başka ne konur ya da ne koydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?