ya kızlar kendi çantamı hazırladım yavaştan geceliklerimi pijamamı sabahlığımı koydum göğüs pedimi koydum orkid gece koydum iki paket iç çamaşırııı terlik koyucam göğüs kremimi koyucam başka ne konur ya da ne koydunuz
senden hızlı çıktım desene Meryem ciğim a.s.
canım doğum çantası topiğimiz var gördün mü ben listemi koydum oraya bak istersen başka listelerde var
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/297587-2009-eylul-anneleriii-cantalarimizz-hazirmi.html
canım hiç duymamıştım bu anlamını, her yonuyle bilmek lazım ismi. tşk.ederim.yerimseniben
canım varsa göğüs pompası (lazım olabilirmiş) koy. diş macunu, fırça, makyaj malz., ayna, ıslak mendil gibi şeyleri de al mutlaka.
canım hiç dönmek istemedi ki,
gecelik nasıl aldın ben yazlık buldum ama almadım henüz.. Göğüs kremlerini kullanmaya başlayaan varmı??*
Kızlar toplanıp bi alışveriş yapsak mı beraber???
ya ne şişmanı yaaa delimisin heheh bende şimdilik 70 im evde daha çok yiyorum arkandayım yaniiii merak etme hehehehehh
Hoşgeldin fıstıkben geldim kızlaaarrr :) :) :)
ay sabahrtan beri geçmişi okudum, alıntı yaptım yaptım tam yazıcam patron geldi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- hepsi gitti yane :roflol:
herkes iyidir inşallah kızlar...
canım ben göğüs kremine başladım. daha dün 1 bugün 2 :)) lansinoh kullanıyorum. çok korkuyorum ya yara olmasından. inş.hiç kimsede olmasıınn:sinifsinif:
bende çok korkuyorum yara olmasından, Eltim emzirirken yara olmuştu resmen acıdan çiyaklıyordu :çok üzgünüm:canım ben göğüs kremine başladım. daha dün 1 bugün 2 :)) lansinoh kullanıyorum. çok korkuyorum ya yara olmasından. inş.hiç kimsede olmasıınn:sinifsinif:
Gülay , sizin şu lohusa şerbetinin tarifini bir daha versene , annem şimdiden kiraz da kurutuyormuş komposto için ama o şerbetten yapabiliriz de ...
Aslında ben de heves ettim şu lohusa bardağı süsülerine ama düşününce bebek olunca kim uğraşacak o süs olaylarıyla yani anneme de şunu süsle bunu süsle ikram et diyemem ki
kızlar bebek kurabıyesı yaptıracak olan varmı
harikasın valla çok güzel hepsi.özellikle grapon modeli çok basit herkesin yapabileceği bişi ve çok güzel.
ya kurabiyeyi nerde yaptırıyorlar? zaten kurabiye yaptırsam bebek şekeri biblosu car curt uğraşmıcam.öyle güzel süslüyorlarki kurabiyeleri hiç gerek kalmıyor başka bişiye.
Selam kızlar. Geçmişi okudum anca yazıyorum.
ebrucum ve didemcim çok geçmiş olsun babalarınıza. Allah tez zamanda şifalarını versin inş. Bazen gerçekten doktorlar insanlıktan çıkıveriyolar sanki. Hasta yakınlarını sakinleştirceklerine acaba ne kadar üzebiliriz diye düşünüyolar sanırımklava:
Bende bugün çok sevdiğim bir amcamın ölüm haberini aldım. Elinde büyümüştüm onun. Uzun süredir hastaydı. 10 gün olmuş vefat edeli. Babam arabada gelirken söyledi. Benim durumum yüzünden söyleyememişler daha önce. Çok üzgünüm(
Buarada nst sonucum iyi çıktı çok şükür. İlaçlar ve dinlenmek işe yaramış. 2 hafta daha kullanıcam ilaçları. Kızım yine yüzünü göstermedi. Minik sıpam benim gözleri açıktı ama :) doktor ne kadar sallasada bir kere yüzünü çevirmedi. Napalım sağlıklı olsunda.
Diğer herkes iyi sanırım..
Canım benim eşim maalesef giremeyecek sezeryana doktor şey diyor tüm hastanelerde sadece normal doğumda baba girebilir , sezeryanda zaten giremez. Anlayamadım yani eşim çok istiyor girmek bakalım artık ama dr. izin vermeyecek gibi. Senin eşte aynı benimkinin kafasındanmış. O da öyle giderim arkasından dedi bende tamam dedim bana kötü birşey gibi gelmedi ne bileyim gitsin bebişimizin yanında olsun istedim ben zaten uyanık olucam ne olcak ki bana...
Kızlar yaaa canım acayipppp derecede sıkkın. Şimdi benim eşimin daha öncede bahsetmiştim bebek olamama gibi bir durumu vardı daha önce geçirdiği bir ameliyat dolayısıyla allaha bin şükür rabbim bize mucizemizi çok bekletmeden verdi. Dün gece eşim testisinde bir kitle farketti allah korusun kötü huylu bir kitle olabilir , biliyorsunuz bankacı kendisi ve bugünde bankadan çıkması mümkün değilmiş işlerden dolayı aklıma her türlü şey geliypr, kafayı yiyeceğim. Ben yarına kadar ne yapacağım yaaa mafoldumben
Kızlar lütfen dua edin bizim için önemli birşey değildir inşallah....
Yanlız şu bardakların plastiklerini yapmak iyi fikirmiş özellikle mevlüt için :)) Ben bir araştırma yapayım plastik kadeh nereden bulabilirim :))
tuba her iki isimde hoşmuş canım 2 isim olarakda koyabilirsiniz
yok tek isim olcak ama bu ikisinden birine karar veremedik diyosan bence kura çekin
hangi isim çıkarsa onu takın yerimseniben
bizde kararsızlık sonucu kura çektik, kızımızın adını HANNE koyduk
canım hiç dönmek istemedi ki,
gecelik nasıl aldın ben yazlık buldum ama almadım henüz.. Göğüs kremlerini kullanmaya başlayaan varmı??*
Kızlar toplanıp bi alışveriş yapsak mı beraber???
bende en son tartıda 74 gördüm hemşire kayıt defterine 73 yazdı :))) heheheheeh galiba moralim yerine gelsin diye, ayakkabı vs var dedi ama bu yaz gününde giydiğim ne tuttacakki
...
Hoşgeldin fıstık
Kızlar ben biraz dinlenicem gelirim yine öptüm sizi
senden hızlı çıktım desene Meryem ciğim a.s.
canım doğum çantası topiğimiz var gördün mü ben listemi koydum oraya bak istersen başka listelerde var
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/297587-2009-eylul-anneleriii-cantalarimizz-hazirmi.html
ben de 76 gördüm kızlar takmayın kiloları yaa, bugüne bugün 21 kilom vaarr :roflol: :roflol:
işin komik yanı 12. haftaya kadar 10 kilo aldım ama 6. ayda 2, 7. ayda da 1 kilo aldım :roflol: :roflol:
hoşbulduk tatlımm sağol :1hug:
özge bi yakınını mı kaybetti kızlar_?
bende en son tartıda 74 gördüm hemşire kayıt defterine 73 yazdı :))) heheheheeh galiba moralim yerine gelsin diye, ayakkabı vs var dedi ama bu yaz gününde giydiğim ne tuttacakki
Hoşgeldin fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?