2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende oluyo cnm ara ara böle bıçak saplanır gibii

kııssss hoşgldn nerlerdesin sen bakemmm????

ayyy canım benim napıyosun :1hug: :1hug: :1hug:
ya yeni eleman olunca çok giremiyorum siteye, arada böyle işte...
sen napıyosun canın sıkılıyor galiba biraz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu arada yarın doktora gidiyorum kızlar, ultrasona gün vermişti ya... ama görebilecek miyim bebeğimi hiç bilmiyorum devlet hastanesi çünkü...

özgecim başın sağolsn tatlım ama kızının haberi süper...
dinlenmene bak tatlım yorma kendini...

ben medela mini pilli elekt. olandan aldım. çok araştırdım en iyisinin bu olduguna karar verdim. manuel kullanıp memnun kalmayan çok var. boşuna dedim ona para vermiyim. 120 tl taksitli olmıştım. bilgin olsun.

kızlar isim konusundaki fikirleriniz için teşekkür ediyorum. ama tahmin edeceginiz gibi daha karar vermedik. napıcaz bilmiom.CADIARZU

benim memişler ilk günler deli gibi ağrıdı dolgunlaştı daşşş gibi oldu ama şimdi ne acıyo nede dolgun eskisi gibi duruyo ne süt geldi ne ona benzer bişeyyy yaaa nolur bebemi emziriyim yaaa

ikiside güzel iki isim koyabilirsiniz çok karıştıysa kafanız yan yanada güzel olur

denızcım içinde 30 tane kapsul vardı dımı canım yanı 1 aylık kullanıma yetıyo

benim memişler ilk günler deli gibi ağrıdı dolgunlaştı daşşş gibi oldu ama şimdi ne acıyo nede dolgun eskisi gibi duruyo ne süt geldi ne ona benzer bişeyyy yaaa nolur bebemi emziriyim yaaa

Benim de seninkiyle aynı durumda , bana tek kazancı çatlaklar oldu çok moral bozucu ...:dilcikar:

neeee gulay inanmiyorum sen bebek kurabiyesini yedin mi
senin sekerleri yemesinler ama sen onlarin kurabiyelerini ye seni uyanik seni

canım kurabiyeler saklanabilseydi keşke , valla yemezdim, bir de kokusu üzerinde mis gibiydi....

he he benim badem şekerleri muhtemelen 2,5 aya bayatlarlar, onu açıp da yiyenin midesi bozulur inşallah, annemle ben çok uğraştık, oh olur :)

bu arada benim sürekli karın ağrım var ya sürekli üşütüyorum malum yaz ve cıbılım yada bişeyler ters gidiyo on gündür sürekli karın ağrısı çekiyorum gerçi söylemesi ayıp gazda var ama anlamış diilim yani

Hanne : Fedakarlık abidesi, fedakar kadın demek
Hanne Hz. Meryemin annesi, kızını Allaha adayan kadın Hanne
Kur'anda adı geçmiyor sadece İmranın karısı diye bahsediliyor
Tevratta ise Hanne olarak ismi geçiyor
pek duyulup takılmış bir isim değil
biz birazda geçmişi hatırlatmak, o muhteşem kadının fedakarlığını, kızını adayışının hatırasını canlandırmak için isim listemize kelemiştik
kurada bu isim çıktı

canım benimde 1 haftadan fazladır göğüslerim çok ağırıyor
büyüyüp süt doluyor belki onadandır
ayrıca göğüs pompası almadım, belli olmaz belki sütüm gelirde pompa gereksiz alınmış olur diye, doğum sonrasına bıraktım o işi

canım hoşgeldin, baya yoğunsun, takılamıyosun pek
bende çok yoruldum oturmaktan
accık uzanayım, sonra yine gelirim
bebeişinin cicilerinide biran önce yıkayıp ütüle kii çantanı hazırlayabilesin daaa
zaman daralıyor

Benim de seninkiyle aynı durumda , bana tek kazancı çatlaklar oldu çok moral bozucu ...:dilcikar:

ya çatlak dedinde şu malum pahalı meşur kremim yine bitti evdeyim tek başıma çıkıp alamıyorum kocamada diyemiyorum yuh dicek artık naapcam bilmiyorum bi şekilde almam lazım bu aya kadar çatlaksız geldim mafoldumben

esas şimdilerde lazım çatlak kremi. almaya çalış canım.

ben basen ve kalçama süremiyorum. çok terletiyor, oturunca kıyafetime, koltuga zaten bulaşır diyip sürmüyorum ne zamandır. sadece karın ve bel kısmına sürüyorum. sen nasıl kullanıyorsun?

ah cnm sorma nasıl bir sıkıntı alışmamışım yaaa

cnm sende dikkat et kendine o gaz olayı bende de var gerçide hep büyük tuvaletim varmış gibi geliooo

ya arkadaşlar ben çok kötütüm kendimi yanlız hissediom hatta çalışmıyom diye eşim beni sevmicek gibi gelio ağlıyom hep o yokken çıldırcam hormonlardanmı ben gibi olan varmıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…