denizcim supersin yaw, ne desek al yapilmisi var seklinde topigi koyuyon onumuze bayildim valla :)
kızlar
sizin göğsünüz ağrı var mı? ilk zamanlarda bende çok vardı, saten goguslerim de acaip buyudu :kedi: sonra ağrı çok azalmıştı. son günlerde tekrar ağrı başladı, epey de canım acıyor bazen
bir de göğüs pompası aldınız mı? birara fotolar falan gönderilmişti ama ben karar veremedim. elektrikli olanlar çok pahalı. acaba ilk günler için manuel alıp sonrasında mıdaha teknolojik birşey almalı :uhm::uhm:
Ben de burada okuduklarımdan sonra göğüs kremimi kullanmaya başladım , duştan sonra sürüyorum ... Bir de evikap mıydı neydi o kapsullerden de alıcam ...
kııssss hoşgldn nerlerdesin sen bakemmm????
kızlar
sizin göğsünüz ağrı var mı? ilk zamanlarda bende çok vardı, saten goguslerim de acaip buyudu :kedi: sonra ağrı çok azalmıştı. son günlerde tekrar ağrı başladı, epey de canım acıyor bazen
bir de göğüs pompası aldınız mı? birara fotolar falan gönderilmişti ama ben karar veremedim. elektrikli olanlar çok pahalı. acaba ilk günler için manuel alıp sonrasında mıdaha teknolojik birşey almalı :uhm::uhm:
ben medela mini pilli elekt. olandan aldım. çok araştırdım en iyisinin bu olduguna karar verdim. manuel kullanıp memnun kalmayan çok var. boşuna dedim ona para vermiyim. 120 tl taksitli olmıştım. bilgin olsun.
kızlar isim konusundaki fikirleriniz için teşekkür ediyorum. ama tahmin edeceginiz gibi daha karar vermedik. napıcaz bilmiom.CADIARZU
benim memişler ilk günler deli gibi ağrıdı dolgunlaştı daşşş gibi oldu ama şimdi ne acıyo nede dolgun eskisi gibi duruyo ne süt geldi ne ona benzer bişeyyy yaaa nolur bebemi emziriyim yaaa
neeee gulay inanmiyorum sen bebek kurabiyesini yedin mi
senin sekerleri yemesinler ama sen onlarin kurabiyelerini ye seni uyanik seni
yasemincim kaynanamdam isteyim tatlım, değişik değişik baharatlar, ceviz de atıyorsun içine... garip bi tadı oluyor, şekerli ve bol cevizli güzel oluyo ama... eşim de önemli olan su içmek diyor, şekerli ve su. yani aslında hepsinin içeriğinde şeker ve su olduğundan süt yapıyor... ben de anneme kiraz kompostosu yaptırıyım ya, lohusa şerbetine tercih ederim, buz gibi komposto, bayılırım.
hanne ne demek canım, ilk defa duydum. biraz söylenmesi zor geldi bana.
kızlar
ayyy canım benim napıyosun :1hug: :1hug: :1hug:
ya yeni eleman olunca çok giremiyorum siteye, arada böyle işte...
sen napıyosun canın sıkılıyor galiba biraz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu arada yarın doktora gidiyorum kızlar, ultrasona gün vermişti ya... ama görebilecek miyim bebeğimi hiç bilmiyorumdevlet hastanesi çünkü...
özgecim başın sağolsn tatlım ama kızının haberi süper...
dinlenmene bak tatlım yorma kendini...
denızcım içinde 30 tane kapsul vardı dımı canım yanı 1 aylık kullanıma yetıyo
ikiside güzel iki isim koyabilirsiniz çok karıştıysa kafanız yan yanada güzel olur
Benim de seninkiyle aynı durumda , bana tek kazancı çatlaklar oldu çok moral bozucu ...:dilcikar:
ya çatlak dedinde şu malum pahalı meşur kremim yine bitti evdeyim tek başıma çıkıp alamıyorum kocamada diyemiyorum yuh dicek artık naapcam bilmiyorum bi şekilde almam lazım bu aya kadar çatlaksız geldim mafoldumben
ayyy canım benim napıyosun :1hug: :1hug: :1hug:
ya yeni eleman olunca çok giremiyorum siteye, arada böyle işte...
sen napıyosun canın sıkılıyor galiba biraz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu arada yarın doktora gidiyorum kızlar, ultrasona gün vermişti ya... ama görebilecek miyim bebeğimi hiç bilmiyorumdevlet hastanesi çünkü...
özgecim başın sağolsn tatlım ama kızının haberi süper...
dinlenmene bak tatlım yorma kendini...
bu arada benim sürekli karın ağrım var ya sürekli üşütüyorum malum yaz ve cıbılım yada bişeyler ters gidiyo on gündür sürekli karın ağrısı çekiyorum gerçi söylemesi ayıp gazda var ama anlamış diilim yani
ya çatlak dedinde şu malum pahalı meşur kremim yine bitti evdeyim tek başıma çıkıp alamıyorum kocamada diyemiyorum yuh dicek artık naapcam bilmiyorum bi şekilde almam lazım bu aya kadar çatlaksız geldim mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?