ebrucum bende gıremedım dogru duzgun. aslında kızlara egıtımle ılgılı bı kaç şey yazacaktım zaman olamadı
ay evet ya siz eğitime gittiniz demi dün akşam. anlatsanıza.ebrucum bende gıremedım dogru duzgun. aslında kızlara egıtımle ılgılı bı kaç şey yazacaktım zaman olamadı
ben çocuğu yaparım doğururum gerisine karışmam diyorsun kaydirigubbakcemile3ben kaynanamla annemı eve cagırcam:) onuda ben düşünemem valla..
aaa gelen kendi getirsin
yeni dogum yapan kadinin evinde ikramlik mi olurmus
ozge naptin yaaa yaktin beni
sooole sicak sicak pogaca yaninda da mis gibi demlenmis cay. pooooof yemem lazim artik
Valla benim de annemler gelcek ama ramazan da bi taraftan çok yorulmasın diye bişeler yapim diyorum
canım ben zamanım oldukça kaşarlı sigara böreği sarıp koyuyorum. bir de milföy hamuru stoklamak lazım tabi hayat kurtarıyor zira. ama sarma bozuluyor buzlukta diye biliyorum ben pişirip mi koyuyorsun ki?Valla benim de annemler gelcek ama ramazan da bi taraftan çok yorulmasın diye bişeler yapim diyorum
:)))) koş koş kıs. Yap tabe afiyet olsun.
Sana hemen bir tepsi yolluyorum Yasemincim. Kargoya verdim opuyorumnanaktan Bende acaip pis boğaz oldum canım ya inanılmaz. Her gördğüm şeyi yemek istiyorum. b..k bulsam onudamı yicem acaba :)))))
ooofffff kizlar yaaa sabahtan beri siteye giremedim
sanirim sirketin internet baglantisinda sorun oldu((
yasemincim, senin bebis basindan beri onden gitti kilosu da normalden hep fazlaydi diye hatirliyorum tatlim sen hic gorumcenin soyledigini kafana takma o kadar cok hamile gorup sayilar rakamlar telaffuz ediyor ki karismistir mutlaka ya da kafasinda 28. hafta icin kalan ortalama bir kiloyu soylemistir.
aaa gelen kendi getirsin
yeni dogum yapan kadinin evinde ikramlik mi olurmus
canım ben zamanım oldukça kaşarlı sigara böreği sarıp koyuyorum. bir de milföy hamuru stoklamak lazım tabi hayat kurtarıyor zira. ama sarma bozuluyor buzlukta diye biliyorum ben pişirip mi koyuyorsun ki?
dimi walla. zaten ziyarete geliyorlar ziyafete değil ki. kısa oturup gitsinler hiç çekemem walla.
kizlar valla bu gazetelerdek sacma sapan haberleri okumayalim
dun bende su 8 aylik kadinin bebegini caldilar haberini okudum gece ne ruyalar
bebegim doguyor benimle birlikte dogum yapip kizi olan bi kadin ogluma bakip bu benim bebegim bana daha cok benziyor diyor sonra da kizi bana birakip benim bebegimle kaciyorlar.
ben bunlarin pesinde dere tepe asiyorum denizleri geciyorum bulmak icin sozde almanyaya kaciyorlarmis siniri gecmeden yakalamaya calisiyorum. boyle anlatinca komik oluyor ama gorurken gayet sikintiliydi.
ben okumam artik
tatlım zaten doğumdan sonrası için değil. normalde de hazırlarım zamanım oldukça sigara böreklerini. yetiştiremediğim bişi olduğunda kurtarsın diye.yaaa olmadi hazir alinir zaten, nolcak ki
walla ben kimsenin bişi getireceğini sanmıyorum. dediğin gibi lohusa şerbeti üstüne bir açık çay ikramı tamamdır. onu bulduklarına şükretsinlerben geleceklere güveniyorum. çoğu getirir benımkılerın. yengem yengemın gelını kızları boş gelmez. ee hepsınıde yemezlerse ıdare ederız. haa tutkı kımse getırmedı. derım surdan bı çay yapta içelim:kedi:laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?