2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ebrucum bende gıremedım dogru duzgun. aslında kızlara egıtımle ılgılı bı kaç şey yazacaktım zaman olamadı

evet meryemcim yaaa hic bisey yazamadik egitimle ilgili

bu arada tulaycim ben dun aksam fizyoterapiste her aksam 50 dk-1 saat arasi yuruyorum dedim adam cok dedi 30 dk yurumeniz bu aylarda uygun dedi
aman sende dikkat et cunku sabah aksam yuruyorsun yaaa fazla yorma kendini

ebrucum bende gıremedım dogru duzgun. aslında kızlara egıtımle ılgılı bı kaç şey yazacaktım zaman olamadı
ay evet ya siz eğitime gittiniz demi dün akşam. anlatsanıza.
ben kaynanamla annemı eve cagırcam:) onuda ben düşünemem valla..
ben çocuğu yaparım doğururum gerisine karışmam diyorsun kaydirigubbakcemile3

ebrucum inşallah iltihap yoktur tatlım fitil falan hayatta istemem yani. bu arada akşama az kaldı bak benim de gözüm döner gibi oldu poğaça deyince şöle bir yutkundum geçti :)

Valla benim de annemler gelcek ama ramazan da bi taraftan çok yorulmasın diye bişeler yapim diyorum
canım ben zamanım oldukça kaşarlı sigara böreği sarıp koyuyorum. bir de milföy hamuru stoklamak lazım tabi hayat kurtarıyor zira. ama sarma bozuluyor buzlukta diye biliyorum ben pişirip mi koyuyorsun ki?

Kızım okumayın bunalrı diye bas bas bağırıyorum klava: psikolojiyi bozar bu dönemde böyle şeyler okumayın...

Canım sağolasın , ellerine sağlık yemiş gibi oldum cokacimcoook

Canım ne bileyim tedirgin oldum ben fil gibi olmuşken oğluşum kuş gibi kalmasın :uhm:

aaa gelen kendi getirsin
yeni dogum yapan kadinin evinde ikramlik mi olurmus

Valla ister getirsinler ister getirmesinler , her şeyi hazır alırım annem yaparsa kendi bilir ...En fazla bir tatlı bir tuzlu ...

kizlar valla bu gazetelerdek sacma sapan haberleri okumayalim
dun bende su 8 aylik kadinin bebegini caldilar haberini okudum gece ne ruyalar
bebegim doguyor benimle birlikte dogum yapip kizi olan bi kadin ogluma bakip bu benim bebegim bana daha cok benziyor diyor sonra da kizi bana birakip benim bebegimle kaciyorlar.
ben bunlarin pesinde dere tepe asiyorum denizleri geciyorum bulmak icin sozde almanyaya kaciyorlarmis siniri gecmeden yakalamaya calisiyorum. boyle anlatinca komik oluyor ama gorurken gayet sikintiliydi.
ben okumam artik

dimi walla. zaten ziyarete geliyorlar ziyafete değil ki. kısa oturup gitsinler hiç çekemem walla.

ben geleceklere güveniyorum. çoğu getirir benımkılerın. yengem yengemın gelını kızları boş gelmez. ee hepsınıde yemezlerse ıdare ederız. haa tutkı kımse getırmedı. derım surdan bı çay yapta içelim:kedi:laelaelaelaelae

Ebrucuğum ben artık ne gazetlere bakıyorum nede haber izliyorum ister istemez üzülüyor insan sende okuma boşver çok önemli bişiy olursa duyarız zaten

kızlar gelelim dün öğrendıkelrımız:)

egzersızlerı ve faydalarını oğrendık dun. sırt ustu yapılan egzersızlerın hepsi 4. aydan sonra yapılmamsı gerekırmıs. bızım için su an nefes egzersızlerı ve kegel egzersızlerını tavsıye edıyorlar. kegel egzersızlerı rahım kaslarını guclendırıyormus. nefes egzersızlerıde doğumda bebegımıze oksıjen gondermemız ıcın gereklıymıs

yaaa olmadi hazir alinir zaten, nolcak ki
tatlım zaten doğumdan sonrası için değil. normalde de hazırlarım zamanım oldukça sigara böreklerini. yetiştiremediğim bişi olduğunda kurtarsın diye.
walla ben kimsenin bişi getireceğini sanmıyorum. dediğin gibi lohusa şerbeti üstüne bir açık çay ikramı tamamdır. onu bulduklarına şükretsinler

çok şükür bugünde bitti yarın cuma ne güzel bebeğimi görmeme bir gün kaldı hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…