ebru senın yarın kaçta görüşün:)
giden annişler allaha emanet olun.
meryemcim bu kegel egzersizi kasma bırakma olan dimi canım. ya ben doğuruvercem gibi geliyo onu yapınca.
17:30 da meryemcim :) seninki kacta bakalim
ya kızlar dün bebek çikolatası sordum pelit'te.kazzzıktı yani tanesi 4-7 tl arası.kurabiyeler güzeldi.1,5-4,5 TL arası idi.lohusa şerbeti şekeri çubuk tarçın aldım düns.başka bir pastaneye üzeri bebekli çikolata sordum kilosu 80 TL idi.içine 30 adet sığıyormuş.bakam napcem.
evet canım kasma bırakma. onun tek faydası doguma deıl ama. ben daha onceden bır yerde okumustum. birlikte olurken daha koolay zevk alınmasınıda saglıyormus:) bılgınıze
canım oyle yerler çok pahalı. ben sekerlerın malzemelerını aldım. içine badem konulacak sadece. çikolatalı buyuk bademlerden. benım burada 30 tl nişantasında 60 tl. ama aynı badem.
ya dedim iyi bişi olsun ama badem şekeri bile kilosu 98 TL ya yazık parayıda sokaktan süpürmüyoruz yani.
canım nasıl bademmıs o. hanbı buyuk bademler var ustunde suratlar var çok cici duruyor onlşar bıle 60 tl kılosu. netten bakın bence
ya kızlar dün bebek çikolatası sordum pelit'te.kazzzıktı yani tanesi 4-7 tl arası.kurabiyeler güzeldi.1,5-4,5 TL arası idi.lohusa şerbeti şekeri çubuk tarçın aldım düns.başka bir pastaneye üzeri bebekli çikolata sordum kilosu 80 TL idi.içine 30 adet sığıyormuş.bakam napcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?