2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

giden annişler allaha emanet olun.
meryemcim bu kegel egzersizi kasma bırakma olan dimi canım. ya ben doğuruvercem gibi geliyo onu yapınca.

kızlar sağolun dediğiniz gibi işler bitmiyor.

bu arada özgecim eline sağlık tarifte çok güzel aferin:)

ebrucum çok sağol canım bende kara kara düşünüyodum of eminönü falan diye çünkü evde kapıyı açmaya bile 10 saatte gidiyom pelvislerimde aşırı baskı var oy oy.

ya kızlar dün bebek çikolatası sordum pelit'te.kazzzıktı yani tanesi 4-7 tl arası.kurabiyeler güzeldi.1,5-4,5 TL arası idi.lohusa şerbeti şekeri çubuk tarçın aldım düns.başka bir pastaneye üzeri bebekli çikolata sordum kilosu 80 TL idi.içine 30 adet sığıyormuş.bakam napcem.

giden annişler allaha emanet olun.
meryemcim bu kegel egzersizi kasma bırakma olan dimi canım. ya ben doğuruvercem gibi geliyo onu yapınca.

evet canım kasma bırakma. onun tek faydası doguma deıl ama. ben daha onceden bır yerde okumustum. birlikte olurken daha koolay zevk alınmasınıda saglıyormus:) bılgınıze

canım oyle yerler çok pahalı. ben sekerlerın malzemelerını aldım. içine badem konulacak sadece. çikolatalı buyuk bademlerden. benım burada 30 tl nişantasında 60 tl. ama aynı badem.

evet canım kasma bırakma. onun tek faydası doguma deıl ama. ben daha onceden bır yerde okumustum. birlikte olurken daha koolay zevk alınmasınıda saglıyormus:) bılgınıze

onu biliyorum canım kasları kuvvetlendiriyor. şimdilik doğuma lazım ondan dediydimdi :))))

canım oyle yerler çok pahalı. ben sekerlerın malzemelerını aldım. içine badem konulacak sadece. çikolatalı buyuk bademlerden. benım burada 30 tl nişantasında 60 tl. ama aynı badem.

ya dedim iyi bişi olsun ama badem şekeri bile kilosu 98 TL ya yazık parayıda sokaktan süpürmüyoruz yani.

ayfercim cok pahali hakkaten
sende biim gibi yap bence canim
badem sekeri alip doldur suslu biseylerin icine :)

benim arkadaş bu hafta doğum yapıcak geçen bana geldi şu an ne yiyor biliyormusunuz söylesem şaşırırsınız çünki ben çok şaştım....Çiçek saksısındaki toprakları yiyor hemde hergün...delikafadulden

napıyorsun dedim canım çok çekiyor kendimi tutamıyorum dedi...

ayyyyyyy.:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…