2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim :))

Bir an için gerçek sandım , bu bana bile fazla geldi ne yalan söyleyeyim ...

Herzaman yapmam poğaça felan ama bugün sıkıntımı atayım diye yapıverdim. Bir nevi terapi yani iyide oldu sıkıntım geçtiiii zemuszemus

Bende yemek yaparsam ya da temizlik yaparsam sıkıntımı atıyorum iyi yapmşısın şekerim , afiyet olsun ama ne yalan söyleyeyim canım çekti .Ben bu ara bir tuhaf oldum 8 ay durdum durdum şimdi adını duyduğum ya da gördüğüm şeyleri canım çekiyor ama söylemiyorum kimseye ...

Ay ben mutfağa koşuyorum :) hemen yapmma lazım

:)))) koş koş kıs. Yap tabe afiyet olsun.

Sana hemen bir tepsi yolluyorum Yasemincim. Kargoya verdim opuyorumnanaktan Bende acaip pis boğaz oldum canım ya inanılmaz. Her gördğüm şeyi yemek istiyorum. b..k bulsam onudamı yicem acaba :)))))

benim de sabahtan beri ekrana bakmaktan gözlerim ağrıdı baharcım.... hadi Allah kolaylık versin işlerinde.
amin canım hepimize yaaa.
kıyamam ben sanaaaaaaaaaaaaaaaaa
öpsene ...
Herzaman yapmam poğaça felan ama bugün sıkıntımı atayım diye yapıverdim. Bir nevi terapi yani iyide oldu sıkıntım geçtiiii zemuszemus
heh o terapiler sonucunda alınan kiloları oluşan selülitleri doğumdan sonra yok etmek için de terapi önerilerin olcek dimi Özgecim.... :umursamaz:

Allahtan iştahım kadar iradem de kuvvetli

ben direk kaşık kaşık yemeyi seviyorum. ara sıra yapıyorum. nutellanın üstüne de çikolata yok vallahi. offfff

Sizde saolun fıstıklar. Yiyelim güzelleşelim anacım :dance:

canım eline saglık
ya burası nasıl bir yer boylee kalkıp kaç kişi bir anda poğaça yapmaya karar veriyor hihoyyyt ben de yapayım barii. allah sonumuzu hayır etsin

hııı fil gibim oldum zateeeee...yuvarlancam yakındaaaaa öptm seni özgecim bybyyy

Bende seni öptüm şeker
heh o terapiler sonucunda alınan kiloları oluşan selülitleri doğumdan sonra yok etmek için de terapi önerilerin olcek dimi Özgecim.... :umursamaz:

Doğumdan sonraki terapiler karnımızda güzelim. Ayrı bir uygulamaya gerek kalmicek emin ol kaydirigubbakcemile3

ben kaçıyorum kızlar, becerebilirsem makinayla bacaklarımı falan alıcam kaydirigubbakcemile3

sonra da mutfaga poğaça ve yemek hazırlamaya.

optum hepinizi.

bende biraz dinleneyim belim ağırdıı... sonrda yemek yapalımm mutfağa gidelimm.. öptükk herkesii...

ooofffff kizlar yaaa sabahtan beri siteye giremedim
sanirim sirketin internet baglantisinda sorun oldu ((

o yuzden herseyi geriden okuyabildim
eminecim bebegine masallah kocaman olmus tosuncuk :)

baharcim gecmis olsun canim insallah iltihap yoktur ama olsa da dert etme burda bir suru arkadas ilac kullandi. hamilelikte yaygin birsey sanirim.

tuba ne yazikki fotolari goremedim , site bile acilmadigi icin fotograflar hic acilmadi ama eminim hepsi cok guzeldir gule gule kullansin bebisin.

yasemincim, senin bebis basindan beri onden gitti kilosu da normalden hep fazlaydi diye hatirliyorum tatlim sen hic gorumcenin soyledigini kafana takma o kadar cok hamile gorup sayilar rakamlar telaffuz ediyor ki karismistir mutlaka ya da kafasinda 28. hafta icin kalan ortalama bir kiloyu soylemistir.

gulay dun aksam istinye parkta hurmalara baktik alalim diye kilosu 50 liraydi aboooow dedim valla almam. bu aksam carrefourdan en ucuzunu alcam :)

benimde bu aralar gozumun onunden tatlilar hamur isleri geciyor hele de bi tanesini acayip canim cekiyor ama tutuyorum iste. bi gun cok pis bir patlama yasicam ama hadi hayirlisi.

ayfercim bu arada arkadastan yeni cevap geldi o bardaklari metrodan almis canim. umarim sizin oralarda da vardir . benim aklimda yanlis kalmis, eminonune gitcektin bi de bosuna benim yuzumden

Kızlar doğumdan önce misafirlerinize ikram için hazırlayıp dondurucuya koyacağınız kolay pasta börek falan var mı?

Ben rulo börek ve sarma koyucam.Bi de kurabiyem var ama sizlerin değişik önerileri var mı acaba

ebrucum bende gıremedım dogru duzgun. aslında kızlara egıtımle ılgılı bı kaç şey yazacaktım zaman olamadı

ben kaynanamla annemı eve cagırcam:) onuda ben düşünemem valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…