Herzaman yapmam poğaça felan ama bugün sıkıntımı atayım diye yapıverdim. Bir nevi terapi yani iyide oldu sıkıntım geçtiiii zemuszemus
hayır canım
Bunca kiloyu boşa almadık tabi
Şaka bi yana kendimi tutuyorum ama nereye kadar bilmem.
En büyük fantazimi paylaşayım sizlerle.
Bir kutu nutellanın içine ekmeği doğruyorum sonra yemek kaşığıyla yiyorum.Ağzım burnum çikolata oluyor amaaaaan diyorum.Sonra silkinip gerçek dünyaya dönüyorum anca rüyanda görürsün diyorum
Herzaman yapmam poğaça felan ama bugün sıkıntımı atayım diye yapıverdim. Bir nevi terapi yani iyide oldu sıkıntım geçtiiii zemuszemus
sağol tatlışkom güzel bir tariff ohh süper sıkıntında geçmiş
ellerine sağlık canımmmm
Sizde saolun fıstıklar. Yiyelim güzelleşelim anacım :dance:
Ay ben mutfağa koşuyorum :) hemen yapmma lazım
Bende yemek yaparsam ya da temizlik yaparsam sıkıntımı atıyorum iyi yapmşısın şekerim , afiyet olsun ama ne yalan söyleyeyim canım çekti .Ben bu ara bir tuhaf oldum 8 ay durdum durdum şimdi adını duyduğum ya da gördüğüm şeyleri canım çekiyor ama söylemiyorum kimseye ...
amin canım hepimize yaaa.benim de sabahtan beri ekrana bakmaktan gözlerim ağrıdı baharcım.... hadi Allah kolaylık versin işlerinde.
öpsene ...kıyamam ben sanaaaaaaaaaaaaaaaaa
heh o terapiler sonucunda alınan kiloları oluşan selülitleri doğumdan sonra yok etmek için de terapi önerilerin olcek dimi Özgecim.... :umursamaz:Herzaman yapmam poğaça felan ama bugün sıkıntımı atayım diye yapıverdim. Bir nevi terapi yani iyide oldu sıkıntım geçtiiii zemuszemus
Teşekkür ederim :))
Bir an için gerçek sandım , bu bana bile fazla geldi ne yalan söyleyeyim ...
Bende yemek yaparsam ya da temizlik yaparsam sıkıntımı atıyorum iyi yapmşısın şekerim , afiyet olsun ama ne yalan söyleyeyim canım çekti .Ben bu ara bir tuhaf oldum 8 ay durdum durdum şimdi adını duyduğum ya da gördüğüm şeyleri canım çekiyor ama söylemiyorum kimseye ...
Bunca kiloyu boşa almadık tabi
Şaka bi yana kendimi tutuyorum ama nereye kadar bilmem.
En büyük fantazimi paylaşayım sizlerle.
Bir kutu nutellanın içine ekmeği doğruyorum sonra yemek kaşığıyla yiyorum.Ağzım burnum çikolata oluyor amaaaaan diyorum.Sonra silkinip gerçek dünyaya dönüyorum anca rüyanda görürsün diyorum
Şimdi tatlişkolar veriyorum tarifi. Ayyy elacığımın kulakları çınlasın yaaa opuyorumnanaktan
ben yeni keşfettim bu tarifi. Hem çok basit hemde 10 dk da pişiyor.
1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket hamur kabartma tozu
göz kararı tuz
aldığı kadar unu ( Hamur kulak memesi kıvamında olcek)
hepsini karıştırın bacılar. İşte hangi boyutta istiyorsanız o kadar koparın hamurdan. İçine istediğiniz malzemeyi koyun. ( Ben peynirli maydonozlu yaptım, içine 1 yumurtanın beyazını koydum sarısıda üstüne sürülcek)
fırın önceden 180 derecede olsun. Hemen atın tepsiyi 10 dk da şahane poğaçalar sizinle olsun afiyet olsun.
Sizde saolun fıstıklar. Yiyelim güzelleşelim anacım :dance:
hııı fil gibim oldum zateeeee...yuvarlancam yakındaaaaa öptm seni özgecim bybyyy
heh o terapiler sonucunda alınan kiloları oluşan selülitleri doğumdan sonra yok etmek için de terapi önerilerin olcek dimi Özgecim.... :umursamaz:
canım eline saglık
ya burası nasıl bir yer boylee kalkıp kaç kişi bir anda poğaça yapmaya karar veriyor hihoyyyt ben de yapayım barii. allah sonumuzu hayır etsin
Kızlar doğumdan önce misafirlerinize ikram için hazırlayıp dondurucuya koyacağınız kolay pasta börek falan var mı?
Ben rulo börek ve sarma koyucam.Bi de kurabiyem var ama sizlerin değişik önerileri var mı acaba
Kızlar doğumdan önce misafirlerinize ikram için hazırlayıp dondurucuya koyacağınız kolay pasta börek falan var mı?
Ben rulo börek ve sarma koyucam.Bi de kurabiyem var ama sizlerin değişik önerileri var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?