2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende de var tatlışım kırmızı noktalardan bende dün akşam onlara bakıyordum ama sıcaktan dedim herhalde ama o akdar sıkılıyorum ki

merhaba kızlar nasılsınız?inşallah iyisinizdir.bir kişi daha doğum yapmış oda ikizmiş.ikiz gebelikler böyle biraz daha erken oluyor malesef.ama onların haftası ve kilosu iyi maşallah.inşallah hiç bir sıkıntıları olmaz.sizler iyisinizdir inşallah.hepinizde vakitli doğumlar yaparsınız inşallah.

ben pembemavi yi merak ediyorum o ne durumda biliyormusunuz.onunda ikizdi.inşallah oda bir erken doğumla karşılaşmaz.artık dikkatli olunması gereken zamanlar aman dikkat edin kızlar kendinize

günaydın en güzel anneler... ayy bi annemiz daha doğurmuşş.. çok heyecanlandımm yine...
işte ben diye bişey eklenmiş yaa... kızlar biz kahvaltımızı yapıp geliyoruz....:ecrin_bebek:

kızlar günaydın... hayırlı cumalar... doğum yapan annişimizin gözü aydın allah sağlık versin nazardan korusun.
meryemcim eşin gitseydi tatlım ya sen bu halinle git dön yapcan zor olcak.
myladybird ay topiğin en gamsızı benle eşim herhalde. dün akşam diyom ölsem cenazemde kaşın gözün oynar hemen evlenirsin diye bana diyo ki deli misin ben o hatayı bir kere yapmışım evlenmişim bir daha asla :)))

denizcim evet aksam 17:30 da randevumuz :)
insallah hepimiz cok guzel haberlerle doneriz. bebisler kocaman olmuslardir :)

azbycv senin bebislerin nasillar canim, durumlari iyi mi, hala hastanedeler mi?

bugun ne kadar cok kisinin son gunu iste di mi?
sad, dilek, bircan sizlerden baska izine ayrilan var mi?

sakin bizi habersiz birakmayin, devamli giremesenizde ara da girip haber verin ya da maildir smstir atin kizlar
cok merak ederiz sizi yoksa ((

ebruşum oğlunu görcekmişsin gözün aydın canımcım. bugün geçmek bilmez sana şincik. alimizin güzel haberlerini bekliyoruz canım yaz mutlaka.

bircan doğuma kadar evine çıkıp yerleşirsin inşallah canım yaaa

Doğum sancımı nerde çekicem o zaman enrde olak evim olcak mı belli dğeil doğumdan sonra annemde kalırım dedim eğer öyle bişiy olursa o bile sorun oldu. hayal edemiyorum inan o kadar kötü bir şey ki

kızlar ben de albüme göbüş ekledim. ebrudan kıskandım. :)

dün testlerin parasını yatırcam görevli kız diyorki sizi birine benzetiyorum ama çıkartamıyorum diye. dedim aşkı memnudaki elif e mi benzetiyon. heh dedi işte ayyy çok benziyon muhabbetleri falan. o kız da o hastaneye geliyormuş arada. :)

ebruşum oğlunu görcekmişsin gözün aydın canımcım. bugün geçmek bilmez sana şincik. alimizin güzel haberlerini bekliyoruz canım yaz mutlaka.

evet baharcim yaaa hakkaten bugun gecmek bilmeyecek, sabirsizlaniyorum cok.
bakalim ne kadar oldu tosuncuk, herseyi normal mi?
hem belki dogumla ilgilide konusuruz bugun ne de olsa baya az kaldi artik degil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
baharcım sanırım arkadas olarak eklediklerin gorebiliyo çunku ozel album yapmıssın niye buraya koymuyorsun bizde gorelim

evet baharcim yaaa hakkaten bugun gecmek bilmeyecek, sabirsizlaniyorum cok.
bakalim ne kadar oldu tosuncuk, herseyi normal mi?
hem belki dogumla ilgilide konusuruz bugun ne de olsa baya az kaldi artik degil mi?
kesin konuşursunuz. doktorun sölemese de sen artık kafana takılanları sor bence. tatlım tosuncuğun ne kadar oldu göbüşten belli maşallah.

ємєℓ;8236265 .!.:
baharcım sanırım arkadas olarak eklediklerin gorebiliyo çunku ozel album yapmıssın niye buraya koymuyorsun bizde gorelim

aşkolsun tatlım seni mi kırcam. ahanda göbek :)

Eklentiler

• $32+0.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 23
  • $32+0 erkeki.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…