2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya kıyamam banada oluyor o anneciğim zamanı değil diyorum öyle olunca korkuyorum bende. Ay hadi canım güzel haberlerle gel inşallah bebekini görcen ne güzel

manisa merkez cnmcımmm mesir atılan cami yi biliyorsan çok yakınım yani bnm camdan camiyi görebiliommm...hayırdır cnmcım????

canım geldigimde sana ugramayı dusunuyorumda ondan orda olsaydım zaten seni hiç yanlız bırakmazdım kaydirigubbakcemile3

...............evet camıyı biliyorum...annemlerde size yakın sayılır....foto nilin sokagında oturuyorlar

günaydın güzel annişler
hayırlı cumalar
bugün yarın doktora gidecekler el kaldırsın :lepi:

günaycın Denizcim hadi güsel haberler bekliyoz bakalımmmm

günaydın Tubacım valla aynı düşünceler bende de var ama eşimle paylaşmazdım henüzama doğumdan önce mutlaka helalleşip bana bişi olursa oğlum sana emaner diyeceğim.....yaşadıkların doğumumuza kadar sürecek sanırım..bu tarz düşünceler...ama iisin şükürrrr

ay kıyamam ya size çok komik olmuş gerçekten onalr bizden heyecanlı

foto nil in 2 sk üstü oluyooo cnm ...çok svnrim manisa ya gelirsen mutlaka beklyorum.

offff canım yaaa valla benimde gozumden yas geldi simdi sabah yasananları anlatınca :sinifsinif: ınsan kıyamıyor kocasına degil mi ? benimde aklıma geliyo bazen bana bisey olursa daha genc iyi birini bulsun cocuklarımıza iyi baksın falan diye :çok üzgünüm: harbi den de turk filmiymisiniz

denizcim ellerim havada :)

göbüşüne maşallah Ebru'cuğum
17.30 muydu canım senin randevun

tuba, deniz ve meryem gunaydıııınnnnn hosgeldiniz opuyorumnanaktan
.......denizcim iyi haberlerini bekliyoruz canım merakta bırakma bizi :)

sonlara yaklaştıkca hepimizde aynı duygular oluyor galiba bende eşime bana bşiiy olursa beni unutma dedim çok kızdı olabilir dedim böyle şeyler oda evet olabilir ama söyleme dedi insanın aklına ister istemez geliyor iyice duygusallaştım zaten
gunaydın kızlar . aklım evde ütü fişe takılı kalmış olabılır
canım bakabilcek biri yok mu bir kere bana da oldu Allahtan annem yakın gidip bakmıştı çekmişsindir ama yinede insan tedirgin oluyor

Aslında bu sıralar benimde aklıma o kadar çok aynı şey geliyo ki eşime bişey olursa ne yaparım diye kızımızı görmeden bişey olursa falan diye.. Çünkü o kadar çok heyecanla bekledi ki bu bebeği o kadar çok destek oldu ki bana diyebilirim ki birlikte taşıdık birlikte büyüttük içimde.. Bunlar aklıma gelince ağlıyorum bazen kendi kendime ama tabii tamamen hamilelik psikolojisi. Salı günü cezayire gidiyo üç günlüğüne yine cehennem bi üç gün başlıyo uçağı istanbula inene kadar kafayı yiyorum yaa.

ємєℓ;8234761 .!.:
tuba, deniz ve meryem gunaydıııınnnnn hosgeldiniz opuyorumnanaktan
.......denizcim iyi haberlerini bekliyoruz canım merakta bırakma bizi :)

günaydın Emel ciğim yarın 11 de randevum haber veririm canım

kıyamam sana cnm yaaaaa....sen yanlız kalmıyosun ama demi ne olur ne olmazzz

kıyamam sana cnm yaaaaa....sen yanlız kalmıyosun ama demi ne olur ne olmazzz

Yok kalmıycam inşallah zaten kalamam biz bu eve yeni taşındık ya alt katın camları yere kadar ve daha hırsız alarmımız takılmadı acayip tırsıyorum yani şu an için evden alışamadımda hemen sağımızda koru gel hırsız geeel geeeel diye bağırıyo evimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…