iyidir bircancim, bugun doktora gitcem diye heyecan var. bende dun aksam yuruyus yaparken acayip baski yapti alt tarafa bebis, bi an dusundum leeen simdi dogum sancilarim baslasa naparim diye tirstim valla,
sozde korkmuyodum artik
bu arada yeni gobek fotosu eklicem albume birazdankocaman oldu artik benimki yaaaa
manisa merkez cnmcımmm mesir atılan cami yi biliyorsan çok yakınım yani bnm camdan camiyi görebiliommm...hayırdır cnmcım????
günaydın güzel annişler
hayırlı cumalar
bugün yarın doktora gidecekler el kaldırsın :lepi:
Günaydın kızlar, Dün gece oturduğum yere bi ağrı girdi sancı ama tuvalete oturamıyorum öyle bi ağrı kalakaldım ayakta.. Evin içinde dönüp duruyorum en sonunda tamam kesin doğum başladı dedim gittim giydim üstümü eşimde aşşağı katta misafirleri vardı bi iş görüşüyolardı bekliyorum gelsinde hastaneye gidelim diye bi yandanda sakin ol tuba artık 36. haftan diyorum tabi. Bu bi geldi ben giyinik bekliyorum bunu ne oldu dedi sancım var dedim benim ki bi telaş odanın içinde koşturup duruyo dedim dur be bu benden heyecanlı bide doğuma girecek. Belkide değildir falan yattım biraz derken sabah oldu. Sabah eşim kalkmış seni çok seviyorum diyip duruyo adama bişe olmuş meğer gece rüyasında beni görmüş galiba ölüyodum çünkü sana bişey olursa ben mahvolurum falan diyodu sabah habire ay nasıl bi içim parçalandı anlatamam yaaa. Ağladım valla sabah sabah. Bende dedim ki bana bişey olursa iyi bi insanla evlen güzelliğine bakma kızımıza iyi anne olabilecek mi ona bak bu diyo ki sana bişey olursa asla evlenmem falan tam türk filimliktik beeee.
Günaydın kızlar, Dün gece oturduğum yere bi ağrı girdi sancı ama tuvalete oturamıyorum öyle bi ağrı kalakaldım ayakta.. Evin içinde dönüp duruyorum en sonunda tamam kesin doğum başladı dedim gittim giydim üstümü eşimde aşşağı katta misafirleri vardı bi iş görüşüyolardı bekliyorum gelsinde hastaneye gidelim diye bi yandanda sakin ol tuba artık 36. haftan diyorum tabi. Bu bi geldi ben giyinik bekliyorum bunu ne oldu dedi sancım var dedim benim ki bi telaş odanın içinde koşturup duruyo dedim dur be bu benden heyecanlı bide doğuma girecek. Belkide değildir falan yattım biraz derken sabah oldu. Sabah eşim kalkmış seni çok seviyorum diyip duruyo adama bişe olmuş meğer gece rüyasında beni görmüş galiba ölüyodum çünkü sana bişey olursa ben mahvolurum falan diyodu sabah habire ay nasıl bi içim parçalandı anlatamam yaaa. Ağladım valla sabah sabah. Bende dedim ki bana bişey olursa iyi bi insanla evlen güzelliğine bakma kızımıza iyi anne olabilecek mi ona bak bu diyo ki sana bişey olursa asla evlenmem falan tam türk filimliktik beeee.
ємєℓ;8234681 .!.:canım geldigimde sana ugramayı dusunuyorumda ondanorda olsaydım zaten seni hiç yanlız bırakmazdım kaydirigubbakcemile3
...............evet camıyı biliyorum...annemlerde size yakın sayılır....foto nilin sokagında oturuyorlar
günaycın Denizcim hadi güsel haberler bekliyoz bakalımmmm
sağol canım heyecanlıyım
günaydın Tubacım valla aynı düşünceler bende de var ama eşimle paylaşmazdım henüzama doğumdan önce mutlaka helalleşip bana bişi olursa oğlum sana emaner diyeceğim.....yaşadıkların doğumumuza kadar sürecek sanırım..bu tarz düşünceler...ama iisin şükürrrr
denizcim ellerim havada :)
sonlara yaklaştıkca hepimizde aynı duygular oluyor galiba bende eşime bana bşiiy olursa beni unutma dedim çok kızdı olabilir dedim böyle şeyler oda evet olabilir ama söyleme dedi insanın aklına ister istemez geliyor iyice duygusallaştım zatenGünaydın kızlar, Dün gece oturduğum yere bi ağrı girdi sancı ama tuvalete oturamıyorum öyle bi ağrı kalakaldım ayakta.. Evin içinde dönüp duruyorum en sonunda tamam kesin doğum başladı dedim gittim giydim üstümü eşimde aşşağı katta misafirleri vardı bi iş görüşüyolardı bekliyorum gelsinde hastaneye gidelim diye bi yandanda sakin ol tuba artık 36. haftan diyorum tabi. Bu bi geldi ben giyinik bekliyorum bunu ne oldu dedi sancım var dedim benim ki bi telaş odanın içinde koşturup duruyo dedim dur be bu benden heyecanlı bide doğuma girecek. Belkide değildir falan yattım biraz derken sabah oldu. Sabah eşim kalkmış seni çok seviyorum diyip duruyo adama bişe olmuş meğer gece rüyasında beni görmüş galiba ölüyodum çünkü sana bişey olursa ben mahvolurum falan diyodu sabah habire ay nasıl bi içim parçalandı anlatamam yaaa. Ağladım valla sabah sabah. Bende dedim ki bana bişey olursa iyi bi insanla evlen güzelliğine bakma kızımıza iyi anne olabilecek mi ona bak bu diyo ki sana bişey olursa asla evlenmem falan tam türk filimliktik beeee.
canım bakabilcek biri yok mu bir kere bana da oldu Allahtan annem yakın gidip bakmıştı çekmişsindir ama yinede insan tedirgin oluyorgunaydın kızlar . aklım evde ütü fişe takılı kalmış olabılır
gunaydın kızlar . aklım evde ütü fişe takılı kalmış olabılır
ємєℓ;8234734 .!.:offff canım yaaa valla benimde gozumden yas geldi simdi sabah yasananları anlatınca :sinifsinif: ınsan kıyamıyor kocasına degil mi ? benimde aklıma geliyo bazen bana bisey olursa daha genc iyi birini bulsun cocuklarımıza iyi baksın falan diye :çok üzgünüm: harbi den de turk filmiymisiniz
göbüşüne maşallah Ebru'cuğum
17.30 muydu canım senin randevun
ємєℓ;8234761 .!.:tuba, deniz ve meryem gunaydıııınnnnn hosgeldiniz opuyorumnanaktan
.......denizcim iyi haberlerini bekliyoruz canım merakta bırakma bizi :)
Aslında bu sıralar benimde aklıma o kadar çok aynı şey geliyo ki eşime bişey olursa ne yaparım diye kızımızı görmeden bişey olursa falan diye.. Çünkü o kadar çok heyecanla bekledi ki bu bebeği o kadar çok destek oldu ki bana diyebilirim ki birlikte taşıdık birlikte büyüttük içimde..Bunlar aklıma gelince ağlıyorum bazen kendi kendime ama tabii tamamen hamilelik psikolojisi. Salı günü cezayire gidiyo üç günlüğüne yine cehennem bi üç gün başlıyo uçağı istanbula inene kadar kafayı yiyorum yaa.
Denizcim seninkide yarın ayy ne güsel bakalım ne kadar büyüdü bebişin
günaydın meryeeemmmmm
sana öle geliyodur benceee....herşy yolunda...ok.....kaydirigubbakcemile5
kıyamam sana cnm yaaaaa....sen yanlız kalmıyosun ama demi ne olur ne olmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?