çektiğimi hiç hatırlamıyorum canım. bosch ı aradım elektrık tesısatınız ıyı ıse bişey olmaz dedıler ama emın olamıyorumkı.
evet tatlım ya
ama ben üzgünüm sen gidiyon :gitme:
Ütüyü dik yada demirin üstüne m ibıraktın peki en önemlisi o bizde bi kere unutmuştuk ama dikti akşama kadar tık yanmış tık sönmüş hiçbirşey olmadı bi 5 lira ekle elektrik faturana yalnız bu ay :)
ütü dik ona eminim canım
Aslında bu sıralar benimde aklıma o kadar çok aynı şey geliyo ki eşime bişey olursa ne yaparım diye kızımızı görmeden bişey olursa falan diye.. Çünkü o kadar çok heyecanla bekledi ki bu bebeği o kadar çok destek oldu ki bana diyebilirim ki birlikte taşıdık birlikte büyüttük içimde..Bunlar aklıma gelince ağlıyorum bazen kendi kendime ama tabii tamamen hamilelik psikolojisi. Salı günü cezayire gidiyo üç günlüğüne yine cehennem bi üç gün başlıyo uçağı istanbula inene kadar kafayı yiyorum yaa.
günaydın fıstıklar ve kuzuları nasılsını bakalım bugün
bende Sena mı yarın görmeye gidicem inşallah sabah saat 9:00'da :))) doğum şekli belli olur artık diye düşünüyorum ve kızlar hepiniz hakkınızı helal edin bizim bugün son günümüz belki internete giremem falan
ємєℓ;8235031 .!.:canım hepimizde aynı dusunceler var . . . .psikolojimiz alt ust durumda su aralar oda gayet normal...insanın aklında geçiyor iste boyle seyler......3 gun su gibi akıp geçsin insallah canım da kavusursunuz hayırlısıyla
Çok sağol emelcim teşekkür ederim inşallah canım benim.
canım benim ya kendiniz dikkat edin haber verin mutlaka merakta bırakma bizi azalıyoruz desene :gitme:günaydın fıstıklar ve kuzuları nasılsını bakalım bugün
bende Sena mı yarın görmeye gidicem inşallah sabah saat 9:00'da :))) doğum şekli belli olur artık diye düşünüyorum ve kızlar hepiniz hakkınızı helal edin bizim bugün son günümüz belki internete giremem falan
ütü dik ona eminim canım
valla şu an bı anahtar bende birde esimde var. ıkımızınde iş yeri eve oldukça uzak. şuna emınım yatay durumda koymadım.eşim komsulara ulaşmaya calısacak. Bızım şarterleri indirsinler. Olmazsa cıkıp gidicem ben
Hah iyi bari canım şalterleri kapatsınlar buzluğunda bişey yoktur inşallah pek?
sizi habersiz bırakmam kızlar merak etmeyin
buzluk agzına kadar dolu.. bern eve gıdıyım en ıyısı
bircan canım hayırlısınla inşallah nezaman çıkıcaksın kendi evine
Hala belli değil Elektrik işleriyle uğraşıyormuş mütayit uğraşıyorum demiş ama 2 haftayı bulacak sanırım 2 haftalar bitmedi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?