2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar konularla alakasız olacak ama bebişleriniz hıçkırıyo mu karnınızda benimki o kadar sık hıçkırıyodu ki bi yakalanıyo krize on dakika falan sürüyo. tık tık tık.. en sonunda doktora sordum çok iyi bişey ciğerleri gelişiyo dedi :) hani hıçkırıyosa haberiniz olsun diye söyliyim dedim.

çektiğimi hiç hatırlamıyorum canım. bosch ı aradım elektrık tesısatınız ıyı ıse bişey olmaz dedıler ama emın olamıyorumkı.

Ütüyü dik yada demirin üstüne m ibıraktın peki en önemlisi o bizde bi kere unutmuştuk ama dikti akşama kadar tık yanmış tık sönmüş hiçbirşey olmadı bi 5 lira ekle elektrik faturana yalnız bu ay :)

valla şu an bı anahtar bende birde esimde var. ıkımızınde iş yeri eve oldukça uzak. şuna emınım yatay durumda koymadım.eşim komsulara ulaşmaya calısacak. bızım şarterleri indirsinler. olmazsa cıkıp gidicem ben

günaydın fıstıklar ve kuzuları nasılsını bakalım bugün

bende Sena mı yarın görmeye gidicem inşallah sabah saat 9:00'da :))) doğum şekli belli olur artık diye düşünüyorum ve kızlar hepiniz hakkınızı helal edin bizim bugün son günümüz belki internete giremem falan

canım hepimizde aynı dusunceler var . . . .psikolojimiz alt ust durumda su aralar oda gayet normal...insanın aklında geçiyor iste boyle seyler......3 gun su gibi akıp geçsin insallah canım da kavusursunuz hayırlısıyla

ayyy canım yaaaaa herkes yaprak dokumu gibi dagılıyo tek tek :sinifsinif: ama bizi arada haberlendir canım bi sekilde cafeden falan ugrayıp bilgi ver en azından yarın da insallah guzel haberler alırsın canım benim

canım benim ya kendiniz dikkat edin haber verin mutlaka merakta bırakma bizi azalıyoruz desene :gitme:
ütü dik ona eminim canım

o zaman bişiy olmaz canım ama yinede kapansa şalter daha iyi olur aklın kalmaz

canım ya kıyamam sabah sabah telaş oldu

Ben biraz uyuyayım kızlar malum şu duygusallıkları sabahın altısında yaşadık dolayısıyla o saatten beri ayaktayım :) öptüm herkesi uyanınca görüşmek üzere. :gitme:

Hala belli değil Elektrik işleriyle uğraşıyormuş mütayit uğraşıyorum demiş ama 2 haftayı bulacak sanırım 2 haftalar bitmedi zaten

Ah canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki ben haziran başı taşınacaktım güya temmuz ortası taşınabildim.. İnsan bekledikçe kuduruyo ustalar mütahitler bi gıcık off off Allah sabır versin canım ya bide sağlık olsun de kendini sıkmamaya çalış ben cidden o kadar çok sıktım ki o dönem karnımda kırmızı noktalar falan çıktı sıkıntıdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…