2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR GÜNAYDIN,

Öğleden sonra doğum kursuna katılacam eşimle beraber... inşallah faydalı olur, 2 de başlayıp akşama kadar sürecek.... faydalı bilgileri not edecem, eğer çok önemli şeyler olursa buraya aktaracam. en çok merak ettiğim nokta, doktorum kursta doğum seçeneklerini anlatacak, normal ve sezeryanın artı ve eksilerini, bakalım o hangisinden yana görünecek. bu arada kadını konuşmacı olarak hiç düşünemiyorum. çok az konuşan bi insan olarak neler dicek bakalım.

ebrucum baharcım maşalaaaaaaahhhhhhhh kızlar, erkekler yoldayım diyolar resmen......

hadi bakalim gulaycim ogren bize de ogret.
bizim gittigimiz egitimde normal dogumla ilgili anlatilanlardan benim esim tirsti birazcik.
seninkini nasil etkileyecek bakalim :)

yavru hoş geldin nabersin?

evet ya süper olur klava: klava:

Bircancım şu kayınvalideni bana bi yolla gülüm.

Buarada ben seni çok özliycem yaaa. Yarın son günün. Herkes gidiyor birer birer
(

bizde seni çok hepinizi çooooooook özleyeceğiz ya herkes izne ayrılıyo kızlar sakın unutmayın siteye arada girmeyi haber vermeyi

inşallah dönmüştür canım...

benim yanımda annem kalacak, aynı konuyu dün eşimle konuştum, eşim zaten sen annenin yanında rahat edersin dedi. sonuçta soyunup duş alacaksın, emzireceksin falan dedi. annenin yanında rahat olman doğaldır dedi. ama ben aslında annemin yanımda kalmasını isterken yani gün içinde de kaynanam ve görümcemin 1- 2 saattten fazla yanımda olmalarını istemediğimi belirttim, en azından ilk hafta için bunun böyle olmasını istediğimi söyledim. çünkü evim konusunda çok hassasım, kimsenin annem dışında mutfağımda ya da evimde iş yapmasını sevmem, eşim benim bu takıntılarımı bildiğinden ben onlara bi şekilde dolaylı yoldan ima ederim diyor. zaten kaynananm ve görümcem de halden anlayan insanlar. beni annemle yalnız bırakırlar. bu konuda bencillikli yapıyorum diye düşünüyorum, ama sonuçta doğumdan sonra psikolojimi az çok tahmin ediyorum, o an birinin şunu şöyle yap böyle yap demesi benim kendime engel olamayıp kırıcı söz söylememe neden olabilir. ama annemle zaten bunu yaşamam, ne de olsa kaynana ve görümce ne kadar iyi olsa da anne kadar olmuyor aradaki ilişki.....

canım vizite kağıdı gerekiyor ve hemen yazıyorlar. ama benimki özel hastane. devlet için de aynıdır.

ecem gerçektende sanırım çatlamadım şu ana kadar kaşınmadım çünkü bir sağ göğüsümün altında çatlak oldu haftama göre karnım küçük

sadcım teşekkür ederim tatlım.
denizcim maşallah göbüşe canımcım. gerçekten iç karnın büyük sanırsam bizimkilerin yanında çok masum kalıyor senin ki :)
özgecim hoşgeldin balım.

gülaycım sağol canım, vizite kağıdımı da çıkardım şimdiden..

canım zaten yorgan kullananı duymadım ilk yıl , bebeğe çok fazla geliyormuş. arkadaşlarım beni tembihledi alma yorgan diye. görümcem bile pike gibi bişey örttü bebeğe. bence battaniyesi varsa o yeterli olur tatlım. yorganın bebeğe çok fazla geleceğini düşünüyorum ben.

maşallah tatlım.

bebekler vücut ısılarını ayarlayamadıkları için yorgan çok da tavsiye edilmiyor kızlar, en kötü ihtimal biraz kalın battaniye kullanırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…