Maşallah Denizcim göbüşüne
masallah denizcim gobuse, allah nazarlardan saklasin. buyuyor prenses alminamiz da :)
ємєℓ;8237523 .!.:masallah denizcimcok fazla sıvri degilmis senin gobuş
KIZLAR GÜNAYDIN,
Öğleden sonra doğum kursuna katılacam eşimle beraber... inşallah faydalı olur, 2 de başlayıp akşama kadar sürecek.... faydalı bilgileri not edecem, eğer çok önemli şeyler olursa buraya aktaracam. en çok merak ettiğim nokta, doktorum kursta doğum seçeneklerini anlatacak, normal ve sezeryanın artı ve eksilerini, bakalım o hangisinden yana görünecek. bu arada kadını konuşmacı olarak hiç düşünemiyorum. çok az konuşan bi insan olarak neler dicek bakalım.
ebrucum baharcım maşalaaaaaaahhhhhhhh kızlar, erkekler yoldayım diyolar resmen......
Günaydın kıslarrrrrrr. Nabersiniz?
Yeni annemiz varmış. Sağlıkla büyütsün inş. bebeklerini
Bugün yavruşlarını görmeye giden annişlere güzel haberlerle gelsinler inş.
Ebrucum, Baharcım maşallah göbüşlerinize.
Sadcım çok heyecanlandım ya. İnan gözlerim doldu. Bizi habersiz bırakma olurmu
kiz gobusu bu o yuzden :)
bahar canım maşallah göbüşüne gerçekten Elife çok benziyorsun :)))
Ecem canım sağol valla bakalım yarın belli olcak Sena m döndü mü dönmedi mi bakıcaz hayırlısınla
bircan sen kaynanayı getir zaten hepimizde stres var hepimiz birdenklava:
sağol canım ama herkes kız gibi değil diyor ama yayık da değil öle bişiy kaydirigubbakcemile3ємєℓ;8237523 .!.:masallah denizcimcok fazla sıvri degilmis senin gobuş
Maşallah canım ya çok şekersiniz
Bircancım şu kayınvalideni bana bi yolla gülüm.
Buarada ben seni çok özliycem yaaa. Yarın son günün. Herkes gidiyor birer birer(
bahar canım maşallah göbüşüne gerçekten Elife çok benziyorsun :)))
Ecem canım sağol valla bakalım yarın belli olcak Sena m döndü mü dönmedi mi bakıcaz hayırlısınla
bircan sen kaynanayı getir zaten hepimizde stres var hepimiz birdenklava:
dün eşimle doğumda yanımda kim refakatçı kalır diye konuşuyoduk...dedim eğer annem gelebilirse onun kalmasını istiyorum...Çünkü kendisi izmitte oturuyor...Gece falan olmazsa kesin gelir zaten...Baktım surat biraz asıldı..hani niye onun annesi kalmıyor diye...ya dedim üstüm başım açık olucak kanamam olucak gece tuvalete çıkmam gerekicek ben annenden çekinirim rahat edemem dedim..Beyfendi aaa annemden niye çekiniyorsun hiç çekinme dedi... o zaman hiç kimse gelmesin sen dur dedim...ama bizimkini de kan tutuyor...
Kendisi geçen sene ameliyat olmuştu..dedim sen ameliyattan çıktığında yanında baban mı dursa daha rahat ederdin yoksa benim babam mı...tabiki kendi babam ddi..seninkinden çekinirim...
Ve böylece sustu kaldı bişe diyemedi canım...Bu şekilde yaklaşmayı denesen eşine hani bari ilk 1 hafta annende kalsan...
Tatlım bizimki anlamıyor her zaman o haklıdır ve çok düşüncelidir inca düşünür ya benim kayınvalidemde kalmam yakışık alırmış
ay sinir oldum şimdi....Allah yardımcın olsun canım...Dualarım seninle...çünkü zor bir durum...
tatlım sizin ev sıcak ama bebekler bizim gibi düşünmüyormuş...onlar kansız oldukları için çok üşüyolarmış....sen yinede 1 tanede yedekte bulundur ne olur ne olmaz:)bircan cok guzel yazilar, paylastigin icin saol. bunlarin epey faydasini gorcez dogumdan sonra.
benim bebegimin yorgani yokben pike ile orterim diye dusunmustum, ev sicak oluyor cunku.
kizlar yaaa dusundukce bir suruy sey eksikmis gibi geliyor hic hazir degilim sanki((
icimi endise kapliyor, bi de boyle vakit daraldikca insanin eli ayagi birbirine dolanir basireti baglanir yaaa ayni o durumdayim. eksiklerin listesini cikarayim diyorum panikten kayniyor, cantami hazirliiim diyorum yok.
napcam ben yaaa
canım maşallah...sen iç karnı büyük olanlar grubundasın sanırım...göbiş çok azzemuszemus ama böyle olanlarda çatlak olmuyormuş..keşke bende senin gibi olabilsem...Çatlaklar aldı başını gitti valla...
valla benimde esim ya da annem kalsin hastanede,
kayinvalidemle nisan icin alisverise ciktigimizda ic camasiri secerken bile cok utanmistim, rahat edemem bende.
aynen öyle tatlım...benim kayınvaldem gerçekten çok iyidir ama aşırı ilgide insanı bunlatıyor valla....ya konuşuyoruz diyorum kayınvaldeme ben o dönmelerde kesin çok sinirli olurum çok kalp kırarım....sana ters bişey derim olmaz en iyisi beni kendi halime bırakın....Olsun olsun diyor ben darılmam...sen keyfine bak....şimdi bebek yatak odasında yatıcak ilk aylar orda yatarız dedi....kesinlikle olmaz dedim...ben yatamam öyle ...nöbetleşe bakarız eşimle...bişe olursa seni kaldırırımm dedim...
öyle işte kızlar bilmiyorum ne olcak...şu çocuklar sağ salim bi doğsunlarda yeter.....
bizde seni çok hepinizi çooooooook özleyeceğiz ya herkes izne ayrılıyo kızlar sakın unutmayın siteye arada girmeyi haber vermeyi
yarın son günüm ama daha rapor falan almadım ben kızlar :roflol: :roflol:
neler istiyorlar rapor için, vizite kağıdı gerekiyor mu_? bi günde veriyorlar mı_?
devlet hastanesi için soruyorum ama, burdaki hastanede herhangi bi doktordan alıcam çünkü...
bircan cok guzel yazilar, paylastigin icin saol. bunlarin epey faydasini gorcez dogumdan sonra.
benim bebegimin yorgani yokben pike ile orterim diye dusunmustum, ev sicak oluyor cunku.
kizlar yaaa dusundukce bir suruy sey eksikmis gibi geliyor hic hazir degilim sanki((
icimi endise kapliyor, bi de boyle vakit daraldikca insanin eli ayagi birbirine dolanir basireti baglanir yaaa ayni o durumdayim. eksiklerin listesini cikarayim diyorum panikten kayniyor, cantami hazirliiim diyorum yok.
napcam ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?