yasemin gelsin artik
merak ediyorum haberleri :)
dun bosu bosuna takti bebeginin kilosuna cunku
hadi bakalim gulaycim ogren bize de ogret.
bizim gittigimiz egitimde normal dogumla ilgili anlatilanlardan benim esim tirsti birazcik.
seninkini nasil etkileyecek bakalim :)
Telefonla görüşürüz canikom artıkın. İrtibatı koparmayız zati
Kızlar Ela ile konuştum 30. da gidicekti ama 28. de sabcısı olmuş 29. da gitmiş doktora ama bişiy çıkmamaış ayın 10. da tekraar gidicekmiş ve ayın 19. da sezeryan olucakmış bebekide gayet iyiymiş kendiside
ecem gerçektende sanırım çatlamadım şu ana kadar kaşınmadım çünkü bir sağ göğüsümün altında çatlak oldu haftama göre karnım küçük
maşallah tatlım Allah nazardan saklasınnn
Senin gibi olanların iç karnı geniş oluyormuş...o yüzden haftama göre karnım küçük deyip hiç canını sıkma:)
kızlar burda bir yagmur başladı...dışarda olanlara Allah yardım etsin..5 saniye durmak bile duş almaktan beter eder...
afiyet olsun kızlar
sadcım teşekkür ederim tatlım.
denizcim maşallah göbüşe canımcım. gerçekten iç karnın büyük sanırsam bizimkilerin yanında çok masum kalıyor senin ki :)
özgecim hoşgeldin balım.
canım zaten yorgan kullananı duymadım ilk yıl , bebeğe çok fazla geliyormuş. arkadaşlarım beni tembihledi alma yorgan diye. görümcem bile pike gibi bişey örttü bebeğe. bence battaniyesi varsa o yeterli olur tatlım. yorganın bebeğe çok fazla geleceğini düşünüyorum ben.
maşallah tatlım.
Senin gibi olanların iç karnı geniş oluyormuş...o yüzden haftama göre karnım küçük deyip hiç canını sıkma:)
kızlar burda bir yagmur başladı...dışarda olanlara Allah yardım etsin..5 saniye durmak bile duş almaktan beter eder...
afiyet şeker bal olsun sanada
iyi bari tatlım en azından için rahatladı dimi. ya el alışkanlığı yapılan işleri sonradan yaptım mı diye düşünebiliyoruz aslında el alışmış yapmışızdır mutlaka. ben geceleri yattığımda yapıyorum onu kocama. adam tam uykuya dalcak kalk şuna bak buna bak diye. deli oluyor kaydirigubbakcemile3geldık kızlar. ütüyü fişten çekmişim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?