2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merve vizite kağıdı yeterli canım. ben öyle aldım rapor. hoş halen almadım hastanede ya pazartesi salı gidip alcam bakalım.

Kızlar Ela ile konuştum 30. da gidicekti ama 28. de sabcısı olmuş 29. da gitmiş doktora ama bişiy çıkmamaış ayın 10. da tekraar gidicekmiş ve ayın 19. da sezeryan olucakmış bebekide gayet iyiymiş kendiside

hadi bakalim gulaycim ogren bize de ogret.
bizim gittigimiz egitimde normal dogumla ilgili anlatilanlardan benim esim tirsti birazcik.
seninkini nasil etkileyecek bakalim :)

canım bakalım benimkisinin tepkisi ne olacak, normal olması konusuna takıntılı ya.... belki kursta tek erkek olacak ama ne yapalım dinlesin de öğrensin bakalım her insanın normal doğum yapamayacağını.

tamam baharcım sağol canım :) ben de p.tesi gidicem bakalım artık...

aaa sezeryan mı olacak edaaaa_? 20 gün kadar sonra kavuşacak bebeğine yaaa ne güzelll opuyorumnanaktan

ecem gerçektende sanırım çatlamadım şu ana kadar kaşınmadım çünkü bir sağ göğüsümün altında çatlak oldu haftama göre karnım küçük

maşallah tatlım Allah nazardan saklasınnn
Senin gibi olanların iç karnı geniş oluyormuş...o yüzden haftama göre karnım küçük deyip hiç canını sıkma:)

kızlar burda bir yagmur başladı...dışarda olanlara Allah yardım etsin..5 saniye durmak bile duş almaktan beter eder...

ayy Allah dışarda olanalra olmak zorunda olanlara yardım etsin zor

sadcım teşekkür ederim tatlım.
denizcim maşallah göbüşe canımcım. gerçekten iç karnın büyük sanırsam bizimkilerin yanında çok masum kalıyor senin ki :)
özgecim hoşgeldin balım.

sağolun kızlar yok canım canımı sıkmıyorum büyük karnım olsun diyordum ama şimdi daralmaya başladım bu iyi çok şükür

burda hava kapalı azcık azcık yağmur yağıyor. ay gözlerim düştü yaaaa. nasıl uykum geldi nasıl içim sıkıldı. bi ağlasam yaş fışkırcak gibi sankim.

geldık kızlar. ütüyü fişten çekmişim:)
iyi bari tatlım en azından için rahatladı dimi. ya el alışkanlığı yapılan işleri sonradan yaptım mı diye düşünebiliyoruz aslında el alışmış yapmışızdır mutlaka. ben geceleri yattığımda yapıyorum onu kocama. adam tam uykuya dalcak kalk şuna bak buna bak diye. deli oluyor kaydirigubbakcemile3

canım burdada hava iyice karadı...tühh çamaşır asıcaktımm...birazdan burdada başlar yağmur..:uhm: kızlar bugün evliliğimizin 5. yıl dönümü çok garib hissediyorum kendimii...içimden akşama hazırlanmak bile gelmiyor...oysa eşim çok güzel bir kutlamayı hakkediyor...dün akşam çok istediğim dijital fotoğraf makinnasini almış mutfak masasına bırakmışş çaydanlığı almaya gittiğimde şok oldumm çok mutlu etti beni..bense bugün dahada tembelimm...:dilcikar::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…