iyi bari tatlım en azından için rahatladı dimi. Ya el alışkanlığı yapılan işleri sonradan yaptım mı diye düşünebiliyoruz aslında el alışmış yapmışızdır mutlaka. Ben geceleri yattığımda yapıyorum onu kocama. Adam tam uykuya dalcak kalk şuna bak buna bak diye. Deli oluyor kaydirigubbakcemile3
yasemin gelsin artik
merak ediyorum haberleri :)
dun bosu bosuna takti bebeginin kilosuna cunku
Geldim canım , geçmişi okuyordum ama direk atladım diyebilirim senin bu yazını görünce ,Oğluşum çok iyi maşallah 2700 gr olmuş gelişimi ve suyu gayet güzel durumda , yanlız hala makattan geliyor eşşek sıpası yani yamuk yumuk duruyor dönmemiş... Kendimi dün boşuna üzmüşüm demek ki o gün görümcem karıştırmış bugün özellikle sordum ... Raporumu da aldım , garanti olsun diye nst ye de bağladı sancı falan yok , çok şükür iyiyim yani ... Şimdi geçmişe bakabilirsem bakıcam :))
çok şükür iyi canım rahatlamışsındırgeldık kızlar. ütüyü fişten çekmişim:)
canım bu son başbaşa anlarınız bence hazırlan dışarı çıkamayacak gibiysen dışardan bişiyler söyle en azından bişiyler yapın çok az kaldı üç kişi olcaksınız..bende pazar günü için bişiyler planlıyorum başbaşa olalım diyecanım burdada hava iyice karadı...tühh çamaşır asıcaktımm...birazdan burdada başlar yağmur..:uhm: kızlar bugün evliliğimizin 5. yıl dönümü çok garib hissediyorum kendimii...içimden akşama hazırlanmak bile gelmiyor...oysa eşim çok güzel bir kutlamayı hakkediyor...dün akşam çok istediğim dijital fotoğraf makinnasini almış mutfak masasına bırakmışş çaydanlığı almaya gittiğimde şok oldumm çok mutlu etti beni..bense bugün dahada tembelimm...:dilcikar::çok üzgünüm:
canım gözün aydın çok sevindim maşallah kuzuma gayet iyi kilosuGeldim canım , geçmişi okuyordum ama direk atladım diyebilirim senin bu yazını görünce ,Oğluşum çok iyi maşallah 2700 gr olmuş gelişimi ve suyu gayet güzel durumda , yanlız hala makattan geliyor eşşek sıpası yani yamuk yumuk duruyor dönmemiş... Kendimi dün boşuna üzmüşüm demek ki o gün görümcem karıştırmış bugün özellikle sordum ... Raporumu da aldım , garanti olsun diye nst ye de bağladı sancı falan yok , çok şükür iyiyim yani ... Şimdi geçmişe bakabilirsem bakıcam :))
msms canım iyik çekmişsin sevindim valla
asos kalk süslen kız akşama dışarı çıkın yemeğe sonra kocalırımızla baş başa zor kalırız valla
Geldim canım , geçmişi okuyordum ama direk atladım diyebilirim senin bu yazını görünce ,Oğluşum çok iyi maşallah 2700 gr olmuş gelişimi ve suyu gayet güzel durumda , yanlız hala makattan geliyor eşşek sıpası yani yamuk yumuk duruyor dönmemiş... Kendimi dün boşuna üzmüşüm demek ki o gün görümcem karıştırmış bugün özellikle sordum ... Raporumu da aldım , garanti olsun diye nst ye de bağladı sancı falan yok , çok şükür iyiyim yani ... Şimdi geçmişe bakabilirsem bakıcam :))
kızlar
doğum fotografçısı ayarlayan var mı acaba icinizde?
Benim hastanem ayarlıyo zaten verdikleri paket fiyatın içinde var doğum fotoğrafçısı.
hayırlı cumalar herkesın bütün duası kabul olsun....
bugun yaprak dökümü günü herkes gıdıyo topıgımız sakınleşcek:gitme:
yasemıncım tatlım senin bütün kıloyu efemız almış zaten maşallahcanım çok güzel valla şuan dogsa küvezsız kucagına alırsın yanı
sana da hayırlı cumalar canım.
bugun kimler gidiyor ???
denizcim hemde ne rahatlamak. sokaga gırdım bakıyorum evden duman falan cıkıyormu dıye:) akşamda oğlumu gorucem malum aklım orada kalmasın dedım. kafamız kalbımız rahat gıdelım oğlumu gormeye zaten çok merak edıyorum sıpayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?