2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla el alıskanlıgı yapıyoruz ama hatırlamıyordum delı oldum:)

kızlar herkese merhaba izne çıkanlara ii istirahatler kaydirigubbakcemile2dün annemle konuştuk oda bazı arkadaşlarıyla normalde artık verilmemesine rağmen doğduktan sonra gizlice çocuğa şekerli su veren annelerin bebişleri hiç sarılık olmamış annem de eskiden bebekler hiç sarılık filan olmazdı dio ben de vericem burdan duyurayım istedimopuyorumnanaktan

msms canım iyik çekmişsin sevindim valla

asos kalk süslen kız akşama dışarı çıkın yemeğe sonra kocalırımızla baş başa zor kalırız valla

ay burda da yağsa biraz keşke, öyle sıcak ki....
klimanın altında oturuyorum ama bana mısın demiyor valla -tatlicadiarzu-

yasemin gelsin artik
merak ediyorum haberleri :)

dun bosu bosuna takti bebeginin kilosuna cunku

Geldim canım , geçmişi okuyordum ama direk atladım diyebilirim senin bu yazını görünce ,Oğluşum çok iyi maşallah 2700 gr olmuş gelişimi ve suyu gayet güzel durumda , yanlız hala makattan geliyor eşşek sıpası yani yamuk yumuk duruyor dönmemiş... Kendimi dün boşuna üzmüşüm demek ki o gün görümcem karıştırmış bugün özellikle sordum ... Raporumu da aldım , garanti olsun diye nst ye de bağladı sancı falan yok , çok şükür iyiyim yani ... Şimdi geçmişe bakabilirsem bakıcam :))

doğuranlar, izne çıkanlar filan hem heyecanlı hem buruk oluyor insan :gitme: zaten hormonlar benim gözyaşı bezlerime habir baskı yapıyor kaydirigubbakcemile3

doğum yapan arkadaşımı tebrik ediyorum; kızlarını sağlıkla, mutlulukla büyütür inşallah...

izne ayrılanlara da şimdiden iyi şanslar. inşallah yazmaya devam edersiniz a.s.

2700 kuzuya:ecrin_bebek:

geldık kızlar. ütüyü fişten çekmişim:)
çok şükür iyi canım rahatlamışsındır
canım bu son başbaşa anlarınız bence hazırlan dışarı çıkamayacak gibiysen dışardan bişiyler söyle en azından bişiyler yapın çok az kaldı üç kişi olcaksınız..bende pazar günü için bişiyler planlıyorum başbaşa olalım diye
canım gözün aydın çok sevindim maşallah kuzuma gayet iyi kilosu

msms canım iyik çekmişsin sevindim valla

asos kalk süslen kız akşama dışarı çıkın yemeğe sonra kocalırımızla baş başa zor kalırız valla

saol canım benım

yasemıncım gozun aydın ne mutlu bak kuzun ne kadar guzel kılo almıs maşallah

maşallahh tatlım...kocamannn olmuşş oğlun...:teytey:
benimkine dün 2277 dedi doktor..yemene dikkat et dedi...çok hızlı gidiyor dedi.senin ki için ne dedi merak ettim
doğrusu...

denizcim hemde ne rahatlamak. sokaga gırdım bakıyorum evden duman falan cıkıyormu dıye:) akşamda oğlumu gorucem malum aklım orada kalmasın dedım. kafamız kalbımız rahat gıdelım oğlumu gormeye zaten çok merak edıyorum sıpayı

yasemincim maşallah oğluşa tosun paşa tosun
benimki de öyle, dua ediyorum hergün doğuma kadar dönsün Allahım noolur diye...

Benim hastanem ayarlıyo zaten verdikleri paket fiyatın içinde var doğum fotoğrafçısı.

canım ne güzel hastaneymiş oyle. benim dogum parası ayrı. hastanenin anlaşmalı oldugu fotografcı varmış. dogum videolu paket 450 dediler. pazarlık bile etmeden tşk.edip telefonu kapattım. dışarda ne civarda onu merak ediyorum.

hayırlı cumalar herkesın bütün duası kabul olsun....

bugun yaprak dökümü günü herkes gıdıyo topıgımız sakınleşcek:gitme:

yasemıncım tatlım senin bütün kıloyu efemız almış zaten maşallah canım çok güzel valla şuan dogsa küvezsız kucagına alırsın yanı

sana da hayırlı cumalar canım.

bugun kimler gidiyor ???

canım benim ya...akşam üstümü gideceksin bugün Ebru ile sen yarında ben görcez kuzularımızı başka gidecek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…