canım hoşgeldin
dilek te senin gibi mutlu mesut bir anne oldu
maşallahh kızıda kendide çok iyi
oda senin izinden geldi inşallahh bende sizler gibi rahat bir doğum yaparım
sonra sırasıyla herkez inşllaahhh
hayyydeee ne adamlar yaa herşeyi mecbur kılmışlarklava:
ben epidural istiyorum Allah kısmet ederse canım
kızım doğar doğmaz onu görmek istiyorum :Saruboceq::Saruboceq:
çok güzel olmuş canım güle güle kullanın
Aaa Eslem tıpkısının aynısı olmuş , ellerine sağlık valla becerikli hatun da bir başka oluyor ... Kızım senin kocan yatsın kalksın sana şükretsin adamı bir sürü masraftan kurtardın ...
vaaaaaaayyyyyyyyy ben diyorum yaa bir sen birde gülay pek hamaratsınız
o incik boncuk sen dikiş nakış Allah nazardan saklasın yaa
maşallahhhhh sana yaa çok güzel olmuşşş bende düşündüm ama dikemem bile :))
dediğin gibi dünyanın parası bir emzirme yastığı ben almadım o yüzden yazık yanii
ama sen çok yapmışsınn misss kokulu meleğini bol bol emzir bunda inşallahh
sağlıkla sıhhatle canımmm
Amiiin inşallah. Valla bu gün sahura kaldırdım eşimi kızımı falan emzirdim çok dua ettim
dileğe gece.. .senin gününde sanada edicem canımcım :)
Ahhh yaşasın bi kuzenimiz daha oldusüpermiş süpermiş benim kızımda şimdi
aguuuu dedi bu duruma :)
Yok tatlım ne gibi bişey kullanmak dikişleremi? ne konuşuyodunuz yakalayamadım :)
Amiiin inşallah. Valla bu gün sahura kaldırdım eşimi kızımı falan emzirdim çok dua ettim
dileğe gece.. .senin gününde sanada edicem canımcım :)
evet yaa herşey onların istediği gibi olacak bende epidural isterdim ilk doğumumda narkozdan zor ayılttılar ben hayal meyal hatırlıyorum koşuşturup duruyolardı kusmuşum tepemde bi adam lütfen kusma diyodu bi taraftan oksijen vermeye çalışıyodu boğazımdada koca bi hortum vardı beş altı kere gidip geldim zor ayıldım bide öksürüyomuşum ayıldıktan sonra ebe dediki seni zor kurtardık sigaramı kullanıyosun
amiin inşallah gelsinde sğalıcaklşa kullanalım
bak şımardım şimdi zemuszemus, kociş dışarı çıktı, gelince okutayım yazdıklarını kaydirigubbakcemile3
netten bakıp gazeteleri çizip kese kese anca uydurdum
amiin sağol yaa
ben dikerim bacım sana, hiç dert etme, çözdüm nasılsa, elime mi yapışır yerimseniben
kızım küçük doğacakya teyzesi, bol bol emzirmem lazım, ben rahat edeyimki, rahat rahat bolca emzireyim inşallah
Evet canım , jel gibi bişey kullanan bayanlar varmış ilaç , iz kalmasın diye sen de kullandın mı diye merak ettim ... Bir de neredeyse 20 gün geçti kendini nasıl hissediyorsun hareketlerin falan ...
canım ben bılıyorum onu.ama adı tam olarak dogru oolmayabılır.tum amelıyatlardan sonra verıyolar genelde.yara ızı bırakmıyomus hıc.amelıyat, kaza,yanık gıbı durumlardan sonra kullanılıyomus.ama hemen baslanırmı bı sor doktoruna canım.ben adını yanlıs olabılır ama aklımda kaldıgı kadarıyla yazıyım. contratubeks. sanırım boyleydı.kullanan arkadasım vardı sezeryan sonrası ondan ogrenmıstım bende.bıde yuzunde yara olusan bı tanıdıgımızda aynı jelle ıyılesmıstı...eger faydam olduysa sevınırım :))
şekerler sizlere doyum olmuyor ama benim pilim fazla dayanmıyor pc başında olmaya
birde zaten uyuz pc yavaş baya deli ediyor benii :)))
hem azcık dinleneyim hemde mutfağımı toparlayayım bulaşık dolu onları makineye atıp çalıştırmam lazım akşama bardak tabak yok desem yeri yanii :))))))
sağol emsalcim inşallah bütün hamişlerin doğumu iyi geçer sağlam durmaya çalışıyorum ama içten içe tırsıyorum türkiyede doğum yapsam eşimin izni yok gelemiyecek kayınvalidemde kalmam gerekecek bende eşimin yanımda olmasını istiyorum en azından doğumdan 8 gün sonra göreceğim öbür türlü 2 ay görüşemeyiz hakkımızda hayırlısı olsun şu mübarek günlerde allah dualarımızı kabul etsin
Allahım yardımcın olsun canım, hakkında hayırlısı olur inşallah
güzel, sorunsuz ve sağlıklı bir doğum diliyorum sana
kalbini ferah tut, bu sefer herşey daha güzel olacak inşallah
sağol emsalcim inşallah bütün hamişlerin doğumu iyi geçer sağlam durmaya çalışıyorum ama içten içe tırsıyorum türkiyede doğum yapsam eşimin izni yok gelemiyecek kayınvalidemde kalmam gerekecek bende eşimin yanımda olmasını istiyorum en azından doğumdan 8 gün sonra göreceğim öbür türlü 2 ay görüşemeyiz hakkımızda hayırlısı olsun şu mübarek günlerde allah dualarımızı kabul etsin
emsalcim çok sağol
2,700 olmuş dedi doktorumuz pazartesi günü gittiğimizde
10 günde 500 grm almıştı, bu baya sevindirdi beni
ancak şimdi hep söylenilenin altında çıkınca kilolar
küçük bi kız beklicez bizde artık
sağlıklı olsunda besleriz inşallah
koaly gelsin emsallim, ev işleri gün geçtikçe zor gelmeye başlıyor artık
bende dinlene dinlene yapıyorum, birazdan mutfağa girip yemek yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?