2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım hoşgeldin
dilek te senin gibi mutlu mesut bir anne oldu
maşallahh kızıda kendide çok iyi
oda senin izinden geldi inşallahh bende sizler gibi rahat bir doğum yaparım
sonra sırasıyla herkez inşllaahhh

Amiiin inşallah. Valla bu gün sahura kaldırdım eşimi kızımı falan emzirdim çok dua ettim
dileğe gece.. .senin gününde sanada edicem canımcım :)

hayyydeee ne adamlar yaa herşeyi mecbur kılmışlar klava:
ben epidural istiyorum Allah kısmet ederse canım
kızım doğar doğmaz onu görmek istiyorum :Saruboceq::Saruboceq:

evet yaa herşey onların istediği gibi olacak bende epidural isterdim ilk doğumumda narkozdan zor ayılttılar ben hayal meyal hatırlıyorum koşuşturup duruyolardı kusmuşum tepemde bi adam lütfen kusma diyodu bi taraftan oksijen vermeye çalışıyodu boğazımdada koca bi hortum vardı beş altı kere gidip geldim zor ayıldım bide öksürüyomuşum ayıldıktan sonra ebe dediki seni zor kurtardık sigaramı kullanıyosun

çok güzel olmuş canım güle güle kullanın

amiin inşallah gelsinde sğalıcaklşa kullanalım

Aaa Eslem tıpkısının aynısı olmuş , ellerine sağlık valla becerikli hatun da bir başka oluyor ... Kızım senin kocan yatsın kalksın sana şükretsin adamı bir sürü masraftan kurtardın ...

bak şımardım şimdi zemuszemus, kociş dışarı çıktı, gelince okutayım yazdıklarını kaydirigubbakcemile3
netten bakıp gazeteleri çizip kese kese anca uydurdum

amiin sağol yaa
ben dikerim bacım sana, hiç dert etme, çözdüm nasılsa, elime mi yapışır yerimseniben
kızım küçük doğacakya teyzesi, bol bol emzirmem lazım, ben rahat edeyimki, rahat rahat bolca emzireyim inşallah

Amiiin inşallah. Valla bu gün sahura kaldırdım eşimi kızımı falan emzirdim çok dua ettim
dileğe gece.. .senin gününde sanada edicem canımcım :)

canım benim yaaaa Allah razı olsun senden
ne diyeceğimi bilemedim inan Allah ım gönlüne göre versin inşallahh

canım yaa kıyamam ben sana inşallahh bu sefer doğumun kolay geçecek merak etme
dualarımız seninle olacak sen o günleri unut korkma içini ferah tut hayatımm
keşke buraya gelir burda doğum yapma imkanın olsaydı ne iyi olurdu
Allah ım inşalahh yardımcın olsun arkadaşım

canım benim yaaaaa dikmiş kadar olsun ellerine sağlık :)))
inşallahh doğana kadar kilo alır kızın annesi sen beslersin onu 1 hafta var daha
bu arada unutmuşum kaç gr.dı canım meleğimiz
haaaaa odanızın resimlerine baktım herşey güzel olmuş
ellerine sağlık en güzel günlerde gülücüklerle yatsın inşallahh yatagında odasında kızın

Evet canım , jel gibi bişey kullanan bayanlar varmış ilaç , iz kalmasın diye sen de kullandın mı diye merak ettim ... Bir de neredeyse 20 gün geçti kendini nasıl hissediyorsun hareketlerin falan ...

canım ben bılıyorum onu.ama adı tam olarak dogru oolmayabılır.tum amelıyatlardan sonra verıyolar genelde.yara ızı bırakmıyomus hıc.amelıyat, kaza,yanık gıbı durumlardan sonra kullanılıyomus.ama hemen baslanırmı bı sor doktoruna canım.ben adını yanlıs olabılır ama aklımda kaldıgı kadarıyla yazıyım. contratubeks. sanırım boyleydı.kullanan arkadasım vardı sezeryan sonrası ondan ogrenmıstım bende.bıde yuzunde yara olusan bı tanıdıgımızda aynı jelle ıyılesmıstı...eger faydam olduysa sevınırım :))

şekerler sizlere doyum olmuyor ama benim pilim fazla dayanmıyor pc başında olmaya
birde zaten uyuz pc yavaş baya deli ediyor benii :)))
hem azcık dinleneyim hemde mutfağımı toparlayayım bulaşık dolu onları makineye atıp çalıştırmam lazım akşama bardak tabak yok desem yeri yanii :))))))

kızlar duzeltıyorum.yara yanık ve amelıyat ızlerını gecıren bu jelın adı : contractubeks imiş....

ne işe yaradığı doğru canımm ialcın adıda doğru gibi tam yazılışından emin değilim sadece o kadar :))))
bu arad seni doğum yapmış annelerin topiğinde okudum
yanlış anlamazsan fikrimi söyleyeyim sana hayatımm
anakucağı puset falan olan 5lü setler var satılan ben aldım 45 tl
başka nelere ihtiyacın var bilmiyorum ama yazarsan sana fiyatlarını söylerim burdaki
belki sanada fikir olur hem varsa sana yollayacak birileri burdan aldırısın uygun fiyatlarla

Son düzenleme:
sağol emsalcim inşallah bütün hamişlerin doğumu iyi geçer sağlam durmaya çalışıyorum ama içten içe tırsıyorum türkiyede doğum yapsam eşimin izni yok gelemiyecek kayınvalidemde kalmam gerekecek bende eşimin yanımda olmasını istiyorum en azından doğumdan 8 gün sonra göreceğim öbür türlü 2 ay görüşemeyiz hakkımızda hayırlısı olsun şu mübarek günlerde allah dualarımızı kabul etsin

emsalcim çok sağol
2,700 olmuş dedi doktorumuz pazartesi günü gittiğimizde
10 günde 500 grm almıştı, bu baya sevindirdi beni
ancak şimdi hep söylenilenin altında çıkınca kilolar
küçük bi kız beklicez bizde artık
sağlıklı olsunda besleriz inşallah

kolay gelsin tatlımopuyorumnanaktan

Allahım yardımcın olsun canım, hakkında hayırlısı olur inşallah
güzel, sorunsuz ve sağlıklı bir doğum diliyorum sana
kalbini ferah tut, bu sefer herşey daha güzel olacak inşallah

koaly gelsin emsallim, ev işleri gün geçtikçe zor gelmeye başlıyor artık
bende dinlene dinlene yapıyorum, birazdan mutfağa girip yemek yapıcam

Allahım yardımcın olsun canım, hakkında hayırlısı olur inşallah
güzel, sorunsuz ve sağlıklı bir doğum diliyorum sana
kalbini ferah tut, bu sefer herşey daha güzel olacak inşallah

sağol canım allah hepimize kolay doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin bence bebişinin kilosu iyi tatlım doğana kadar 3ü geçebilir

aminnn canım inşallahhh
anladım canım sende haklısın
sen sağlam dur Allah a sıpın bu sefer herşey çok güzel olacak
hem öyle mübarek bir doğum yapacagız ki Rabbim bizlerle

maşallahh yine yine tatlım yaa
benimde kızım pazarteswi günü 2600 çıktı oda tam 2600 değilde yuvarlak hesap :)))
dr. her ne kadar iyi desede insan rahat etmiyor birde hep doğumlarda altı çıkıyor haklısın
dr.um her muaynede söylüyor ama bana + _ 300 gr. olayını unutma bu veriler tam değil diye
yani 300 gr. altıda olabilir üstüde diyor bakalım sağlıkla gelsinlerde alırlar kilo inşallahhh

koaly gelsin emsallim, ev işleri gün geçtikçe zor gelmeye başlıyor artık
bende dinlene dinlene yapıyorum, birazdan mutfağa girip yemek yapıcam

sağol canım yaa hemde nasıl konuşurken bile nefes nefese kalıyorum bırak iş yapmayı
inanırmısın ne istiyorum keşke her gün biri bir tabak yemek getirse diyorum :)))
ayyyyy birde kopamadım haaa sizden :))
neyse ben kaçam artık sanada kolay gelsin canım
öptük sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…