2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım , jel gibi bişey kullanan bayanlar varmış ilaç , iz kalmasın diye sen de kullandın mı diye merak ettim ... Bir de neredeyse 20 gün geçti kendini nasıl hissediyorsun hareketlerin falan ...

Valla şu anda sandalye tepesinde bacaklarım bilgisayar masasında böyle ergonomik şekillere girebiliyorum ehehe.. dikişim var mı yok mu bilmiyorum hiç bir acı yok.. incecik bi çizgi o jeli ilk defa duydum ama zaten çok ince bi iz ya ne bilim kalırsa kalsın yani sorun yok :)

Kendimi şey gibi hissediyorum dönekler gibi , bu zmaana kadar sürekli normal doğumu araştırıyordum herkeze soruyordum , şimdi sezeryna olacağı kesinleşince sezeryan hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum ... E kendini alıştırmak lazım , dün bir de kol falan bağlama muhabbeti dönmüştü tuba seninde kollarını ve bacaklarını bağladılar mı ?

selamlar tekrar. ay fenalık geldi nihayet geldim evime.
ayferim canım hayırlı doğumlar sana birtanem. inşallah fırsatım olur da gelebilirim seni ziyarete hastaneye. bizim şu etüyopyalı işi tehlikeye attı ama ayarlamaya çalışcam mutlaka canımcım.
emsallim ay kuşum keşke yakın olsak ben sana yapardım yemecikler yerdik birlikte ya.
tubacım sen çok pozitif bir annişsin ne güzel canım o nedenle dikiş acısı falan hissetmiyorsundur canım. inşallah biz de senin kadar pozitif olabiliriz doğumdan sonra hayatım.

allahım yardımcın olsun sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin sezaryan olucaksın herhalde genel mi olucaksın lokal mi yaptırıcaksın hayırlı doğumlar
ayfersmu

ayfercim 24 saatten düştü hadi hayırlısı sende kavuş yavruna senınde güzel habelerini alalım yarın 3 tane dogum var maşallah maşallah kedi nihal ve zeynep sz de doguruyo oo oo gelsın bebecikler

evet son gün çok heyecanlanıyo insan sen bu gecede uyuyamazsın ben gece ikide kalkıp sabaha kadar tv izlemiştim ama dinlenmeye çalış inşallah güzel bi doğum öykün olur

ayfercim giriyorum çıkıorum görüşemezsek allah yardımcın olsun. Her şey yolunda gitsin inşallah

hoşbukduk canım senin ne kadar var doğuma ya ben korkuyorum doğumdan sanki başıma neler gelicek bilmediğimden galiba ay ben o sütü nasıl içiyorum ama banamısın demiyor midem resmen ağzımda zor guluncanı

kızlar merhaba ayfercim allah yardımcın olsun yarın için. Kuzucuğun kollarında olacak inşallah. Yakınlarımın tavsiyesi bol bol dinlenmen doğumdan önce canım dinlenmeye çalış.

kızlar teeek tek herkese teşekkür ederim.yarın doğumlar üç tane imiş:) inşallah hemen haber vermek istiyom size.bahar gelirse ondanda fotolar gelir inşallah beklerim eğer müsait olursan canım sevinerek.bu arada mide yanması olan arkadaşlara tek tavsiyem ga-vis-cooon.başka çare bulamadım ama yarın bitecek dimi hayırlısı ile yanmalar ah uhlar ayy heyecan heyecaan.

tatlişkommm bacaklarımı bağladılar mı bilmiyorum çünkü uyuşuk oluyo hissetmiyosun ya bide arada perde görmüyosun.. Kol olayına gelince ben bağlanmasın çok korkarım gibi geliyodu bağladılar sol kolumu ama o an ona takılmıyosun heyecan falan var ya sağıda kafamın altına koydular ben uyuştu ameliyatın yarısında dedim ki ben b ukolumu koynuma koyabilir miyim evet dediler onu koynuma aldım önüme yani koydum... sonra başım ağırdı yastık getirdiler çok konforunu düşünüyolar yani o anda sen ibi şekilde rahat ettiriyolar..

amiiin Allahım kolaylık versin, ha gayret az kaldı diye diye motive temeye çalışıyorum kendimi
yoksa dediğin gibi birileri yemeğe çağırsa yada pişirip getirse bal kaymak olur valla

tubacım bacım maşallahın var hee, doğum yaptınmı yapmadın mı belli değil
Allahım bizede senin rahatlığın ve kolaylığın gibi bi doğum nasip etsin
rahatlığın ve sağlığın daim olsun

zeytingözlüm sezeryan olacaksan araştır tabii, en azından psikolojik olarak hazırla kendini
ben son gün tutuşurum artık, şimdilik iyyim, bişey araştırmıyorum
saldım çayıra mevzusu yanii, yeterki kızımı sağlıcakla alayım kucağıma

ayferim sen yarın doğuma mı gidiyosun anaaaaaaammm
Allah kolaylık versin, sağ salim doğurup yavrunu kucağına alıp bizlerede güzel haberlerini uçurmayı nasip etsin
hadi bakalım son saatlerini yaşıyorsun, artık yarın kucağında acıktım acıktım diye zırlayan tatlı bi miniş olcak

Ayfercim inşallah sağlıkla sıhhatle bebişine kavuşursun , ve güzel güzel fotolarını görürüz bizde kuzunun :)

Hımmm Tubacım demek ki bu hastaneye göre değişiyor , kimi bağlanıyor diyor kimi bağlanmıyor diyor , ayrıca bağlasalarda çok kötü değil anladığım kadarıyla ... Heyecan yaptım ...

bu arada merak edenler için söylğiyim.genel anestezi olacak.kilomda çok olduğundan epidural olmuyor iğne kısa geliyor ki zaten tercihim değildi.sarılık,hepatit,eliza testi yaptırdık istiyorlar.8 saat açlık,4-5 saat susuzluk gerekiyormuş falan.

tabi kızlar yaa ilk fırsatta iletişime geçerim inşallah hayırlısı ile ayılalım sağ salim bebişle çıkalımda.darısı başınıza inşallah.

Aynen aynen hayatım hiç kötü değil merak etme farketmiyosun bile inanki bak kafanıda zaten oraya verme farklı şeyler düşün tamam mı kesildiğini düşünme :)

Aynen aynen hayatım hiç kötü değil merak etme farketmiyosun bile inanki bak kafanıda zaten oraya verme farklı şeyler düşün tamam mı kesildiğini düşünme :)

Sağol canım valla ben çok korkuyordum ama senin gibi bir kaç kişyle daha konuştum o kadar abartılacak bir şey olmadığını falan söylediler sende öyle yaklaşıyorsun , umarım kazasız belasız atlatırız , ben en çok ağlama krizine girerim diye korkuyorum .

Ya benden daha çok korkamazsın inan bana.. Ama hiç değil yaa bunu dişçiye gidip diş çektirmek gibi düşün valla bak.. abartma yani kontrolun senin elinde olduğunu düşün. Sen izin veriyosun onlar kesiyo :) Benim doktorum ameliyattan çıkınca eşime hayatımda bu kadar pozitif bi hasta görmedim bu kadar kolay geçen ameliyatta hatırlamıyorum demiş kontrole gittiğimizde de beni gördü tüm hastalarıma seni örnek veriyorum insan pozitif olunca herşeyi ne kadar pozitif geçiyor dedi.. Yani mantık bu tamamen pozitif olmak bi kere kontrolu kaybedip korkmaya başlarsan korku seni tutsak eder.. :)

Ben hep o anı düşününce yani tam çocuğumun çıktığı anı ağladığımı koptuğumu düşünürdüm ameliyatta ağlayamadım bişey oldu böyle kaldım.. şaşkın şaşkın bakıyorum :)

salihas hoşgeldin canım. nasılsın?

ay nasıl ağırlık çöktü gözlerim kapanıyor resmen yaaaa. gülay nerde bugün bilen var mı?

Bugün bir durgunluk var anlamadım herkese rehavet çökmüş heralde , herkeş hayal dünyasının derinliklerinde sanırım :))) Ben şu an 5,30 olmasını bekliyorum yarında çabucak geçtimi , 5 senelik çalışma hayatım bir müddet sekteye uğrayacak ... Bir yandan çok mutluyum ama bir yandan da yeni hayatıma adapte olacak mıyım diye bekliyorum ...

dilek doğum yapmış okuyunca cok duygulandım.masallah bebişinede kendisinede hepimiz sağsalimalalım kuzularımızı kucaklarımıza inşallah
ayfer sen de yarın giriyorsun sezeryana sanırım.sağlıkla güzel haberlerini bekliyoruz canım.
tuba bende sezryan olucam seni okuyunca içim rahatlıyor canım.beni korkutan hamilelik boyu yasadığım kabızlık umarım sezeryan sonrası sorun yaratmaz.

tubacım evet kesinlikle katılıyorum bide senin gibi pozitif normal doğumyapan bi arkadaşımız olsa da bize moral verse süper olucak...o kişi de ben olurmuşum hihihhhiiii

alışırsın yasemincim rahata çabuk alışılıyo bak bana...bide yavruşun gelcek oohhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…