ayy ne güzel ismin varmış canım uzun uzun kutu kutu yazmaktan baya iyi kısa
ayy ne güzel ismin varmış canım uzun uzun kutu kutu yazmaktan baya iyi kısa
ılk def duydum hiç bi fıkrım yok yasemın ya:1no2:
hatıce canım hoşgeldın
geldi canım bıraktı kendı geri döndü ama :gitme:teşekkürler canım eşinde geldimi seninle
diğmi yaaa :)))
hemde güzelmiş ismi bayada modern bir isim
hatıce sen normal mi düşünüyodun ????
canım hoşbuldum nasılsın?
şükür canım oturmak artık totm belim agrıyo onun dışında bı sıkıntım yok çok şükür
diğmi yaaa :)))
hemde güzelmiş ismi bayada modern bir isim
gülcanım sanada iyi dinlenmeler öpüldün
teşekkürler canım ismimi babaannem koymuş o sıralar yeni çıkmış onunda hoşuna gitmiş ben doğduğumda babaannem adını ben koycam demiş annem ismi duyana kadar ufak bi panik yaşamış allahtan güzel bi isim koymuş benim kaynanam diyoki ramazan yada bayram koyun tabiki koymayacağım ama kaan ile arda arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha güzel:bbo:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadi kaçtım byyyyyyyyyy
kızlar yaaa yatıyorum uyumak için uykum var ama uyuyamıyorum((
başım ağrıyor deli gibi
bebek en son kaçıncı haftada döner acaba
hatıcecım bende normal istiyorum şimdilık herşey iii gidiyo ters bı durum yok ama benım bebiş hala ınişe geçmedi yanı ben bişey hıssetmıyorum haa başındanberi göbegın hep aşagıdaydı hiç yukarılara cıkmadı doktorda daha erken iner falan dedi bılmıyom artık çatı kontrolde yapılmadı yarın bi daha kontrolum var bakalım ne d,yecek toktur bey????
baş ağrısına kuru soğan yemek iyi geliyor annem hep söylerdide tınlamazdım bikaçkere denedim işe yaradı benimde bademciklerim şişti birazda ateşim var sanırım temizlik yapıyım derken bi terledim bi soğudum ondan oldu
helal olsun babaanneye zevkli kadınmış :))))
senin kayınvalidende bebeğin o aylarda doğacağı için diyor sanırım
hani öyle bir durum var ya sanki adetmiş gibi benim bile görümcem erkek olsaydı adını ramazan yada bayram koyardınız dedi güldüm :))))
canım anlamlarını bilmiyorum tam olarak ama kaan kulağa çok hoş geliyor
bebeklerimize koyduğumuz isimlerin de anlamları çok önemli yaa ondanda çok seçiyim bu ara ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?