2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hatıce sen normal mi düşünüyodun ????

evet canım normal düşünüyorum ben de hatta çook istiyorum. Sezeryandan çok korkuyorum. Ayın 14. de gün aldım bebek şuan dönmüş doğum kanalına girmiş durumda ama çatı muayenesi olmadan birşey diyemem dedi. 14. de çatı muayenesi olcam bakalım.
Sen ne yaptın tatlım? Sen nasıl düşünüyorsun?

diğmi yaaa :)))
hemde güzelmiş ismi bayada modern bir isim

teşekkürler canım ismimi babaannem koymuş o sıralar yeni çıkmış onunda hoşuna gitmiş ben doğduğumda babaannem adını ben koycam demiş annem ismi duyana kadar ufak bi panik yaşamış allahtan güzel bi isim koymuş benim kaynanam diyoki ramazan yada bayram koyun tabiki koymayacağım ama kaan ile arda arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha güzel:bbo:

hatıcecım bende normal istiyorum şimdilık herşey iii gidiyo ters bı durum yok ama benım bebiş hala ınişe geçmedi yanı ben bişey hıssetmıyorum haa başındanberi göbegın hep aşagıdaydı hiç yukarılara cıkmadı doktorda daha erken iner falan dedi bılmıyom artık çatı kontrolde yapılmadı yarın bi daha kontrolum var bakalım ne d,yecek toktur bey????

helal olsun babaanneye zevkli kadınmış :))))
senin kayınvalidende bebeğin o aylarda doğacağı için diyor sanırım
hani öyle bir durum var ya sanki adetmiş gibi benim bile görümcem erkek olsaydı adını ramazan yada bayram koyardınız dedi güldüm :))))
canım anlamlarını bilmiyorum tam olarak ama kaan kulağa çok hoş geliyor
bebeklerimize koyduğumuz isimlerin de anlamları çok önemli yaa ondanda çok seçiyim bu ara ben :))

kızlar yaaa yatıyorum uyumak için uykum var ama uyuyamıyorum ((
başım ağrıyor deli gibi

baş ağrısına kuru soğan yemek iyi geliyor annem hep söylerdide tınlamazdım bikaçkere denedim işe yaradı benimde bademciklerim şişti birazda ateşim var sanırım temizlik yapıyım derken bi terledim bi soğudum ondan oldu

tatlım herşey yolunda gider inşallah daha iner. Bazen doğum yapacapın gün bile inermiş. İçini ferah tut. Yarın belki de dönmüş dicek. Bana da daha erken aman yürüme 1 eylüle kadar bebeği sakın doğurayım deme dedi. Hiç yürümüyorum ben de dermişim. Duramıyorum yatmaktan sıkıldım valla. Çatı kontrolünü yarın verir büyük ihtimal. Benim son muayenemde o zaman zaten. Güzel şeyler dicek sorun olmayacak inşallah.opuyorumnanaktan

yaaa o zaman yemeğin yanında yiyeyim ben az sonra sağol canımm :)))
çok geçmiş olsun arkadaşım ama sende dikkat et kendine doğuma az kaldı
Allah korusun bu durumda hasta falan olma bi an önce iyileşmeye bak
kendini yorma temizlikle falan durumun belli senin kimse yadırgamaz seni

kaan hükümdar demek sanırım evet anlamları çok önemli eşim baran ismini çok seviyordu ama rusçada mal yani koyun gibi bi anlamı varmış ve salak insanlarada söylüyolarmış onun için vazgeçtikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…