canım çok güzel olmuş bayıkdımm ellerine sağlık bende yan yastığı diktimm yan yatırmak için..bundanda diksemmi acaba çok hoş olmuşş..dün emzirme yastığı diktim, yorgancıdanda silikonla doldurdum içini
netten araştırmıştım, baya pahalıydı, bi cimcik yastık 45- 50 tl arasıydı
10 tl ye maal ettim, bakın bakalım beğencekmisiniz
maaşallah canım sana....bizim yaşam kocumuz olmaya ne dersinn...sositosositoYa benden daha çok korkamazsın inan bana.. Ama hiç değil yaa bunu dişçiye gidip diş çektirmek gibi düşün valla bak.. abartma yani kontrolun senin elinde olduğunu düşün. Sen izin veriyosun onlar kesiyo :) Benim doktorum ameliyattan çıkınca eşime hayatımda bu kadar pozitif bi hasta görmedim bu kadar kolay geçen ameliyatta hatırlamıyorum demiş kontrole gittiğimizde de beni gördü tüm hastalarıma seni örnek veriyorum insan pozitif olunca herşeyi ne kadar pozitif geçiyor dedi.. Yani mantık bu tamamen pozitif olmak bi kere kontrolu kaybedip korkmaya başlarsan korku seni tutsak eder.. :)
Ben hep o anı düşününce yani tam çocuğumun çıktığı anı ağladığımı koptuğumu düşünürdüm ameliyatta ağlayamadım bişey oldu böyle kaldım.. şaşkın şaşkın bakıyorum :)
Veeee biraz motivasyon mailiiiiii.... :)
yeğenim ve kızışımmm...
Allah ım kulaklarını tıkamış annesi senin dediklerine hahaaaa yürü kızım sen doğa biz ciciannelerin olarak arkandayız korkma seeennnnn
baharcım canımıniçi yemek için sölediklerin ne güzel olurdu yakın olsaydık :))) teşekkür ederim tatlım
tubaaaa yerim ben senin kızını yaaa maşallahhhh maşallahhh çok tatlı
hele o başını kollarının arasına almış yatmış ya ona bayıldımm :)))
benim için kokla missss kokusunu çekiver içine lütfeeeennnnn
fatoşcum sanada teşekkür ederiz şeybayın melekleri için oğlu nasıl olmuş
inşallahh baya toparlamıştır bursadan bir arkadaşımla görüşüyorlarmış şeybay oğlu için 1 hafat 10 gün önce görme demişti ben gördüm dayamadım sen bakma demişti sanırım bu foto yenii
oğluda iyi görünüyor ama inşallahh onuda bir an önce kucağına alır
kızlar ben 2eylülde kontrole gidicem .sezeryan olucak ama sizce kontrolde catı muayenesi yapılırmı.
canım ben ücüz topiginden aldım bide kuvezde olan vardı ama cok sukur cıkmıs kuvezden sanırım ii simdi:)
maaşallah seybay ın meleklerini ay ben bunları kaydediom bilgisayarıma topikin melekleri dieee bi sayfa yaptım oğlumun arkadaşları hepsi nede olsaaa
maaşallah seybay ın meleklerini ay ben bunları kaydediom bilgisayarıma topikin melekleri dieee bi sayfa yaptım oğlumun arkadaşları hepsi nede olsaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?