2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Saolun kızlar. İnş. güzel haberlerle gelicem.

Yasemincim
sende hayırlı haberlerle gel cnm inş.

Salihas
cnm geçen hafta yapıldı çatı muayenesi. Bir sorun yoktu.

canım çok güzel olmuş bayıkdımm ellerine sağlık bende yan yastığı diktimm yan yatırmak için..bundanda diksemmi acaba çok hoş olmuşş..
maaşallah canım sana....bizim yaşam kocumuz olmaya ne dersinn...sositososito
Veeee biraz motivasyon mailiiiiii.... :)

yeğenim ve kızışımmm...

ayyy çok tatlııı yaaa maaşallah tuğba yeğeninler olan resim kartpostallık olmuşş....harika...

slm kızlarr nasıl bakalım herkess dilek kucagına almıs melegini negüzel.. tubacım maşallah kızını büyüyor kuzuu.....bakın buda seybayın kızı seza negüzel buyumuşşş..

kızlar yarın da 3 doğum varmış? herkese bol şanslar.
ay hem çok heyecanlı hem de hakkaten şaka gibi, sonuna geldik resmen maratonun!!!

Allah ım kulaklarını tıkamış annesi senin dediklerine hahaaaa yürü kızım sen doğa biz ciciannelerin olarak arkandayız korkma seeennnnn

Neeeeee bende bu çocuk neden sürekli kulaklarını kapaptıyo diyordummm yoksa sizden mi yüz buluyo bu kız

Asos teşekkür ederim canım benim yaşam koçunuz olmayı kabul ediyorum eheh

çok tatlılar ya görünce cok etkilendim işallah yarın dilekte eklerde severizz fotosunu minikinnnn

selam gene biz geldik kzımla...tuba maşallah kızının fotolarına göz attım şimdi.. çok tatlı...seybayın bbeişleride çok güzel maşşallah ...

oo maşallah yarında bir sürü bebişizmiz olacak...benim kızımında yarın günü belli olacak..en geç haftaya bizde kavuşcaz kızımla..

baharcım canımıniçi yemek için sölediklerin ne güzel olurdu yakın olsaydık :))) teşekkür ederim tatlım
tubaaaa yerim ben senin kızını yaaa maşallahhhh maşallahhh çok tatlı
hele o başını kollarının arasına almış yatmış ya ona bayıldımm :)))
benim için kokla missss kokusunu çekiver içine lütfeeeennnnn
fatoşcum sanada teşekkür ederiz şeybayın melekleri için oğlu nasıl olmuş
inşallahh baya toparlamıştır bursadan bir arkadaşımla görüşüyorlarmış şeybay oğlu için 1 hafat 10 gün önce görme demişti ben gördüm dayamadım sen bakma demişti sanırım bu foto yenii
oğluda iyi görünüyor ama inşallahh onuda bir an önce kucağına alır

canım ben ücüz topiginden aldım bide kuvezde olan vardı ama cok sukur cıkmıs kuvezden sanırım ii simdi:)

maaşallah seybay ın meleklerini ay ben bunları kaydediom bilgisayarıma topikin melekleri dieee bi sayfa yaptım oğlumun arkadaşları hepsi nede olsaaa

Anam maşallah seybayın bebelerine ya. Ne kadar güzeller. Şanslarıda bahtlarıda güzel olsun inş. Aayyyyyyyyy ben bugün doğurcam karar verdim. Hazır doktora gitmişken kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…