2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

elacım gözlerim dolu dolu okudum valla yazıyı ne kadar güzel anlatmış gerçekten :)

kızlar dr larınız sıze beslenme lıstesı falan verdımı? hergun sundan su kadar bundan bu kadar su mutlaka vs vs dıe

bana sadece şöyle dedi; hergün 20 bardak su, 1 bardak süt, peynir, 1 yumurta, 1 kase yoğurt ve bir meyve yiyeceksin...
başka hiçbişey demedi...

İnsanlar önce kendine bakmasını bilicek cnm. Maalesef insanlarda bu eksik. Benim çevremdede böyle tipler çok. Ben duymamazlıktan geliyorum yada uygun yerde bende onlara laf sokuyorum. İnsanlar bundan hoşlanıyor ve haz duyuyorlar maalesef klava:

deniz patavatsızlar işte. hem sanane dimi. kocam beni böyle istiyo hiç vermiycem belki kiloları. beni şimdi görenler aaa nasıl yanı hiç kilo almamıssın azcık karın var bu ne falan diyo. yaa ıyıde benı omru hayatımda ne zaman kılolu gordunuz. hamılelıgımdede elbetet sadece karnım cıkacak. alıyım alıyım 15 kıloa alıp 68 olıyım ama o zaman bile senın normal halının altında kalıyorum yıne begenmeyeceksın:)

kızlarrrrrrr karabağlardan saat 17:15'e randevu aldım çok sevinçliyim işten 3 te çıkıcam inşallah ama daha söylemedim müdüre söylicem ve gidicem inşallah bebeğimi görücem
hadi gözün aydın canım. akşam gırebılırsen cınsıyetını sağlıgını yaz kuzunun merak edıyorum.

bana sadece şöyle dedi; hergün 20 bardak su, 1 bardak süt, peynir, 1 yumurta, 1 kase yoğurt ve bir meyve yiyeceksin...
başka hiçbişey demedi...
[/QUOTE]

sağol canım. ben 3 nısanda gıdınce konusuruz dedı. zaten yeterlı beslenıyorsun bılıyorum deıd. bakalım. eksık bişey kalmasın ıstıyorum

ben de suan aglıyorum.bu sıze yazdıgımın yanında bır kac tane daha okudum da.tutamıorum suzuluo yaslar.esim yemege gelcek sımdı anlıcak yıne onları okudugumu.oyle merak edıorum kı kendı ıcımdekını de.mınıcık parmaklarına kurban olduğum.daha yuzunu gormeden canımdan cok sevmk boyle bıseymış,derlerdı de ınanırdım ama hayal edemezdım,kendınden once onu dusunup,hıcbısey yokken onu ozledıgınden gozlerınden yaslar suzulmek.saglıgından sorumlu oldugundan,savunmasız oldugundan boyundan buyuk ıse kalkıstıgını dusunmek boyle bıseymış.gece yatarken duaların sukurlerın bıtmemesı,acıkmadan yemek yeme geregı duymak,o uyanmasın dıe yatarken fazla kıpırdanmamak boyle bıseymış.cok sukur rabbıme bınlerce sukur

Son düzenleme:

sağol canım. ben 3 nısanda gıdınce konusuruz dedı. zaten yeterlı beslenıyorsun bılıyorum deıd. bakalım. eksık bişey kalmasın ıstıyorum[/QUOTE]

ayyy kızalr çok heyecanlıyım

ağlıcam şimdi bende ya noluyoz kızlar

aynen ben iri yapılıyım ama halimden memnunum hiç bir zaman kilo takıntım olmadı rejim yapmadım 53 kiloykende iri duruyordum 65 kende şimdi bana dikkat et çok alma diyenlere valla kendimi de bebeği de strese sokamam canım ne isterse yerim ister veririm ister vermeme sonrada diyorum susuyorlar bide şey lafına sinir oluyorum şimdi ki anneler modern canım dikkat ediyorlar kilolarına hamileyken almıyorlar yani sende alma demek istiyorlar buda sağolsun ebru şallı ile hayatımız girdi canım onun vücut yapısı ile benim ki bir mi ayrıca o manken ben değilim herkes farklı bunu anlayamadı insanlar

canım benim yaa ,nşallah sağlıkla bir kucagımıza alalım. bızde duyalım bır aglama seslerını falan. o zaman nasıl bır duygu olacak bılmıyorum. herzaman dedığım sey benim en kzıdıgım seydır gece uyandırılmak kadar kzıdıgım bişey yoktur. ablam bana dedıkı bebegın bı aglasın ozaman kızamayacaksın. merakla beklıyorum bakalım. emınım onun sesını gecede duysam gunduzde benı mutlu edecek

Benimde senin şu yazdıklarına gözlerim doldu hayatım. Ne kadar güzel ifade etmişsin. Aynı duyguları paylaşıyorum seninle. Binlerce şükür :Saruboceq:

canım öyle bişeymişkii onun farklı bi nefes alısına dahii gözlerinii acarmıssın....bazen dusunuyorumda heralde minigimi kucagımdan indirmem bende:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

slm kızlar nasılsınız başıma gelenleri bi bilseniz 2 gündür... sinirimden oturdum ağladım valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…