masallah demeden gecmeyelim
bu doktorlarada güven olmuyor şekerim. ama 12 haftalık erken söylemiş ama erkeğe benzettiğinde büyükmüşsün erkek olabilir bence
maşallahyerim göbişin içindekini yerim ne güsel artık belli oluyor bebeklerimiz büyüyor kzılar
oyyyyy 44444441 kere maşallah yaaaa :1hug:
çok şekerrr :1hug:
sende görünce hoşuma gidiyor aynaya bakınca psikolojim bozuluyor :roflol:
ya benim problemim sigarayı bırakmak oldu işte, yoksa bu kadar kilo almam imkansızdı, değil mi yaa teselli kızlar lütfeeeenn :roflol:
nazar degmesin canim cok tatli nbir hamilesin allah kucagina almayi nasip etsinnnnnnnn kaydirigubbakcemile5
inş cnm cevremdekı herkez erkek dıo esimde içime doguyo erkek dıo hayırlısı olsun salıya kesın ogrenırım inşkaydirigubbakcemile3
çok iyiymiş bende bakıyım...
maşallah
selaaam kızlaaar emsalcim çok geçmiş olsun.Bircan bende dayanamıcam artık görmek istiyorum beniim hiç bulantım olmamıştı ama dün akşam çok kötüydüm kaçkere çıkardım komşumda saolsun çok korkuttu bebeğe bişi olduysa seni zehirler git hemen dedi iyice panik oldum yaaa.ama korkunca gidemiyorum ben.pazartesi gidicem randevum var zaten.elaaacım ya maşallh kız ne güzeeel baya çıkmış göbiş allah nazarlardan korusun
çok aşırı yemeye başladığım için bana da hep erkek dediler çevremde...
tabii kimse bilmiyo ki bu kız sigara içiyordu, sigarayı bırakınca zaten açık olan iştah tavan yaptı :roflol: :roflol:
o sıralar bi yerde bi yazı okudum, bebişin babası ne isterse o olurmuş...
şu zamana kadar kız olacak diyen tek şahıs eşim oldu kaydirigubbakcemile3
hatta nişanlıyken ilki erkek olsun derdi, bebeği öğrendik bu kız, ben kız istiyorum dedi hep kaydirigubbakcemile3
hala kesin değil gerçi ama Allahın izniyle çok büyük ihtimal kızımız olacak hihoyyyt
çok aşırı yemeye başladığım için bana da hep erkek dediler çevremde...
tabii kimse bilmiyo ki bu kız sigara içiyordu, sigarayı bırakınca zaten açık olan iştah tavan yaptı :roflol: :roflol:
o sıralar bi yerde bi yazı okudum, bebişin babası ne isterse o olurmuş...
şu zamana kadar kız olacak diyen tek şahıs eşim oldu kaydirigubbakcemile3
hatta nişanlıyken ilki erkek olsun derdi, bebeği öğrendik bu kız, ben kız istiyorum dedi hep kaydirigubbakcemile3
hala kesin değil gerçi ama Allahın izniyle çok büyük ihtimal kızımız olacak hihoyyyt
ne guzel sende ogrenmissin cinsiyetini benim esimde erkek istiyor ben kiz bana kizlar cok suslu oluyor hemde evlenince bizi birakip gidiyor ben dayanamam diyorrrrrrrrrrsanki o beni ayirmadi ailemden adam taaaaaaaaa nereyi dusunuyorrrr:roflol:
hepımız için hayırlısı ne ıse o olsun:lepi:
Maşallah elacımm
canım maşallah oğluşuna ve sana
canım çok teşekkür ederim amin inşallah. biraz duş alıp dr. dr. gezmeye başlayacağım önce kardiyoloji daha sonra kadın doğum inşallah herşey yolundadır arkadaşım.
masallah demeden gecmeyelim
selaaam kızlaaar emsalcim çok geçmiş olsun.Bircan bende dayanamıcam artık görmek istiyorum beniim hiç bulantım olmamıştı ama dün akşam çok kötüydüm kaçkere çıkardım komşumda saolsun çok korkuttu bebeğe bişi olduysa seni zehirler git hemen dedi iyice panik oldum yaaa.ama korkunca gidemiyorum ben.pazartesi gidicem randevum var zaten.elaaacım ya maşallh kız ne güzeeel baya çıkmış göbiş allah nazarlardan korusun
canım babamla konustum sımdı 1000-15000 riyal rahat yeter çok bişey almayacaksa dedi. ama alışveriş yaparım diyorsa biraz daha alsın yanına dedi. zaten bişey almayacaksa 1000 bile harcayamazmıs.
Canım hem annesine hem içindeki kuzucuğa kırkbir kere maşallah. Göbeğin ne güzel büyümüş yaa , birde dikkat ettim dar bir badide giymemişsin ama ona rağmen nasıl da belli.
dilekçim ya çok saol canım arkadaşım benim içimi hep çok rahatlatıyosun dimi bencede haklısın bebeğim iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?