- 17 Eylül 2008
- 983
- 1
- 118
- 39
salı günü 3lü testim vardı salak gibi başka bi hastaneye gittim daha ucuz die. neyse dr muayene etti önce şikayet etti çocuumu çok hareketli hiç durmuo die sonrada cinsiyeti kız dedi.. ben şoklandım sanki nasıl yani dedim 11. haftadan beri erkek diolar 17. haftada değişrmiki dedim ben kız olarak görüorum dedi.. neye uğradığımı şaşırdım.. testi falanda yaptırmadım..annemle eşimede söyledim onlarda şok geçirdiler dalga geçtiğimi falan sandılar.. neyse eve gittim akşam eşim geldi kalk dedi başka bi dr a gidicez.. devamlı gittiğimiz hastaneye ama nöbetçi dr olduu için başka bi dr a gittik öncedende sancım varken gitmiştik oda erkek demişti.. neyse oda baktı bu pozisyonda &99 kız görüorum dedi.. öyle bişeyki yalnış anlaşılmasın erkek istioduk kız olmasın falan değil en başından beri bize erkek demişlerdi kesin demişlerdi hemde benim ailemde şimdiden herşeyini alıp yapmıştı onuda geçmiştim ben severken oğlum die seviodum.. tabikide cinsiyet farketmezdi ama keşke en başından erkek demeselerdi die oturup ağladım sabaha kadar sanki bi oğlum varmış ölmüş şimdi kıza hamileymişim gibi. töbe yarabbim töbee.. neyse aynı günün sabahı yani dün annem kendi dr una git emin olalım kesin bişey sölesin dedi gitmek istemedim zorladı.. velhasıl dr uma gittim dedim böle böle siz kesin erkek dediniz 1 aydır dün bana kız dediler kesin bişi söleyin ki kendimi ona göre hazırlıyım dedim bende.. dr um tam 10 dak baktı benimki fişek gibiydi ama 2 sn yerinde durmadı.. drum dedi bu çok fena olcak şimdiden ters düz yapıo dedi.. tam yüzüstü oyun yaparken kendine pipiyi sallandırdı.. dr hemen yakaladı pozisyonu ve pipisinin resmini çekip verdi bidaha kız diyenlere al bunu göster bu ne peki de dedi.. kızlar sakın güvendiğiniz bildiğiniz başından beri gittiğiniz dr unuzu değiştirmeyin.. ben bi aptallık yapıyım dedim gözyaşlarımla bedelini ödedim.. inanın kız erkek olması hiç önemli değil ama kesin diyipte kendini ona hazırlayıpta sonra abidik gubidik bi dr un başka şey sölemesi daha kötü..