• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba şimdi doktordan geldim. Bebeğim çok iyiymiş gelişimi tahliller verdim 3 gibi tekrar almaya gideceğim. Veeee oğluşum olacakmışkaydirigubbakcemile2

evet ya göbek göremedim bende...peti nerde göbüş hani...??bende eklicem ama göbek topiğine...

pikini mi bu sene gıyebılırmıyız kiiidelikafadulden ay ben gıyemeyız dıe dusunuodum.koca gobeklı fit hamişlerkaydirigubbakcemile3
ayy niye giyemiyelım yaa:) valla göbegımde kıllanma falan olmazsa hazıran basında bıkınılı bıkınılı antalya sorgundayım:)

göğüs kalkanı silikondan yapılmış göğüsü koruyan bir şey pedlerin yerine kullanılıyor pedler sürekli ıslandığı için yara yaptığından kalkanı kullananlar tavsiye ediyor

ben ilkindede pilates yapmıştım kendini insan zinde hissediyor...hamilelikte yoga ve pilates cdlerini öneririm evde olan anne adaylarına.bacum yaza fıstık gibi bir hamile olarak girmek istiyom...kaydirigubbakcemile3 pikini mikini giycez denize gircez selülitler yok olmalı demikaydirigubbakcemile3

Ben de bu hafta sonu başlamak istiyorum hatta kendime hamiel eşofmanı alıp yürüyüşe de başlayacağım bekle bekle bu yağmurların dineceği yok :)) Bu arada ben tatile gidersem pikini mikini giymeyi düşünmüyorum bu sene de mayo oluversin yok milletin göz zevkini mahvedemem :))

Arkadaşlar merhaba şimdi doktordan geldim. Bebeğim çok iyiymiş gelişimi tahliller verdim 3 gibi tekrar almaya gideceğim. Veeee oğluşum olacakmışkaydirigubbakcemile2

Tebrik ederim canım bir paşamız daha oldu hadi hayırlısı :)

bir pipi dahaaa :) hayırlı olsun. maşallah.

Canım bir olay bu kadar güzel özetlenir , kızlara da kuku deriz artıkın :))

gözün aydın canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah:nazar:

hko hayırlı olsun canım. biz heralde başabaş gidiyoruz. pipili kadar kukulu da var. ne guzel valla:)

aranızda benim gibi sıksık bas agrısı ceken varmı acaba kızlar............????

Back
X