tecrübeli annişler bilgi istiyom.hangi göğüs kalkanı iyi ? hatta iyi mi bu kalkanlar? bi chicconun var bide aventin.Chicco Göğüs Kalkanı - Anne ve Bebek - joker.com.tr bu chicconunki.
ayy niye giyemiyelım yaa:) valla göbegımde kıllanma falan olmazsa hazıran basında bıkınılı bıkınılı antalya sorgundayım:)pikini mi bu sene gıyebılırmıyız kiiidelikafadulden ay ben gıyemeyız dıe dusunuodum.koca gobeklı fit hamişlerkaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar merhaba şimdi doktordan geldim. Bebeğim çok iyiymiş gelişimi tahliller verdim 3 gibi tekrar almaya gideceğim. Veeee oğluşum olacakmışkaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar merhaba şimdi doktordan geldim. Bebeğim çok iyiymiş gelişimi tahliller verdim 3 gibi tekrar almaya gideceğim. Veeee oğluşum olacakmışkaydirigubbakcemile2
ben ilkindede pilates yapmıştım kendini insan zinde hissediyor...hamilelikte yoga ve pilates cdlerini öneririm evde olan anne adaylarına.bacum yaza fıstık gibi bir hamile olarak girmek istiyom...kaydirigubbakcemile3 pikini mikini giycez denize gircez selülitler yok olmalı demikaydirigubbakcemile3
bir pipi dahaaa :) hayırlı olsun. maşallah.
msms sorgun, side biraz daha rüzgarlıır. otel belli oldu galiba?
bir pipi dahaaa :) hayırlı olsun. maşallah.
aranızda benim gibi sıksık bas agrısı ceken varmı acaba kızlar............????
aranızda benim gibi sıksık bas agrısı ceken varmı acaba kızlar............????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?