Arkadaşlar merhaba şimdi doktordan geldim. Bebeğim çok iyiymiş gelişimi tahliller verdim 3 gibi tekrar almaya gideceğim. Veeee oğluşum olacakmışkaydirigubbakcemile2[/QU
hayirli olsun canim ne kadar guzel sende artik cinsiyetleri belli olan arkadaslar grubuna girdin ya cinsiyet tablosu nerde kizlar herhalde eylul annelerinin bir cogunun oglu oluyor:ecrin_bebek:
msms nedendir bilmem üstsüzler bölgesi oralar :))
Çok şaşırdım ben çünki biz 3 kız kardeşiz korktum biraz erkek bebek nasıl büyütülür ki:CüvCüv:
var var yaa ama çok fazla yok. genelde pörsümüş teyzeler öyle:)
bende varım benimde ağrıyo sık sık canım
canım tecrubesız bır anne adayıyım ama çocuk magazasında tanıdıgım var. sordum ona bunları dedıkı dısarda kullanmazsın. goguslerı çok buyuk goterıyormus.benım küçük oldugundan sıkıntı olmayacak gercı benım için ama kalıp gibi duruyormus:) belkı ılk zamanlar evdeyken kullanmak için alırım bende.
canım farketmez göğüs kalkanını şideetle tavsiye ediyor arkadaşlarım marka olarak bişiy demediler ama yara falan yapmıyormuş çok memnun arkadaşlarım
senin gibi bir kitap kurdu okuduğunu anlar be kardeşim sende yapma yafff:)tulum tunik olayını şimdi anlatmiyim zate:)senin gönderdiğin joker linkine göz atıyordumda orada nelee nelee vaaa.ayfer ben tulum ile tunik arasındaki farkı daha öğrenemedim. sen hangi dilde konuşuyorsun? :)
hayırlı solsun canım maşallah sağlıkla gelsin inşallah.Arkadaşlar merhaba şimdi doktordan geldim. Bebeğim çok iyiymiş gelişimi tahliller verdim 3 gibi tekrar almaya gideceğim. Veeee oğluşum olacakmışkaydirigubbakcemile2
göğüs kalkanı silikondan yapılmış göğüsü koruyan bir şey pedlerin yerine kullanılıyor pedler sürekli ıslandığı için yara yaptığından kalkanı kullananlar tavsiye ediyor
voyage deli güzelmiş ayy ne güsel ya.bizimki bu hamile halinle hiç keyif alamazsın boşver annemlerin yazlığıma gideriz kuşadasına dedi yaf.olayı sildi attı:)voyage moyage bize hayal yane şimdilik :)evet canım gecen senede gittik çok memnun kalmıştık. bu sene deneme yanılma yapmayalım dedık:) voyage sorgun a gidicez ınsallah
aranızda benim gibi sıksık bas agrısı ceken varmı acaba kızlar............????
özellikle sabah ve gece yatarken baslıyoo.... ya ama uyutmuyo beni ya............?
Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar öğrenen tüm anneciklerin de gözü aydın olsun:1hug:
evet turkler en fazla ıste askıları falan ındırıyo:) yabancılar altları katlıyo sankı çok genıs bır parca varda altlarında:):roflol:sırnaşık şey:roflol::roflol:a.s yaaaaa cok komiksinizzzzzzz kizlarrrrrrrrrrrrsırnaşık şey genelde yabancilar cok aciyorrrrrrrrrklava:
benim genelde gündüzleri ağrıyo canım iş yerinde oluduğum için başımı koycak yer arıyorum napalım katlanıcaz bebişler için
bende tatile gidecektim ama sanırım gitmeyeceğim akademik tatil bizim 15 temmuz gibi başlıyor ondan önce gidemem 15 temmuzdan sonrada 7 aylık riske atmak istemedim seneye bebeğimiz le gideriz inşallah...
evet turkler en fazla ıste askıları falan ındırıyo:) yabancılar altları katlıyo sankı çok genıs bır parca varda altlarında:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?