• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar parasetamollü ağrı kesici kullanabilirsiniz doktorunuza bi danışın derim..hiç bir zararı yok bebelere...

kızlar başagrısı i,çin lavanta yağı ıyı gelıyormus. bıraz masaj yaparak yedırın. bende ablamdan bır yag aldım. koreden gelmıstı bır yag agrılara çok ıyı gelıyo onu kullanıyorum artık agrım oldukca

bu arada bana verdiğiniz bilgilerin alıntılarını aldım aldım yazmadım yaf.teşekkür ederim arkadaşlar göğüs kalkanı ile ilgili bilgileriniz için.

bu arada bikini giyecek hatunlar yirin sizi yirin :)

:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey harikasin canim ya yazilarinizi okudukca guldummmmmmm halada guluom walla kiz bunlar gunes nedir gormedikleri icin heryerlerini gunese gosteriyorlar burdakilerde ole 12derecede adamlar ustsuz gezio kadinlar bikini usttuyleeeeeeee yanmis bunlar itfayiye lazimmmmmmmmmkötükedihüso:oklava:

valla oyleler yaa gunes gormeye gelmiyorlar:) ama rus kadınlara ne yalan soylıyım ozenıyorum. nasıl fızık o yaa. ınce uzun boylarınca cocukları var zerre sorun yok vucutta.

ayfer canım seneye bebegınle gıdersın. gercekten çok guzel tesıs. benım esımde bu sene guzel tatıl yapmak ıstıyorum senınle dıye tutturdu. gelecek beyfendı nasıl olacak bılmıyoruz ya. bu son tatıl gozuyle bakıyoruz:):)
umarım canım inşallah gideris bizde.başbaşa tatilinis hayırlıs olsuuun ;)
kızlar başagrısı i,çin lavanta yağı ıyı gelıyormus. bıraz masaj yaparak yedırın. bende ablamdan bır yag aldım. koreden gelmıstı bır yag agrılara çok ıyı gelıyo onu kullanıyorum artık agrım oldukca

yağu şu lavanta yağını alimde kurtulaım.bide minoset parasetamollü dimi?

bana mınoset bıc ıyı gelmıo doktoruma soyledim.10mg lık buscopan alabılırsın dedi.aklınızda olsun bugun benım de basımın agrısı sol gozume vuruo.ıctım ıyı geldı

evet canım minoset parasetamollü...bide parol var oda öyle kullanılabiliyor ama tabi doktorunuza sorun önce arayıp bana doktorum verdi çünkü...

HADİ GÖZÜN AYDIN nihalcim geç olmuş ama öğrenmişsin başımıza geliyo bazen böle şeyler takma kafana bebişin ii demi boşveeerr

bircaN CIM SENİNDE GÖZÜN AYDIN haberler bekliyoz artık senden

kızlar yarım saat sonra çıkıcam çok heyecanlıyım ya

yaww kısslar benim iki yanımda karınım yanlarında ağrılar oluyp neden kii tepikliyomu bebiş genişliyormuyum sizce karnımda kaşınıyo bnm 2 gündür..yağlanıp duruyom yaa

canım sızın dogum izişnleri nasıl oluyo. hanı bızım 4 ay. ama sızın tatıle gelınce ne oluyo

aynı canım değişen bir şey yok yıllık izin akademik tatil içindeyken alıyorsun ama tabii ders öğrenci olmadığı için kaçma imkanı oluyor ama yinede o süre içinde belirli süre yıllık iznin var onu kullanıyorsun doğum iznide aynı şekilde tatil bunu etkilemiyor tabii bazı hocalar 15 temmuzda çıkıp 15 eylülde geliyorlar ama bu aslında yasal değil

yaww kısslar benim iki yanımda karınım yanlarında ağrılar oluyp neden kii tepikliyomu bebiş genişliyormuyum sizce karnımda kaşınıyo bnm 2 gündür..yağlanıp duruyom yaa

canım dunden berı benımde aynı sorunum var ama rahımın genıslemesınden dıyorlar.fazla telas etme

bana dr agrı kesıcı olarak parol vermişti. aldım hiç kullanmadım. bır tek yumurtalar toplandıktan sonra çok agrım olmustu o zaman 1 tane ıcmıstım

kızlar yarım saat sonra çıkıcam çok heyecanlıyım ya

canim hayirli haber^lerini bekliyoruzzzzzzzz ya canim cekdi bakkkkkkkkkkk bir bahane bulsamda bende acille gidip gorsem bebisimiiiiiiii ama anlio esek herifler burdakilerrrrrrrryasakkelime

valla oyleler yaa gunes gormeye gelmiyorlar:) ama rus kadınlara ne yalan soylıyım ozenıyorum. nasıl fızık o yaa. ınce uzun boylarınca cocukları var zerre sorun yok vucutta.
ya ewet benim is arkadasim rus kadin 55 yasinda iki cocugu var ve kiz gibi hicbiryerinde deforme yokkkkkkkkkk hayranim kadina yaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-

Back
X