ben hamıle kalmadan önce sezeryan derdim bozulma olmasın diye ama şimdi normal dogum düşünüyorum....bebek için stresli oldugunu bılmıyodum ama benım normal yapmam lazım çabuk toparlanmam için
ben hamıle kalmadan önce sezeryan derdim bozulma olmasın diye ama şimdi normal dogum düşünüyorum....bebek için stresli oldugunu bılmıyodum ama benım normal yapmam lazım çabuk toparlanmam için
hemen iyileşmek ve alınan kiloları vermek sonrasında göbek sorunu olmasın diye normal en ideal olanı ama sezeryan nın riski yokmuş bebek için bende korkuyor olmama ragmen hep normal istemişimdir bakalım kısmet herşey
bence de.. bebek için stresli olabilir ama Allahu Teala ona göre yaratmıştır elbet, belki bebeğin o sıkıntıyı o zorluğu çekerek dünyaya gelmesi bi çok organı açısından faydalıdır..
doğanın işleyişine aykırı bi durum olmadıkça doğanın işleyişine aykırı bi doğum yapmam inşallah :Saruboceq:
slmm kızlar nasılsınız.?
işin açıgı bende korkuyorum nette izledim tüylerim ürperdi ama aklıma getırmıyorum artık hiç düşünmemeye çalışıyorum şimdiden....kendime tesillim diyorum zor olsa okadar ınsan dogurur mu...benım normal dogum yapmam lazım dogumu izmirde ailemın yanında yapcam sonra kendı evım tekrdaga gitcam orda bana bakcak kımsem yok toparlanmam lazım bır an önce
işin açıgı bende korkuyorum nette izledim tüylerim ürperdi ama aklıma getırmıyorum artık hiç düşünmemeye çalışıyorum şimdiden....kendime tesillim diyorum zor olsa okadar ınsan dogurur mu...benım normal dogum yapmam lazım dogumu izmirde ailemın yanında yapcam sonra kendı evım tekrdaga gitcam orda bana bakcak kımsem yok toparlanmam lazım bır an önce
canım sen gittin mi sağlık ocağına kayıt için_?
kayıt olduğunda arıyorlarmış sanrım aşılar için falan, ondan sordum...
selam h.g. canım iyiyiz sen nasılsın a.s.
iidir canım ya bebişle uyuyoruz devamlı bide cok tembellestim ben ya....?
benim hamile olduğum özel hastanelerden sağlık ocağına bilgi gitmiş
ben sağlık ocağına gitmeden onlar aradı hamileymişsiniz
20,haftanızda gelin tetenoz aşısı olun diye
sanırım kayıt o zmana yapılcak
iidir canım ya bebişle uyuyoruz devamlı bide cok tembellestim ben ya....?
dikişsiz normal doğum olcağını bilsem hiç düşünmem ama 40 tane dikişi olup normal doğum olan arkadaşlarım var uzun bir süe iyilrşmiyor dikişler ablam sezeryan oldu hemen iyileşti ben bu konuda biraz ön yargılıyım sanırım epidural de istemiyorum
bence doktorlar hem normal doğumla uğraşmak istemiyolar hemde sezeryanda daha fazla para kazandıkları için normal doğumu önermemeye çalışıyolar ve ayrıca korkutuyorlar..böyle bişey olamaz çünkü adı üstünde normal doğum ve nasıl bebeği strese sokar ben anlamadım..bebek kendi istediği zaman çıkıyor bu normali sezeryan ameliyattır.. sezeryanda güne gelmeden alınıyor bebek kendi istemiyorki çıkmayı ki kendini 9 ay buna hazırlıyor anne karnında...bence bidaha düşünün sezeryan olmadan önce çok acil bişey yoksa normal doğum en iyisi ve korkulacak hiç bişey yok ben yaşadım bebeğinizi kucağına verdiklerinde tüm herşey unutuluyor..
aslında boşuna korkuyoruz 15-17 sinde bebeler doğum yapıyor :)) bizmi yapamayacagız bunca insan nasıl doğurmuşlar dimi? bende izledim normal doğum ve suda doğumu aslına bakarsan anlık bir sancı sancı bebeğin kafası çıktıktan sonra vucud sanki kendiliğinden geliyor ve doğum yapan kadının yüzünde bebek çıktıktan sonra her hangi bir acı ifadesi bile kalmıyor. canım hepimizn hakkında hayırlısı Rabbim yardımcımız olsun yavrular sağlıkla gelişip o zaman gelsinler inşallah doğuma Rabbim büyüktür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?