2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben hamıle kalmadan önce sezeryan derdim bozulma olmasın diye ama şimdi normal dogum düşünüyorum....bebek için stresli oldugunu bılmıyodum ama benım normal yapmam lazım çabuk toparlanmam için

hemen iyileşmek ve alınan kiloları vermek sonrasında göbek sorunu olmasın diye normal en ideal olanı ama sezeryan nın riski yokmuş bebek için bende korkuyor olmama ragmen hep normal istemişimdir bakalım kısmet herşey

ben hamıle kalmadan önce sezeryan derdim bozulma olmasın diye ama şimdi normal dogum düşünüyorum....bebek için stresli oldugunu bılmıyodum ama benım normal yapmam lazım çabuk toparlanmam için

bence de.. bebek için stresli olabilir ama Allahu Teala ona göre yaratmıştır elbet, belki bebeğin o sıkıntıyı o zorluğu çekerek dünyaya gelmesi bi çok organı açısından faydalıdır..
doğanın işleyişine aykırı bi durum olmadıkça doğanın işleyişine aykırı bi doğum yapmam inşallah :Saruboceq:

işin açıgı bende korkuyorum nette izledim tüylerim ürperdi ama aklıma getırmıyorum artık hiç düşünmemeye çalışıyorum şimdiden....kendime tesillim diyorum zor olsa okadar ınsan dogurur mu...benım normal dogum yapmam lazım dogumu izmirde ailemın yanında yapcam sonra kendı evım tekrdaga gitcam orda bana bakcak kımsem yok toparlanmam lazım bır an önce

haklısın canım ınş. herşey yolunda giderde normal dogum yaparız bi terslık olmazsa...

dikişsiz normal doğum olcağını bilsem hiç düşünmem ama 40 tane dikişi olup normal doğum olan arkadaşlarım var uzun bir süe iyilrşmiyor dikişler ablam sezeryan oldu hemen iyileşti ben bu konuda biraz ön yargılıyım sanırım epidural de istemiyorum

slmm kızlar nasılsınız.?

selam h.g. canım iyiyiz sen nasılsın a.s.

ben de izledim korktum valla :roflol:
ama baktım ki herkes ama herkes, nette hikayesini yazan, gerçekte etraftan anlatan herkes diyor ki "bi kıcağına alış herşeyi unutturuyor"..
sırf bu söze güveniyorum :roflol: zaten unutuluyormuş baksana diyorum kendime :roflol: :roflol: :roflol:

aslında boşuna korkuyoruz 15-17 sinde bebeler doğum yapıyor :)) bizmi yapamayacagız bunca insan nasıl doğurmuşlar dimi? bende izledim normal doğum ve suda doğumu aslına bakarsan anlık bir sancı sancı bebeğin kafası çıktıktan sonra vucud sanki kendiliğinden geliyor ve doğum yapan kadının yüzünde bebek çıktıktan sonra her hangi bir acı ifadesi bile kalmıyor. canım hepimizn hakkında hayırlısı Rabbim yardımcımız olsun yavrular sağlıkla gelişip o zaman gelsinler inşallah doğuma Rabbim büyüktür.

mozi, teşekkür ederim. benim 10 yıl oldu benim de siemens. eh işte. daha iyisi olabilir,

zeytingözlü sana da teşekkürler canım..

arkadaşlar bu baş ağrısı günlerdir geçmiyor yaa.hergün başım ağrıyor diye yazmaktan bi hal oldum üstünüzden uzak diyom yine.limon içtim acaba tansiyon mu diye.31 martta kontrol vardı o zaman sorucam doktora.oof of yani.yorganın altına girdim geçsin diye yok anam.eczaneden parol aldırıcam başka çare yok.abimi bekliyom gelsin alsın diye.oraya yüricek halim bile yok.
bu arada deryacım hayırlı uğurlu olsun kızın,sağlıkla gelsin inşallah.
pembecim arçelik benimki ve gerçekten sessiz,A sınıfı enerji imiş.
hepatit aşısını doktorum söyledi bana ve tetanozuda yaptırayım 31 martta doktora sorarak.
sondayı sormuşsunuz anneme 2 yıl önce takılmıştı bende başındaydım bişi anlamadı jelle ve gayet yavaş takmıştı doktoru.

canım sen gittin mi sağlık ocağına kayıt için_?
kayıt olduğunda arıyorlarmış sanrım aşılar için falan, ondan sordum...

benim hamile olduğum özel hastanelerden sağlık ocağına bilgi gitmiş
ben sağlık ocağına gitmeden onlar aradı hamileymişsiniz
20,haftanızda gelin tetenoz aşısı olun diye
sanırım kayıt o zmana yapılcak

bence doktorlar hem normal doğumla uğraşmak istemiyolar hemde sezeryanda daha fazla para kazandıkları için normal doğumu önermemeye çalışıyolar ve ayrıca korkutuyorlar..böyle bişey olamaz çünkü adı üstünde normal doğum ve nasıl bebeği strese sokar ben anlamadım..bebek kendi istediği zaman çıkıyor bu normali sezeryan ameliyattır.. sezeryanda güne gelmeden alınıyor bebek kendi istemiyorki çıkmayı ki kendini 9 ay buna hazırlıyor anne karnında...bence bidaha düşünün sezeryan olmadan önce çok acil bişey yoksa normal doğum en iyisi ve korkulacak hiç bişey yok ben yaşadım bebeğinizi kucağına verdiklerinde tüm herşey unutuluyor..

hmm... o da güzelmiş aslında...
ben bi gidip sorayım en iyisi...
sağol tatlım a.s.

iidir canım ya bebişle uyuyoruz devamlı bide cok tembellestim ben ya....?

olsun olsun, çoook ararız bugünleri :roflol:
iyi olalım da kaydirigubbakcemile3

tatlım o suyun erken gelmesıyle ılgılı bişey benım arkdasında suyu erken gelmış ondan kuru olunca zor olmuş bıde sunı sancı....epiduralde benı ürkütüyo zaten diri diri kesiyolar senı...hakkımız hayırlısı olsun

benimde suyum erken geldi sadece 3 dikişim var..ve kesi yapılmadı bana...

bence de tamamen katılıyorum kelimesi kelimesine....
çok klasik olacak ama; bi kelebeği kozasından elle çıkarmak nasıl zararlıdır değil mi, o çabası onu hayata bağlar...
bu şekilde düşünüyorum ben...
ayrıca son söylediğin söz de normal doğumla ilgili tüm endişelerimi gideriyor açıkçası kaydirigubbakcemile3

evet bende hep böyle örnek getırıyorum aklıma.....kafası çıkınca zaten gerisi su gibi akıyomuş.hepimiz için hayırlısı olsun.saglık olsunlarda normal sezeryan farktmez

arkadaşlar karın çatlakları için acı badem yağı kullanıyorum bi sakıncası olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…