bizim tuttu canım. ablamında tutmustuçin takvimine göre cinsiyeti öğrenenlerinki doğru çıktımı acaba?
merak ettim, kimin çin takvimiyle aynı çıktı
canım bende sizi öptüm kocamann. evet yokmuşş aynı sayılırız :)) canım sen yinede yanında eşinde olsa fazla dolaşma ve kendini yorma.6 nisanda randevum var bakalım kendi dr.ma gideceğim. o zaman cinsiyeti o zaman netleşir inşallahh Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
slm, deryacım cinsiyetini öğrenmişsin,hayırlı olsun.
dilekçim, aşıyla ilgili bende 10 yıl biliyorum, netten baktım şimdi onuda aynen kopyalıyorum;
(Difteri, tetanoz toksoid aşısı (Td) ne kadar etkindir?
Td aşısı çocukken veya erişkin yaşta primer aşı serisi tam olarak tamamlanmışsa ve her 10 yılda bir tekrar doz uygulanıyorsa %100 etkindir. )
...
Çok teşekkürler canım , bende öyle okudum internetten o nedenle sanırım yaptırmam gerekmeyecek. Başka aşı varmı acaba tetanozdan başka?
sağol canımm teşekkkür ederim. gerçi dr. dün kıza benziyor dedi ama eşim başından beri erkek olacak ben rüyamda gördüm diyordu :)) ismide hazır diyordu ve o isimleri çok istiyordu hayırlısı Allah tan. benim içime sinmemesi diye bişey söz konusu bile olamaz sadece dediğim gibi ben günah diye duymuştum birde hani öyle bişeye asla kimse yapmaz yapamaz ama o isimleri koyunca bela okumak küfretmek kötü konuşmak lakap takmak çok günah diye duymuştum.
ayy bir benim doktorum yorum yapmadı, çıkıntısı var, kız yada erkek olabilir bilmem ne
hiç bişey demedi yaa
6 nisanda kontrolüm var, başka doktora gitcem, merakımdan çatlicam valla
isim bile bakamıyoruz, cinsiyet belli olmadan
benim kardeşimin adıda Muhammed Mustafa :))
lakap takıp küfreden artık kendi öder vebalini
tabii çocuklarımızıda ismine yakışır bir ahlak ve terbiyeyle büyütünce sorun olmaz Allahın izniyle
ayy bir benim doktorum yorum yapmadı, çıkıntısı var, kız yada erkek olabilir bilmem ne
hiç bişey demedi yaa
6 nisanda kontrolüm var, başka doktora gitcem, merakımdan çatlicam valla
isim bile bakamıyoruz, cinsiyet belli olmadan
benim kardeşimin adıda Muhammed Mustafa :))
lakap takıp küfreden artık kendi öder vebalini
tabii çocuklarımızıda ismine yakışır bir ahlak ve terbiyeyle büyütünce sorun olmaz Allahın izniyle
eslem sağol canım bilgilerin için kocaman öptük teyzesi ben ve bebişim
yarın bizde gidicez dr inşallah öğreniriz
bizim tuttu canım. ablamında tutmustu
Eslemcim benim tutmadı çin takvimi
valla ben hep sordum sordum adam da mecbur anlattı :roflol: :roflol:
ense kalınlığı ölçülüyormuş sanırım dedim, ölçtüm dedi normal ölçüdeymiş söyledi ama unuttum -tatlicadiarzu-
sonra burun kemiğine bakılıyormuş dedim :roflol: evet var burun kemiği dedi, burun kemiği olan ve normal ense kalınlığına sahip bebeklerde hiç risk görmediklerini söyledi, rahat olabilirsin dedi :)
sonra galiba bazen cinsiyet de belli olabiliyormuş bu haftada dedim :roflol:
adam gülmeye başladı :roflol: "tam belli değil, bazen kesin belli oluyor ama ilerleyen haftalarda söylemeyi tercih ediyoruz, bebeğin çıkıntısı paralel dedi yani yorum yapabiliriz sadece kıza benziyor... emin olmamakla birlikte sen kız olarak düşün" diye açıklama yapmak zorunda kaldı adamceğiz :roflol:
dilekçim, birde hepatit b varmış,
dilekçim, birde hepatit b varmış,
boşver yorum yapmasınlar daha iyi ben 12 haftalıkkken gittiğimde dr. erkege benziyor demişti bu sefer ki gittigim dr. kıza benziyor dedi şaştım kaldım :)) sadece kendi dr.um yorum yapmadı göremedim 16. haftada söyleyeceğim o zaman görünür dedi. benimde 6 nisanda randevum var bakalım hayırlısı o zaman kesin öğreniriz inşallahh. canım verdiğin cevaplar için çok teşekkür ederim çok haklısın sağol...
benim doktor suratsızın tekiydi valla
tatlı yemiştim ultrasona girmeden önce kıpır kıpır etsinde göreyim hareketlerini dedim ama ekranı baya yüksek bi yere koymuşlar, görmek ne mümkün
baktım hiç zorlanmıyo doktor, tık tık tamamdır
soru soruyosun gıcık gıcık cevap veriyo
ayy kalkıp dövesim geldi, sanki bedava bakıyo 2li teste manyakklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?