2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım. İyi haberlerle gel inşallah...

Çok teşekkürler canım , bende öyle okudum internetten o nedenle sanırım yaptırmam gerekmeyecek. Başka aşı varmı acaba tetanozdan başka?

...
Çok teşekkürler canım , bende öyle okudum internetten o nedenle sanırım yaptırmam gerekmeyecek. Başka aşı varmı acaba tetanozdan başka?

gebelik boyunca 2 aşı diye biliyorum ama ondan da emin değilim canım :roflol:

ayy bir benim doktorum yorum yapmadı, çıkıntısı var, kız yada erkek olabilir bilmem ne
hiç bişey demedi yaa
6 nisanda kontrolüm var, başka doktora gitcem, merakımdan çatlicam valla
isim bile bakamıyoruz, cinsiyet belli olmadan
benim kardeşimin adıda Muhammed Mustafa :))

lakap takıp küfreden artık kendi öder vebalini
tabii çocuklarımızıda ismine yakışır bir ahlak ve terbiyeyle büyütünce sorun olmaz Allahın izniyle

valla ben hep sordum sordum adam da mecbur anlattı :roflol: :roflol:
ense kalınlığı ölçülüyormuş sanırım dedim, ölçtüm dedi normal ölçüdeymiş söyledi ama unuttum -tatlicadiarzu-
sonra burun kemiğine bakılıyormuş dedim :roflol: evet var burun kemiği dedi, burun kemiği olan ve normal ense kalınlığına sahip bebeklerde hiç risk görmediklerini söyledi, rahat olabilirsin dedi :)
sonra galiba bazen cinsiyet de belli olabiliyormuş bu haftada dedim :roflol:
adam gülmeye başladı :roflol: "tam belli değil, bazen kesin belli oluyor ama ilerleyen haftalarda söylemeyi tercih ediyoruz, bebeğin çıkıntısı paralel dedi yani yorum yapabiliriz sadece kıza benziyor... emin olmamakla birlikte sen kız olarak düşün" diye açıklama yapmak zorunda kaldı adamceğiz :roflol:

Pembecim benim buzdolabım siemens ama ben hiç memnun değilim. Ses yapmıyor ama içi biraz dar. Bence onu eleyebilirsiniz. Bu arada mutluluklar dilerim kardeşine.

Deryacım Hayırlı uğurlu olsun kızın. Maşallah prensese

Gülcancım testinin iyi çıkmasına sevindim. Gözünaydın cnm.

boşver yorum yapmasınlar daha iyi ben 12 haftalıkkken gittiğimde dr. erkege benziyor demişti bu sefer ki gittigim dr. kıza benziyor dedi şaştım kaldım :)) sadece kendi dr.um yorum yapmadı göremedim 16. haftada söyleyeceğim o zaman görünür dedi. benimde 6 nisanda randevum var bakalım hayırlısı o zaman kesin öğreniriz inşallahh. canım verdiğin cevaplar için çok teşekkür ederim çok haklısın sağol...

eslem sağol canım bilgilerin için kocaman öptük teyzesi ben ve bebişim
yarın bizde gidicez dr inşallah öğreniriz

hadii yaa ohh gidin bakalım sağlıcakla, güzel haberlerle dönün inşallah
güzel bir pozunu da çekin, görelim kuzucuğu, bende Şeniz sizi

bizim tuttu canım. ablamında tutmustu

Eslemcim benim tutmadı çin takvimi

bana dün bi arkadaş baktı kız dedi, okız demeden önce bende rüyamda kızımın kuşunu gördüm
bakalım benim ki tutcakmı? valla meraktan şeytan dürtüyo beni
ne bekliyon 6 nisana kadar, kalk git diyo ama yemezleeeerrr kötükedihüso

takvim bende de tutmadı sanırım ve görümceme de baktık onda da tutmadı, efrafımdaki herkese uygulamayı düşünüyorum bakalım kaçta kaç :roflol:

benim doktor suratsızın tekiydi valla
tatlı yemiştim ultrasona girmeden önce kıpır kıpır etsinde göreyim hareketlerini dedim ama ekranı baya yüksek bi yere koymuşlar, görmek ne mümkün
baktım hiç zorlanmıyo doktor, tık tık tamamdır
soru soruyosun gıcık gıcık cevap veriyo
ayy kalkıp dövesim geldi, sanki bedava bakıyo 2li teste manyak klava:

özgecim tşk.ederim canım
merve senınkıdemı kız ay hayırlı olsun herkes ögrenıyo ne güzel kızlarda cogaldı

rica ederim canım, bildiğim kadarıyla yerimseniben...
seninle aynıymış randevumuz, doğumu yapmayı düşündüğüm hastanedeki doktoruma gitcem, onların makinaları daha yeni, net bir yorum yaparlar
ama burda bana yakın gittiğim doktorum söylemez yine gibi geliyor bana ve ben 1 ay daha bekleyemem , işimi sağlama aliim en iyisi Çok üzgünüm çoook

ben o yüzden iki doktor değiştirdim canım... 3. doktorum şimdiki -tatlicadiarzu-
tıp merkezleri var oturduğum yerde, özel hastane yok malesef...
onlara gittim, hem sigorta anlaşmalı 30 lira ücretli dedim 100 lira özelden iyidir...
onlar da hastaneden arta kalan vakitlerde orda muayenedeler bu yüzden aynı dediğin gibi, ultrasona alıyor tık tık geçmiş olsun!
kıpırdayışını görüp heyecanını yaşayamadan yallah diyorlar klava:
ben de dedim nan başlarım böyle işe de tasarrufa da, gittim özel muayenehaneye, yarım saat kadar izledik bebişi ve çok güzel anlattı, sorularıma muhteşem bi güleryüzle cevap verdi, zaten öyle sevimli ki hihoyyyt
sonra ikiliyi de orda yaptırdık 50 lira ona ödedik, tamamdır..
paraya da değdi, doktor da içime sindi, daha ne isterim ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…