2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı yolculuklar olsun canım dikkat kendine süper bir hafta sonu geçirirsin umarım

iyi yolculuklar canımm hayırlısıyla git gel işallah:)

ben kacıom kzlar yemeğın yanına ılave yapıcam.ıyı hafta sonları herkse.yegenlerıme ve kendınıze ıyı bakın.herkes allaha emanet olsun ınsallah

EVET YA SÜPEEEEEEEEEEEEEEEEER OLUR CANIM BENİM

DÜN HASTANEDE BİR TANE KIZ VARI TAM 5 AYLIKMIŞ BENDE TAM 4 AYLIĞIM YA DOLU DOLU 1 AY EN FAZLA 5 HAFTA VAR ARAMIZDA KIZLAR KIZIN KARNI O KADAR BÜYÜK Kİ BENİ YENİ HAMİLE SANDIALR KIZ ZAYIF AMA GÖBEĞİ GÖRSENİZ BEN HAMİLE DEĞİLMİŞİM GİBİ OLDUM YANINDA. KARNIN PEK ÇIKMAMIŞ DEDİLER BANA ANNESİ VE KAYINVALİDESİ[/QUOTE]

Bencede süper olur tatlım. Bende öyle yaa resimlere bakıyorumda onların göbeği ile benim göbeğimin yakından uzaktan alakası yok valla. Arada dağlar kadar fark var...
Bende biliyorum 5 aylık olupta patlayacak kadar karnı şişmiş hamileleri. Ne yapalım bizimkiler ufak olacak işte kime ne:))) Önemli içindeki sağlıklı olsunda görünüş hiç umruda değil, ne de başkalarının söyledikleri.. Sakın sende takma kafana canım

kızlar herkes yazıyor ben de yazayım benim de ikili testte bir sorun çıkmadı. çok şükür. amaaan diyordum ama mutlu oldum. :)

arkadaslar hepinize merhaba. benimde bir kıızm olacak bugun ogrendım .cok mutlu oldum.bırde sızlere sunu soyluyeyım kendı ılınde bım magzası olanlar .jonsens bayby 5 takımda cok guel ındırım yapmıs 18 ytl ye aldım tavsıye ederım
cunku daha bır hafta once tansasta 40 mılyondu aynı takım.sımdıden stoklara baslayalım dımı ya. ılerde bol bol lazım olacak

teşekkür ederim fotoş :)

gülüzar, artık almak farz oldu. bugün 2. kez bahsedildi bu promosyondan. ilk gördüğüm bim de alacağım :)

teşekkür ederim fotoş :)

gülüzar, artık almak farz oldu. bugün 2. kez bahsedildi bu promosyondan. ilk gördüğüm bim de alacağım :)

almanı tavsiye ederim canım.birde ben bugun ılkkez kızıma bırsey aldıgım ıcın cok mutlu oldum.

yaw ben gelıyorum kanalda kımse kalmıyor.ask olsun gıtmek ıcın benım gelmemımı beklıyorsunuz

kızlar herkes yazıyor ben de yazayım benim de ikili testte bir sorun çıkmadı. çok şükür. amaaan diyordum ama mutlu oldum. :)

Çok sevindim canım ikiz bebişlerimizinde test sonuçlarının güzel çıkmasına. Gözünaydın

Tebrik ederim tatlım. Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin kızını.

Bende kaçıyorum kızlar. Kendinize ii bakın haftasonu... Çoooook öpüyorum sizleri ve miniklerimizi

sende kendine ve bebişine ii bak canım byyyyy.

bu saat oldumu bosalıyor kanal bende genelde bu satlerde musaıt oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…