kızlar biz yarım saat sonra izmire gitmek için yola çıkıcaz.. hem oy kullanmak hemde arkadaşlarımızla güzel bir haftasonu geçirmek için..... işallah herkesin haftasonu güzel geçer.... kendinize ve minik meleklerinize iyi bakın.... hepinizi kocamaaannn öpüyorumm...... :))) :ecrin_bebek: :CüvCüv:
kızlar biz yarım saat sonra izmire gitmek için yola çıkıcaz.. hem oy kullanmak hemde arkadaşlarımızla güzel bir haftasonu geçirmek için..... işallah herkesin haftasonu güzel geçer.... kendinize ve minik meleklerinize iyi bakın.... hepinizi kocamaaannn öpüyorumm...... :))) :ecrin_bebek: :CüvCüv:
Yok canım değiştirmem artık. Görünce zaten sende anlayacaksın ne kadar iyi bir doktor olduğunu. Zaten bana yüzü bile nurlu gibi geliyor:))) Hani içinin nuru yüzüne vurmuş derler yaa aynen öyle:)) Konuş bakalım sende canım bir eşinle... İnşallah olurda kontrollerimizden birinde buluşup görüşürüz.
kızlar herkes yazıyor ben de yazayım benim de ikili testte bir sorun çıkmadı. çok şükür. amaaan diyordum ama mutlu oldum. :)
teşekkür ederim fotoş :)
gülüzar, artık almak farz oldu. bugün 2. kez bahsedildi bu promosyondan. ilk gördüğüm bim de alacağım :)
almanı tavsiye ederim canım.birde ben bugun ılkkez kızıma bırsey aldıgım ıcın cok mutlu oldum.
eşim gelsin gidcem hemen bakalım kalmıssa tabii butur seyler az geliyo ve hemencecik bitiyooo bulurum işallah:)
insallah kalmıstır canım:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlar herkes yazıyor ben de yazayım benim de ikili testte bir sorun çıkmadı. çok şükür. amaaan diyordum ama mutlu oldum. :)
arkadaslar hepinize merhaba. benimde bir kıızm olacak bugun ogrendım .cok mutlu oldum.bırde sızlere sunu soyluyeyım kendı ılınde bım magzası olanlar .jonsens bayby 5 takımda cok guel ındırım yapmıs 18 ytl ye aldım tavsıye ederım
cunku daha bır hafta once tansasta 40 mılyondu aynı takım.sımdıden stoklara baslayalım dımı ya. ılerde bol bol lazım olacak
17+0 benım canım senın kac haftalık sen cınsıyetını ogrendınmı
Çok sevindim canım ikiz bebişlerimizinde test sonuçlarının güzel çıkmasına. Gözünaydın
Tebrik ederim tatlım. Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin kızını.
Bende kaçıyorum kızlar. Kendinize ii bakın haftasonu... Çoooook öpüyorum sizleri ve miniklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?