2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam, aranıza yeni katıldım, çiçeği burnunda hamileyim bende:)

hayırlı olsun canım, hoşgeldin

kızlar bebeişlerinizi cinsiyetleri bile belli olmuş ne güzel ya bende ilk sayfalarda biraz yazmıştım bende varım diye sonra düşük yaptım
allah sağlıkla bebeişlerinizi kucağınıza almak nasip esin

çok geçmiş olsun, herşeyde bir hayır vardır, madem hamile kalmışsın tekrar kalırsın hayırlısıyla inşallah... moralini yüksek tut...

herkese günaydııınnnn :dance: :dance: :dance:

canım bu hamile bantlarıyla ilgili çok yorum okudum ve kullanan herkes ihtiyaç olduğunu söyledi..
annemde fıtık vardı o normal korseyi bu şekilde kullanıyordu ve hiç zorlanmamıştı düşünün...
yani hamileliğin ilerleyen zamanlarındaki bel ve sırt ağrılarını en aza indirgiyormuş, bebeği taşımak daha kolaylaşıyormuş...
ben kesinlikle düşünüyorum mesela.. bunun bi de şu versiyonu var, iç çamaşırının üstündeki bant:

ama senin eklediğin beli daha iyi korur gibi görünüyor..

benim karnım çok büyüyecek ya ikizler yüzünden. zaten üst bacaklarımda minicik ve az da olsa varislerim var. varisler için iyi diyor ama ürün tanıtımında her şey derler tabi. kullanan biri varsa duyduysanız diye öğrenmek istemiştim. neyse çok masraflı bir şey değil, inşallah kullanışlıdır. sanırım alacağım...

şakura, (şakura mı sakura mı?) çok sağol canım bu ürünün adını da kopyalar mısın? bakayım fiyat ve satış yerine.

Evet bende almayı düşünebilirim. Çünkü bendede bel fıtığı var. Sanırım bu biraz rahatlatır belimi ilerki aylarda

Evet bende almayı düşünebilirim. Çünkü bendede bel fıtığı var. Sanırım bu biraz rahatlatır belimi ilerki aylarda

senin için özellikle iyi olur, dediğim gibi annemde de fıtık vardı ve korsesiz kalkamıyordu bile..
o zaman olsaydı böyle kemerlerden haberimiz mutlaka alırdım valla...
kaldı ki pahalı bişey de değil...

seninki ikiz mi::)) oyyy maşallah.. bayılırım ikizlere allah nazarlardan korusun... alalım napalım, almazsak aklımızda kalacak bende de varis var.. bacaklarımda da var... artacaklar muhtemelen.. selülit varis... karın:))) canları sağ olsun napalım:)

senin için özellikle iyi olur, dediğim gibi annemde de fıtık vardı ve korsesiz kalkamıyordu bile..
o zaman olsaydı böyle kemerlerden haberimiz mutlaka alırdım valla...
kaldı ki pahalı bişey de değil...

Evet cnm fiyatıda uygunmuş. Bende alıcam karar verdim.

bnm bi rahatsızlığım çok ama extradan alsam faydası olurmu ki bana arkadaşlar???

karın büyümeye başladıkça taşımak sırtı ve beli çok yoruyormuş canım, bi problemin olmasa da faydalı oluyormuş...
okuduğum yorumlar hep sorunu olmayan insanlardandı, sorunu olanlar ekstradan memnundu :)

ya anladım cnm çok sağol.bnm bi böle sıkan şeylere alerjim var kullanabilirmiyim diye tereddüt ediyomda bide yaz olcek takabilirmiyim kiiii

sağol sakuracım evet evet ben alacağım. hepsi buradadan sip. edeyim.

derya canım evet ikiz. :) doğum takip çizelgemde de iki leylek vaaaar, iki bebek vaaar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…