kızlar herkes yazıyor ben de yazayım benim de ikili testte bir sorun çıkmadı. çok şükür. amaaan diyordum ama mutlu oldum. :)
arkadaslar hepinize merhaba. benimde bir kıızm olacak bugun ogrendım .cok mutlu oldum.bırde sızlere sunu soyluyeyım kendı ılınde bım magzası olanlar .jonsens bayby 5 takımda cok guel ındırım yapmıs 18 ytl ye aldım tavsıye ederım
cunku daha bır hafta once tansasta 40 mılyondu aynı takım.sımdıden stoklara baslayalım dımı ya. ılerde bol bol lazım olacak
bu saat oldumu bosalıyor kanal bende genelde bu satlerde musaıt oluyorum.
Derya canım gözün aydın güzel bir prenses geliyor demek
deryacım gözün aydın çoook sevindim .darısı başımızaaa
hay maşallah yaa, ne güzel haberlerle döndün böyle
nazar değmesin kızına, senin doktorda amma genişmiş hee, anesteji al, ilaç bişe yapmaz
oohhhh
valla beende dün 6 aylık hamile arkadaşımdaydım
doktoru ne kan demir ilacı nede vitamin vermemiş
tahlil sonuçların iyi ilaca gerek yok, doğal yollarla takviye edersin demiş
ohh dedim ne rahat yaa, ben ilacı içinde kusuyorum, demir zaten kabızlık yaptı, dışkım zift gibi
ilaçları kullanmasam mı diyorum, tahlil sonuçlarım iyi çünkü, eksiğim yok elhamdülillah
Y
Deryacım gözünaydın yaa. Tebrik ederim kızını allah analı babalı büyütmeye nasip etsin.
Bende yarın kızıma kontrolden sonra pembeler alacağım allah izin verirse tabiki. Güle güle giyerler inşallah..
derya hayırlı olsun cinsiyet bilginiz. :) güle güle kullanın pembişleri....
gözünaydın deryacım... biz senle aynıyız bende pazartesi gidicem doktora inşallah öğrenirim... gün geçtikçe daha çok sabırsızlanıyorum
hayırlısı olsun canım çok şükür herşey yolundaymış. ama dr.un hakikaten ne kadar rahatmış herşeyi serbest kılmış :) benim dr.um kabızlık için rezene çayını bile önermedi düşün benim tanıdıgım bir çok kişi içiyor. benim taşikardim var onun için bile ilaç almaya korkar oldum dr.um yüzünden. sen temkini elden bırakma tabii dr.larımıza güveneceğiz ama şu pasiflora konusuna hiç girme bence. yaa dediğin gibi gerçekten şu muayne aralıkları çok uzun 1 ay 1 buçuk ay atıyorlar insan merak ediyor ve özlüyor zaman da geçmiyor :)) şimdiden alacağın cicileri bebişin güle güle ve iyi günlerde giysin inşallahhh
Kızlar ben aklıma gelenleri yazayım. Herkes eklesin...
Bugün işim olmazsa çok fazla geriye doğu gider bakarım yinede.
Dilekakal--------------------Kız
Mozijku---------------------Kız
Petibör --------------------Erkek
Zeytingözlü ---------------------Erkek
Kedinihal-------------------------Erkek
Ultlar ---------------------------Erkek
Hko -----------------------------Erkek
Hzenbil -----------------------Kız
Buket27 -----------------------Kız
Deryadevrim-------------------Kız
Arkadaşlar bunlar aklımda kalanlar , eksikler eğer listeden haberleri olursa eklesin. Eğer bir yanlışlık yaptıysam şimdiden özür diler, düzeltmenizi rica ederim.
Benziyor dediyse kızdır:)) bana da öyle demişti...Banada kıza benziyor dedi ama 2 hafta daha net belli olur dedi bilemiyorum yaniii( galiba beni bu listeye kesin olarak 2 hafta sonra yazarsınız
canım ne güzel bende kızım olursa eylül nisa oğlum olursa doğu taha koymayı düşünüyorum adını :)) samet Allahü tealanın 99 isminden biri diye biliyorum ben.
derya tebrık ederım cnm kızını.
çin takvimine göre cinsiyeti öğrenenlerinki doğru çıktımı acaba?
merak ettim, kimin çin takvimiyle aynı çıktı
slm, deryacım cinsiyetini öğrenmişsin,hayırlı olsun.
sağol canım.. darısı da sana olsun.. güzel haberlerle gelirsin inşallah..
selam, aranıza yeni katıldım, çiçeği burnunda hamileyim bende:)
kızlar bebeişlerinizi cinsiyetleri bile belli olmuş ne güzel ya bende ilk sayfalarda biraz yazmıştım bende varım diye sonra düşük yaptım
allah sağlıkla bebeişlerinizi kucağınıza almak nasip esin
hoşgeldin canım hayırla sağlıkla gelsin bebişin.selam, aranıza yeni katıldım, çiçeği burnunda hamileyim bende:)
kızlar bebeişlerinizi cinsiyetleri bile belli olmuş ne güzel ya bende ilk sayfalarda biraz yazmıştım bende varım diye sonra düşük yaptım
allah sağlıkla bebeişlerinizi kucağınıza almak nasip esin
çok geçmiş olsun inşallah bir dahaki sağlıkla ve çabucak gelr hayırlısı ile.
hanımlar benimde kızım olacak listeye bizide alırsanız sevinirim
herkese hayırlı doğumlar
hayırlı sağlıklı olsun prensesin seninde sağlıkla gelsin melikecim.
günaydııın
iyidir bircan cmrts tüm gün mü çalışıyorsun?
günaydın arkadaşlar...Bende çalışıyorum malesef....Birkaç gündür sabahları mide bulantım başladı tekrar..Ben bitti diye sevinmiştim ama...Neden acaba ya...-tatlicadiarzu-
hanımlar benimde kızım olacak listeye bizide alırsanız sevinirim
herkese hayırlı doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?