kızlar hakikaten bu sene gece kıyafetleri bile robadan büzgülü şanslıyız. çok uyanık hamile giyimciler. ben de anlamıyorum dertleri ne o kadar pahalı veriyorlar acaba. mecburuz ya almaya... fazla alternatif mağaza da olmuyor. biniyorlar tepemize...
fakat bahar gelmedi ki bluz alabilelim. evdeki bol kazaklarla paçoz paçoz idare ediyorum ben de. antalya bile böylese sizin oralar nasıl kim bilir. hala üşüyoruz klima açıyoruz...
pantolonda öyle ama acaba bu bel bantları için de geçerli mi ki. sen kullandın mı ilk gebeliğinde benzer korse veya bantlar?
kızlar hakikaten bu sene gece kıyafetleri bile robadan büzgülü şanslıyız. çok uyanık hamile giyimciler. ben de anlamıyorum dertleri ne o kadar pahalı veriyorlar acaba. mecburuz ya almaya... fazla alternatif mağaza da olmuyor. biniyorlar tepemize...
fakat bahar gelmedi ki bluz alabilelim. evdeki bol kazaklarla paçoz paçoz idare ediyorum ben de. antalya bile böylese sizin oralar nasıl kim bilir. hala üşüyoruz klima açıyoruz...
Canım hangi pazar bu..ben de bursadanım o yüzden..
Pembe cumartesi pazarından bakalım bacım giyeceklere. Orda hem ucuz hemde güzel oluyor. Geçen hafta süper bir elbise sordum orda. 25 tl dedi. Mağazada 80 den aşağı değildir
mozicim telepati yaptın galiba tam senin mesajı okumadan diyordum ufak ufak cmrts pazarına mı gitsem acaba. bizim buradakini söylüyorsun değil mi? senin ofis hangi semt? yakında mısın? evde misin?
bengicim 2 sayfa önce biz Hepsiburada.com : CHEZ ELLE LİNGERİE / KALIN TAŞIYICI BEL BANDI | Bebek & Çocuk
bu ve bunun gibi ürünleri konustuk da o.
bengi buralar buralar :) nereler oralar?
ya kızlar benim hala göbüş çıkmadı galiba çıkmayacak :) ne zaman kendimi hamile gibi hissedicem bilmiyorum. sizde durumlar nasıl. benim sadece bel kalınlaştı pantolonlarım ın beli olmuyo :)
ya kızlar benim hala göbüş çıkmadı galiba çıkmayacak :) ne zaman kendimi hamile gibi hissedicem bilmiyorum. sizde durumlar nasıl. benim sadece bel kalınlaştı pantolonlarım ın beli olmuyo :)
mozi hemen şurdasın yani. ben ilaçlarımı bar ınaklar eczanesinden alıyordum :) pazara gideceğim ben 1 saat kadar sonra geliyorsan sen de gel :)
bengi sen de zayıfmışsın. popon da büyüyormuş baksana. ama ben ikiz gebelik yaşadığım için tırsıyorum biraz. bel ağrılarım da var benim. azıcık da varis. sanırsam lazım olacak bana.
mozi ben de süpüreceğim. ama fazla yorma kendini. ben esas yemek yapmaya bir üşeniyorum sorma. ki çok severdim ben yemek yapmayı. başkasının yaptığını da pek sevmiyorum.şimdi öğle oluyor kara kara ne pişireceğimi düşünüyorum. tamam ben bir tur atayım pazarda...
kızlar ben kaçtım, en güzel hafta sonları sizlerin olsun, öpüldünüz a.s. a.s. a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?