dun bırde uc tane kızn ısmı buldum sızlerede soylemek ıstıyorum bakalım beyenecekmısınız 1Ecrin:allahtan hediye anlamına geliyor2belinay:cennette peygamber cicegianlamına geliyor 3Sudeneygamber efendımızın cennette encok sevdigi agacın ısmı hangisi guzel sizce yorumlarınızı beklıyorum
dun bırde uc tane kızn ısmı buldum sızlerede soylemek ıstıyorum bakalım beyenecekmısınız 1Ecrin:allahtan hediye anlamına geliyor2belinay:cennette peygamber cicegianlamına geliyor 3Sudeneygamber efendımızın cennette encok sevdigi agacın ısmı hangisi guzel sizce yorumlarınızı beklıyorum
๒คl๒öςєğเ๓;5977367 .!.:teşekkür ederim tatlım iyiyim. nasıl gidiyor?
Sanırım kızın olcakmış cok sevindim senin adına.Rabbim hayırlısıyla kucagına verir inşallah.
hepsi anlam olarak hoş ama ecrinin okunuşu zor. naçizane görüşüm...
herkese hayırlı haftasonları, hava baya açtı, sanırım herkesler kendini dışarı attı
artık ne yapalım dogana kadar bır kara verırız ınsallah hepbırlıkte.hayırlısıyla dosunda
canım hayırlı olsun öncelikle kızın, isimlere gelince ben 3ünüde çok beğendim
kararsız kaldım valla
candyy ayy çok şekerler yaa, ne kadar güzel şeyler almışsın maşallah
sağlıcakla gelsin bebişinde giyinsin inşallah
erkek galiba yanılıyormuyum ?
Ayyyy bunlar kocaman çıkmış. Resim eklemeyi yeni keşfediyorumda:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?