2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hepsi anlam olarak hoş ama ecrinin okunuşu zor. naçizane görüşüm...

herkese hayırlı haftasonları, hava baya açtı, sanırım herkesler kendini dışarı attı

canım hayırlı olsun öncelikle kızın, isimlere gelince ben 3ünüde çok beğendim
kararsız kaldım valla

geçmişi okudumda bel bandı için verdiğiniz linklerdeki ürünü ilk defa duydum ve gördüm
ben öyle kilolu olmamama rağmen ve bel fıtığımda olmadığı halde çok bel ağrısı çekiyorum
özellikle yol yürüyüp, ev süpürdükten sonra, birde yemek pişirince, ayakta kalıyorum yaa
dayanamıyorum bazen ağrısına, banada iyi gelirmi acaba? alsam mı?

(görmeyen arkadaşlar için linkler)
Hepsiburada.com : CHEZ ELLE LİNGERİE / KALIN TAŞIYICI BEL BANDI | Bebek & Çocuk
Elija Hamile Karın Destekleyici İnce Bant - Anakatalog - Penguenbebe.Com - Bebek Arabası, Park Yatak, Bebek Odası, Yürüteç
http://www.bebekmarket.com/magaza/product_info.php/products_id/3846

๒คl๒öςєğเ๓;5977367 .!.:
teşekkür ederim tatlım iyiyim. nasıl gidiyor?
Sanırım kızın olcakmış cok sevindim senin adına.Rabbim hayırlısıyla kucagına verir inşallah.

evet canım nasıpse ınsallah kızım olacak.

artık ne yapalım dogana kadar bır karar verırız ınsallah hepbırlıkte .hayırlısıyla bı dogsunda

Canım ben Sudeni beğendim. Hem anlam olarak hemde söyleniş bakımından.

candyy ayy çok şekerler yaa, ne kadar güzel şeyler almışsın maşallah
sağlıcakla gelsin bebişinde giyinsin inşallah
erkek galiba yanılıyormuyum ?

candyy ayy çok şekerler yaa, ne kadar güzel şeyler almışsın maşallah
sağlıcakla gelsin bebişinde giyinsin inşallah
erkek galiba yanılıyormuyum ?

Sağol canım.İlk giysileri ya çok heyecanlı oluyor bebiş için alışveriş.Oğluşumuzun olacağı kesinleşti. Eminim sende çok güsel şeyler örmüşsündür.

Candy çok güzelmiş cicileri bebişinin. güle güle giysin

Sağol canım.Seninde kızın olacaktı galiba. Kızlarda o kadar çok o kadar cici seçenekler varki.... Neredeyse onlardan da alacaktım:)))

Aynı anda iki üç kişiden alıntı yapmaya çalışıyorum ama olmuyor: Neden acaba, nasıl yapabilirim???

Ayyyy bunlar kocaman çıkmış. Resim eklemeyi yeni keşfediyorumda:)))

hepsı cok guzel cıkmıs canım allah gule gule gıymeyı nasıp etsın. su foto yuklemeyı bır ben kesf edemedım. profıl resmımı yukleyemıyorum neden acaba

selam kızlar nasılsınıııııız benim iş yoğun bugün biraz çok yorulduuum candy çok güzelller yaaaaaaaaaaaaaa ben bayıldım vallla

ne kadar güzel ciciler böyle ben ördüm daha almadım bişey. Bizim küçük yer buralar inşallah ben de alırım böyle cici şeyler.

Candy cnm harika ciciler RABBıM bebişine giymeyi nasip etsin inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…