2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

guluzar cım teşekkür ederim canım sağol duana amain diyorum inşallah sağlıklı bebewişler dünyaya getiririz :) seninde kız galiba şimdi eylül anneşlerinde ençok kız mı var erkek mi ? bide sen kaçıncı haftandasın ?

canım bende bır kac gun once senın gıbıydım ama bugun yok doktorda herturlu tahlıl yapıldı bırsey cıkmadı. rahım genıslemesınden oluyor

teşekkür ederim canım :)) öğreneli epey oldu ama anca girebildim :) ee sen nasılsın seninki beli mi kız mı erkek mi :delikafadulden

iiim cnm bende a.s.şükür işte aynı herşey ben de bazen vakit buldukça giriorum benim oğluşum oluomuş bi de hareketlerini hissetsek çok güzel olucaktı ultrasona girmediğim hafta özlüorum vallagamyoncuiremsu

bana kız var gıbı gelıyor.ben 17cı haftadayıım canım

pushing canım kızın oluomuş hayırlı olsun ben sana en başlarda sölemiştim hatırlarsan kızın olcak senin içime doğuo demiştim bak yanılmamışım :)

kısslar benim çıkmam lazım mozijikucuğummda burdaymış şimdi farkettim hepinizi öpüorum pushing çok özletme kendini byeeeeea.s.

bende çok özledimi kızımı en son gördüğümde gerile gerile yatıyodu sonra uyandı hareketlerini bi görsen teyzesi :)) allah ım herkeze yaşatsın bu duyguyu :)

bana kız var gıbı gelıyor.ben 17cı haftadayıım canım
allah hakkında hayırlsını versin canım kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı bi evlat olsunda gerisi mühim değil :)
pushing canım kızın oluomuş hayırlı olsun ben sana en başlarda sölemiştim hatırlarsan kızın olcak senin içime doğuo demiştim bak yanılmamışım :)
evet şekerim doğru tahmin yaprın sende oğlan bende kız bakalım neler yaşıcaz delikafadulden ee nasılsın hamişlik nasıl gidio ?

kısslar benim çıkmam lazım mozijikucuğummda burdaymış şimdi farkettim hepinizi öpüorum pushing çok özletme kendini byeeeeea.s.
gülel güle canım allaha emanet ol :)
gelirim inşallah :CüvCüv:

dun azmıstım ama cogunuz gormedı sanırım benımde nasipse bir kızım olacak

hayırlı olsun canım saglıkla kucagına almayı nasip etsin mevlam :)

....................bende bugun doktora gittim benim de oglum oluyooooo:teytey: çok garip bir duygu yaaa kız evlattan sonra :) mevlam sag saglım kucagıma almayı nasıp etsin insallah

nekadar guzel canım cok sevındım senın adına .once kız sonra erkek cok ıdeal bır durum.allah hayırlı dogumlar nasıp etsın

hayırlısı olsun benggıııı cım ....nerlerdesın yawwww nasıl oldun ıısın demı cnm

Merhaba arkadaşlar
Bebişimin cicileri...
çoğunu bugün aldık

merhaba canım ciclerine bayıldım oglusunun :) bende bugun ogrendim oglum oldugunu ama daha erken almak için diyorum kendi kendime bir iki ay sonra bende koyarım buraya aldıgım cicileri :)

merhaba canım ciclerine bayıldım oglusunun :) bende bugun ogrendim oglum oldugunu ama daha erken almak için diyorum kendi kendime bir iki ay sonra bende koyarım buraya aldıgım cicileri :)

canım gözünaydın demek oglusun oluyooo:) işallah haftaya pazar ögrenirim bende yaawww:):CüvCüv:

arkadaslar su foto ısınde bana kımse yardımcı oluyacakmı kactır soruyorumm(((((

canım fotoyu en kolay şöyle yükleyebilirsin
mesajını yazdığın sayfada yani yukardaki araçların arasında "ataç" resmi var orayı tıkla, sonrada gözattan istediğin resmi seç, olay tamamdır yerimseniben
umarım anlatabilmişimdir

bengiii arkadaşım nerelerdesin yaaa, hiç denk düşemedik, özledim valla
demek oğlun olcak ayyy çok sevindim , kızdan sonra insanın gönlü erkek ister
maşallah seninde öyle olmuş, sağlıcakla hayırla gelsin oğlun dünyaya, kucağınıza

büyüdü ve büyüyo ağrılar oluyo kaşınıyorm bazen yağlanıp duruyom,öne doğru gidiyo sivrildi karnım ama sen ne durumdasın...?

benim karnım aşağıda ve fazla belli değil görenler şaşırıyo delikafadulden ama kalçalarım büyüyo bende yağlanıyorum ama kaşıntım yok daha ziyazde vucudum çok kurudu

hayırlısı olsun benggİİİİ cİm ....nerlerdesİn yawwww nasıl oldun İİsİn demİ cnm

iyiyim canım sagol :) heyecan var biraz yani erkek evlat sahibi olmak nasıl bisey bilmiyorum cok da korkuyorum yani kızım vardı onla çok rahattım arkadas gibiyiz erkegin yeri de ayrı muhakkak da nebileyim iste endiseliyim biraz .......

eslem canım cok tesekkur ederım bır tek sesımı sana duyura bıldım ama ben hala halledemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…