2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar su foto ısınde bana kımse yardımcı oluyacakmı kactır soruyorumm(((((

merhaba kızlar cinsiyet listenize benide ekleyin kız :) nasıl gidio hamişlik nasılsınız bebiişler nasıl :)))

gözüm aydı da biliosun durumları pcden uzak tutuolar beni ailecek :) ben çok iiiyim allaha çok şüküğr kızmda iii teyzesi 13 nisanda randevumuz var biraz geciktik ama dr dan anca randevu alabildik siz neler yaptınız bakıım ?

kızlar bişi sorcam gören yanıtllasın :)) benim sağ yada sol kasığımda bi ağrı oluyo bebek hareket ediyo dicem olamaz küçüçük şey o kadar ağrı yapmaz rahim genişlioyo olabilir diye düşünüyorum yalnız beniim gibi hisseden arkadaşlar varmı bunu dr sordunuz mu çooook merak ediyorum ?

mozijikuuuuu kaç beden alcez kızım bu bel bandı nı alooo

Bilmiyorum anacım valla. Sakura mail attı ya onun cvbını bekliyoruz.

Selam canım. Kasık ağrıları hemen hemen hepimizde var. Rahim genişlediği için kasılmalar oluyor o yüzden

bize iyiyiz çok şükür sorma benm evde de net yok şu an alcaz inş.10 nisanda gidicez bizde nasipse cins daha belli değil bizim bakalım gösterirse 10 nisanda öğrencez inş.

canım benim de oluyor ara ara kasıklarımda ağrı ama geçiyor endişelenme..muhtemelen bağların genişlemesinden...

canım benim de oluyor ara ara kasıklarımda ağrı ama geçiyor endişelenme..muhtemelen bağların genişlemesinden...

aynı şeyler bana da oluyo tuhaf bi ağrı ve ara ara da rahime giran kramp tarzında çok kısa sürüyo ama bu aralar arttı pazartesi 3 lü teste gidince sorucam

anladım şekerim malesef internet var ama pc yok bende de :))))bence bu sefer cinsiyeti öğrenirsiniz :)) bana dr plesentanın aşağı yerleştiğini sölemişti 15 gün cinsel ilişki yasak dedi şimdide ben çok merak ediyorum durumu nasıl acaba

tebrikler canım ben de eğer kızım olsaydı tuana koyacaktım cennete düşüen ilk yağmur damlalarıymış bi arkadaşım söylemişti anlamını bence güzel isim

evet cok guzelmıs canım tavsıyen ıcın tesekkur ederım .senın erkek sanırım

bende çok merak ediyorum ne durumda yavrum herkes öğrendi çatlıcam bende artık....eve de net almamız lazım yeni çıkcacak kanunu bekliyoz .telsiz net istiyomda ben odan nisan gibi çıkıcak sanırım.bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…