canım ya oyle guzel anlattın kı duygulandım inan Allah herkese tattırsın bu duyguyu ......:)) dvd si aldınız demek bende istiyorum bunun için 3 boyutlu bir cihaza mı gitmek lazım ?
canım evet bu aralar giremedim ananem kadar sevdiğim komsumuzu kaybettik.bu haftalarda genelde onlarda oluyorum birde onlar memurevlerinde oturuyor sabah eşimle evden bir çıkıyoruz gece geliyoruz.
evde oldukça girmeye calışıyorum
msmscim evet çalışmaları bekliyoruz. ben anlamam adres söyleyrek geçitiremezsin. yarım gününü ayrıca talep ediyorum :)
masraf konusunda haklısın. her şeyden iki tane. düşün sen kendini mesela 75 tl harcamışsın ben olsam 150 olacak yaa yaaa . :)
ya insan dayanmıyor bebedor un ayıcık banyo süngeri var zaten çok beğenirdim ondan aldım başka şeylerde alacam ama dayanıyorum Eki Görüntüle 12488
gamma bebekler dünyalardan habersiz. esas kendimizi eğlendiriyoruz işte :)
Canım ne kadara aldın onu? Ben cumartesi günü bebedorun setini aldım içinde aynısından biri sarı biri mavi süngerleri vardı. Ayrıca 2 tane biri küçük biri büyük biberon, tırnak makası seti, önlüğü, dişliği, biberon fırçası ve belki hatırlamadığım bir şey daha vardır setin hepsini 40TL'ye aldık...
araya kahvaltı girdi. pardon:)
cici1 den iki takım aldım. cici 2 zaten 2 li bir set. zaten ikili dörtlü setlere atlııyorum görünce.
cici 1 16 ytl. kızlar bu fiyat nasıl sizce? penyesi ve dikişi çok güzel.
araya kahvaltı girdi. Pardon:)
cici1 den iki takım aldım. Cici 2 zaten 2 li bir set. Zaten ikili dörtlü setlere atlııyorum görünce.
Cici 1 16 ytl. Kızlar bu fiyat nasıl sizce? Penyesi ve dikişi çok güzel.
amin canım ama tek sıkıntınız(tabi öğrendin tuzun kuru diyeceksin:)) cinsiyet olsun. çok şukur saglıklılar
canım evet bu aralar giremedim ananem kadar sevdiğim komsumuzu kaybettik.bu haftalarda genelde onlarda oluyorum birde onlar memurevlerinde oturuyor sabah eşimle evden bir çıkıyoruz gece geliyoruz.
Evde oldukça girmeye calışıyorum
ya insan dayanmıyor bebedor un ayıcık banyo süngeri var zaten çok beğenirdim ondan aldım başka şeylerde alacam ama dayanıyorum Eki Görüntüle 12488
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?