amin canım ama tek sıkıntınız(tabi öğrendin tuzun kuru diyeceksin:)) cinsiyet olsun. çok şukur saglıklılarbekleyenlere Allah sabır versin
araya kahvaltı girdi. pardon:)
cici1 den iki takım aldım. cici 2 zaten 2 li bir set. zaten ikili dörtlü setlere atlııyorum görünce.
cici 1 16 ytl. kızlar bu fiyat nasıl sizce? penyesi ve dikişi çok güzel.
canım çok güzel. sağlıkla giysinler inşallahh..araya kahvaltı girdi. pardon:)
cici1 den iki takım aldım. cici 2 zaten 2 li bir set. zaten ikili dörtlü setlere atlııyorum görünce.
mozicim yok yok mavili beş parçalık set 16 tl. yeşillinin ikisi birden 8,5 tl
günaydın kızlarrr,,
pembecim ne tatlı cicilerr onlarr oyleee güle güle giysin kuzucuklarr
günaydın kızlarrrrr nasılsınız
ben cumartesi dr gittim ve maşallah bebişim iyi kıpır kıpır ayakları dr artık cimcime diye sevebilirsiniz dedi bebişim kız :)
araya kahvaltı girdi. pardon:)
,
Canım çok geçmiş olsun Allah en kısa sürede tekrar nasip eder inşallah.
Günaydın canım... Gözünaydın. Desene kızlarımız çoğalıyor.hihoyyyt
Acayip sevindim tatlım yaaa. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin...
Bizde gördük cumartesi kızımızı Eylülümüzü 190 gr olmuş
Doktorun ölçtüğü tüm ölçümler sağlıklı olduğunu gösteriyordu ultrasonda. Sonra üçlü testi de yaptırdık sonucunu 2-3 güne kadar alırım...O da iyiyse herşey yolunda demekmiş.
Doktor DVD'yede kaydetti ultrason görüntülerini. Haftasonu evde bol bol baktık kızımıza:)))
Sağolsun doktor uzun uzun izlettirdi ve bize midesini , omiriliğini, kaval kemiğini,
ağzını, burnunu ,elinin 5 parmağını bile gösterdi 2 boyutlu ultrasonda...O kadar tatlıydı ki yaaa biz ilk anlayamadık tabi kafası nerde gövdesi nerde falan çünkü bizim hanım kız öyle bir yatmış ki anlayabilmek gerçekten zor. Tam belinden kıvrılmış bacaklarının ikisi kafasının üstünde, eller yan tarafta delikafaduldenBir süre sonra düzeldi tekme bile attı yaramaz kızım benim.
sinem-kuş günaydın ama az geliyorsun haaa!
ayrıca antalya topiğini de unutma.
teşekkürler gençler daha iyileri sizin minnoşların olsun.
göbeğim de albümde yerini aldı. saçlarımı da cmrts kısalttım biraz. katlara şekil verildi.
beni ve kızımı unutmuşsun canım
evet tatlım ya haklısın kasığım ağrıyyooooooooooooooooooo çoooooooooooook ağrıyo ama ara ara sancı giriyo
günaydın kızlar...
sad cım bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin hayırlı olsun canım kızın...
ya kızlar ben çok kötü oluyorum midem çok kötü ve ayrıca başım dönüyor arada bayılıcam sanki..hala geçmedi ya. nezaman geçecek acaba:çok üzgünüm: geçen sefer böyle uzun sürmemişti amasenağlama
canım evet bu aralar giremedim ananem kadar sevdiğim komsumuzu kaybettik.bu haftalarda genelde onlarda oluyorum birde onlar memurevlerinde oturuyor sabah eşimle evden bir çıkıyoruz gece geliyoruz.
evde oldukça girmeye calışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?