ela cım ben ablama çok gülerdim. arardım iş yerini süt sağmaya gitti derlerdi. ineklik saatinmi geldi derdim seni de görcem diyordu:) dun süt sagmak için makınalardan baktım:) uzun sürmedi ama boşver dedim eşime çıktık:):)
kızlar ben askısız sutyen kullanıyorum genelde valla daha rahat:) alıstım yada ondan oyle gelıyo askılılar boynumu agrıtıyo. yanlıs anlasılmasın ırı falan değil gögüsler bilakis:)
kızlar benım bebgın bası sagda.ayakları solda.bazen dızlerımı cekeyım otururken.ya da bacak bacak ustune atayım.ayaklarıyla tepıkleyıp kasları mı gerıo napıo bılmıorum kasıgıma nasıl acı gırıo.sızde de oluo mu oyle bısey.
inan ki sadece o bunalım korkutuyor beni :roflol:
hadi şimdi içimizden ya sabır çekip susabiliyoruz ama o kadar hassasken... :roflol:
:sm_cool:
Ben çok pozitif olan bir arkadaşımın doğum sonrasını gördüm , çok feciydi kendi farkında değildi bence yaptıklarının ama bilmiyorum yavrumu kucaklayayım diğerleri kapı dışına
...
Gebelikte 3. ay
...
Göğüsleri destekleyecek uygun bir sütyen kullanın.
...
kilo alan varmı aranızda kızlar? bide benim göbek öyle çok belli olmuyo ve ayrıca ikinci hamileliğim olmasına rağmen bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum bi an önce doktoramı gitsem ne yapsam acaba ya???
evet elinde olmasa da öyle olabiliyor...
artık doğumdan önce konuşma yaparım herhalde hepsiyle, zaten Allaha şükür anlayışlı insanlar ama yine de konuşurum ki hazırlıklı olsunlar -tatlicadiarzu-
bu kadar mı olur -tatlicadiarzu-
kızlar benım bebgın bası sagda.ayakları solda.bazen dızlerımı cekeyım otururken.ya da bacak bacak ustune atayım.ayaklarıyla tepıkleyıp kasları mı gerıo napıo bılmıorum kasıgıma nasıl acı gırıo.sızde de oluo mu oyle bısey.
ela artık sen şanslısın onumuzdekı hafta çok guzel hıssedeceksın bebegını. çok kısa sure sıonrada babası hısseder. ben çok sabırsızlan ıyorum babamızın hıssedecegı zaman için
ınsan her evreyı nasıl da yasıo dımı kızlar sımdı okurken farkettım yasadıklarımı.rabbım herseyı bellı bı duzen ıcınde ışleyısını saglıo.sonra neler yasayacagımızı bılmek de heyecan verıcı:)
kilo alan varmı aranızda kızlar? bide benim göbek öyle çok belli olmuyo ve ayrıca ikinci hamileliğim olmasına rağmen bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum bi an önce doktoramı gitsem ne yapsam acaba ya???
ela artık sen şanslısın onumuzdekı hafta çok guzel hıssedeceksın bebegını. çok kısa sure sıonrada babası hısseder. ben çok sabırsızlan ıyorum babamızın hıssedecegı zaman için
değil mi...gerçekten bizim yaşadıklarımızla örtüşüyor dikkatimi çekti paylaşmak istedim...:1hug:
hay ben senın agzını opım ınsallah meryemım ya.bu oglan soyle adam akıllı bı tekme sallasa da hareket gorsek yanı.sımdı sadece pırpırlar var.ama o da gusel.rabbım sıze de gostersın tez zamanda
ben almadım işin garibi ki iri bir insanım 65 kiloydum doktorda tartıldım ayınıyım çok sevindim ki öyle aman amanda dikkat etmiyorum
ben almadım işin garibi ki iri bir insanım 65 kiloydum doktorda tartıldım ayınıyım çok sevindim ki öyle aman amanda dikkat etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?