Ben şimdiden önyargıları kaldırdım , sonuç itibariyle bebek olunca herkes kendi tarafına benzetecek , netice de yedi sülalenin geni geliyor , umarım doğum sonrası bunalım falan geçirip kimsenin kalbini kırmam -tatlicadiarzu-
yok canim damar atmasi gibi hissediliyo suanda.ve benimki bazen gercekten acayip atiyo.yani daha önce hic böyle olmamisti.ilk basta bagirsak falandir dedim ama bagirsak hareketiyle onun arasinda fark oluyo bilirsin sende.ben esimin elini hareket ettirdim ve ayni yerde ikimizde hissettik.sanki oda hissettide babasina tepki verdi gibi oldu.
bilmiyorumki:uhm:
slm kizlar giremiyodum ne zamandir herkes iyidir umarim tabi bebislerde iyidir insallah.
kizlar bende 1 haftadir hissediyorum bebegimi ve hatta dün 2 kez esimde hissetti cok acayip bi duygu yaa:))
yarin görcez insallah oglumuzu:)
onuda duydum canım. Orayada bakarım. Zaten baya bısey aldım. Anneme gostermem lazım hepsını. Aynı seylerı fazla fazla almak ıstemıyorum. Zaten annemlerde alacak. Bakalımevet canım demstock ama pek bişey yok yeni açılan optimum alışveriş merkezinde mothercare in outleti varmış diye duydum..
Ben kesin kayınvalidemi bu konuda kırarırım... Şimdiden biliyorum hatta eşime diyorum ki anneni tembihle sakın benim bebeğimi kendi tarafına benzetmesin diyorum. O da ben bunu nasıl söyleyeyim diyor:))) Ama eltimin çocuklarından bu konuda tecrubeliyim. İlk çocuğu tamam aynı kendi taraflarına benziyor aksini söylemek mümkün değil. Ama ikinci çocuklarının yakından uzaktan ilgisi yok. Ona rağmen hala onu kendi taraflarına benzetmesi beni deli ediyor...Kesin benim bebeğime de yapacak ve ben zaten o hassaslıkla altta kalamıcam için (normalde de kalamam zaten yaa) kesin sorun olacaktır yani...
denızcım 16.haftadan ıtıbaren yeme duzenın aynı olsa da ıster ıstemz alıosun cunku zaten bebek 150 gr cıvarı.bır o kadar da plesantası etttı 300gr.e 300 gr cıvarı suyu.600 ettı mı.rahım de bu haftalarda 250-300 gr cıvarı oluomus.toplamda 900gr-1 kılo oluo.ıster ıstemez alıosun yanı.16.haftada hala almayanlar kendı zayıflamıs demek oluo.
evet gercekten öyle bizimki zaten cok hareketli dr.da öyle demisti.esim elini karnima koyunca hareketleri esim hissetmese bile ben acayip hissediyorum:dance:o zaman senınkı bıraz hareketlı olucak.babasına ben burdayım demış.aslında babalarına daha cok tepkı verıolarmıs bızden bılıomusunuz.
ne güsel ya bende kararımı dğeiştirmezsem kayınvalidemle gidicem. kayınvalidem yeterki gel muayne parasını vercem dedi bakalım merak ediyorlar cinsiyetini
Kızlar size bir fıkra :
Kaynana olmak sanattır...
Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir. Aşık olduğunu, evlenmek istedigini ve tanıştırmak istedigini söyler.
Ama sadece eğlence olsun diye eve 3 kız getireceğini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.
Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir.
Otururlar, bir süre sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:
'- Tahmin ettin mi' diye.
Anne duraksamadan cevap verir:
'- Ortadaki kızılsaçlı.'
Oğlan hayretle annesine sorar: '- İnanılmaz, nasıl bildin?..'
Anne cevap verir:
'- Bir tek ondan hoşlanmadım...'
Kızlar size bir fıkra :
Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir. Aşık olduğunu, evlenmek istedigini ve tanıştırmak istedigini söyler.
Ama sadece eğlence olsun diye eve 3 kız getireceğini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.
Otururlar, bir süre sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:
'- Ortadaki kızılsaçlı.'
Anne cevap verir:
ne güsel ya bende kararımı dğeiştirmezsem kayınvalidemle gidicem. kayınvalidem yeterki gel muayne parasını vercem dedi bakalım merak ediyorlar cinsiyetini
kızlar bana yardımcı olabilir misiniz :çok üzgünüm:
Kızlar size bir fıkra :
'- Ortadaki kızılsaçlı.'
Anne cevap verir:
Hiç durma git canım mutlaka, bak ne de olsa kayınvaliden ödeyecekmiş kaçırma bu fırsatı derim ben:))) Valla bende acayip merak ediyorum cinsiyetini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?