2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ela bendede var ole ufak ama nasıl dıyım sankı kalp atısı gıbı. ondanmı baska seymı bılemem. var derken sureklı değik. iki kez hıssettım. :)
sakura ben kendımden çok babamızın hıssetmesını ıstıyorum:)

inanın öyle tekmeler hissedeceksiniz siz bile şaşıracaksınız çok güzel bi duygu başlarda ama hamileliğin sonlarına doğru insana rahatsızlık vermeye başlıyor...bu günlerin tadını çıkarın derim..

işte o yaramas oglun:)kuzucuk o kuzucuk parmaklarını acıp kapayısını hıssedebılıorz sımdılık tekmelerı dııl gamyoncuiremsu

Ela cığım alıcam bende elbet kocaman olsun göbüşüm bu hafta göbeğimi koymadım topic e bir değişiklik yok

benim iştahımda yok geçen hamileliğimde böyle değildim ben 2 kilo baştan aldım zaten nasıl oldu anlamadım bi anda...şimdi durmuş durumda 55 kiloyum hala..bakalım bu sefer çokda lmak istemiyorum geçen sefer 15 kilo aldım çatlamadım ama üstüste 15 kilo alırsam çatlarımdiye korkuyorumsenağlama

msmscim gittinmi kozyatağındaki mothercare in outletine? ben ilk hamileliğimden beri oraya giderim kayınvaldemler yakın oturuyor diye ama bu sene bişey yok pek..

msmscim gittinmi kozyatağındaki mothercare in outletine? Ben ilk hamileliğimden beri oraya giderim kayınvaldemler yakın oturuyor diye ama bu sene bişey yok pek..
yok canım henuz gıdemedım. Demstock dıe bır yermıs sanırım ısmı. Orasımı?

ayyy ben bu cuma bursaya gidiyorum ve alışveriş yapmayı düşünüyorum böcüğüme hihoyyyt hihoyyyt
nasıl heyecanlıyım var yaa hihoyyyt onun için bu h.içi başka bi doktora gidip ultrasona girmem lazım :jeyyar:
cinsiyetinden emin olmak için :roflol:

kızlar ya gobegımın ustundekı tuyler sınırımı bozuo tuy sarartıcıyla acsam rengını bısey olurmu

kızlar ya gobegımın ustundekı tuyler sınırımı bozuo tuy sarartıcıyla acsam rengını bısey olurmu

benim de öyle yaa normalde zaten yeterince tüylüydüm -tatlicadiarzu-
bilmem ki bebeğe zarar vermesin tüy sarartıcılar_?

slm kizlar giremiyodum ne zamandir herkes iyidir umarim tabi bebislerde iyidir insallah.

kizlar bende 1 haftadir hissediyorum bebegimi ve hatta dün 2 kez esimde hissetti cok acayip bi duygu yaa:))
yarin görcez insallah oglumuzu:)

slm kizlar giremiyodum ne zamandir herkes iyidir umarim tabi bebislerde iyidir insallah.

kizlar bende 1 haftadir hissediyorum bebegimi ve hatta dün 2 kez esimde hissetti cok acayip bi duygu yaa:))
yarin görcez insallah oglumuzu:)

esın mı hıssettı:1shok:canım yanlıs anlasılmasın ama bu mumkun dıılkı henuz:sm_confused:

bu tüy sorunu bendede var neden oluyorki ya cok kötü bide yagladikca göbegimi daha cogalacaklar diye korkuyorum. dogumdan sonra gecermi acaba ?
tüy sarartici bence zararlidir ne kaldiki surda eylüle :)

bu tüy sorunu bendede var neden oluyorki ya cok kötü bide yagladikca göbegimi daha cogalacaklar diye korkuyorum. dogumdan sonra gecermi acaba ?
tüy sarartici bence zararlidir ne kaldiki surda eylüle :)

ama cok sınır bozucu.yagladıkca tuyler bır o yana bır bu yana.böğğ:roflol:

kilo alan varmı aranızda kızlar? bide benim göbek öyle çok belli olmuyo ve ayrıca ikinci hamileliğim olmasına rağmen bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum bi an önce doktoramı gitsem ne yapsam acaba ya???

Ben ilk ayda aldım 2 kilo şimdi hala aynı kilodayım canım ama benim ki sigarayı bıraktığım içindi bencezaten azalmıştım

Ah Özdilekte süper şeyler görmüştüm ben bir kere uğramıştık , şimdi yine o taraflara yolum düşse süper olur valla :)

Bence sakın kullanma tüy sarartıcı , sonuçta şöyle düşün eskiden yoktu , sen müdahele edersen belki doğumdan sonrada kalır bence oynama canım .

esın mı hıssettı:1shok:canım yanlıs anlasılmasın ama bu mumkun dıılkı henuz:sm_confused:

yok canim damar atmasi gibi hissediliyo suanda.ve benimki bazen gercekten acayip atiyo.yani daha önce hic böyle olmamisti.ilk basta bagirsak falandir dedim ama bagirsak hareketiyle onun arasinda fark oluyo bilirsin sende.ben esimin elini hareket ettirdim ve ayni yerde ikimizde hissettik.sanki oda hissettide babasina tepki verdi gibi oldu.
bilmiyorumki:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…