2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkeze selamlar nasılsınız bugun arkadaslar
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Evet hanımlar yazdıklarınız biraz olsun içimi rahatlattı , umarım bir daha böyle düşünmem ara ara düşünürüm ama :) Herkes aynı durum da bu şartlarda tek kişinin maaşıyla ne yazık ki zor oluyor bir de çevre çok önemli neyse o günler gelsin de ben o zman düşünürüm hayırlısıyla ...

ay kızlar sımdıden onu dusunup canınızı sıkmayın.bebek rızkıyla gelır herzaman.bakmak konusuna gelınce olabıldıgınce kendımız bakar sonra da guvenebılecegımız bırılerıne emanet edıcez bebelerımzı.suan odemesı olan arkadaslar dusunmesın bebegın masraflarını.zaten yenıdogan bebege gıyecek en gereklı sey.mamaya da para vermıosun.emıo cunku.arabası mama sandalyesı bılmemne para tutan seyler sonra alınır.hersey olur allahın ıznıyle.sız yeter kı elın ızden gelenı yapın gerıs tevekkul.sımdıden bunlara canınızı sıkıp bebelerınızı uzmeyın.
ben gunes ısısgını fazla alınca pozıtıvıst dusunmeye baslamısım tavsıye ederım:)

merhaba kızlar benim doktor kontrolüm 17 nisanda...Daha çok var bebeğin cinsiyeti de o zaman belli olucak...Çok merak ediyorum 1 tane oğlum var eğer bu da kız olursa çok güzel olur ama sağlıklı olsun da yeter diyorum kaydirigubbakcemile5

ya evet dilekçim haklısın ama "birlikte geçirdiğin zamanın kalitesidir uzunluğu değil"buna katılmıyorum çünkü o çocuğu sevginle doyurmak için başka fedakarlık yapmak gerekiyor ve çocuklar bilinçlenince bunu çok güzel kullanıyolar .. ama illaki şimdiki nesil,hayat şartları çalışmayı gerektiriyor Allah sonumuzu hayr etsin

selam kızlar 11:30 da geldim anca yazabiliyorum geçmişi okuyamadım ama bir çok işim vardı anca birazını ahllettim merakta bıraktım sizi.. gittik doktora baktı kalp atışlarında bişiy var dedi çok korktum sonra şimdi normale döndü dedi ama ben benden gittim o kadar korktum ki ama normale döndü ya bir daha olursa belki basınçtan olmuştır dedi ultrasyondanda olabilir dedi . ama kızalr hiç bu kadar korkmamıştım inanın elimden ayağımdan can gitti resmen ağlamamak için zor durdum ama normal şimdi dedi yinede içim içimi yiyiyor. kafasına baktı burnuna kemiklerine herşey normal deid ölçümler yaptı çok uzun boyulu bir bebek dedi eşim 1/85 boyunda zaten ama bizimki yatıyordu göremedik yine kalp atışıda öyle olunca zorlamayalım dedi ama hala etkisindeyim bebeğim iyi olsun

bu arada hergün işe gelirken ne giycem demekten bıktım..Hiçbir kıyafetim olmuyor...1 ay daha geçse hamile kıyafeti giyicem..şimdi biraz çekiniyorum gibi..:1rolleyes:

mrb hnlar 3 gündür giremıyorum babamız geldı çok mutluyduk ama yıne gitti kolumuz kanadımız kırıldı dün eşimde ılk defa bebegımızı gördü çok heyecanlandı ama doktor mesalef yı ne cinsiyeti sölemedi
sizler nasılsınız güzel annışler

cinsiyeti belli oldumu ?

selam kızlar nasılsınız
ben cok üzgünüm
sabah koşa koşa bi heyecanla doktora gittik eşimle.
bebegimizin cinsiyetini ögrencektik. ama doktor daha cok küçük dedi baktı baktı göremedi allah aşkına 15 hafta olmuş daha belli olmaz mı?
ama rabbime binlerce kez şükürler olsun herşey yolundaymış gelişimi gayet normalmiş. gördüm bebegimi.kıpır kıpır :))

sağlıklı olsun canım sakın takma kafana karnın açmıydı cnm ozaman olurmuş yada tatlı bişeyler yeseydin

bircancım geçmiş olsun tatlım bebegının iii olmasına sevındım ne kadar değerlıler dimi bişey olcak diye ınsanın aklı çıkıyo.geçmişi okumadıgım için bılmıyorum niçin gittin dr a bışeymı fark ettın

çok sevindim cnm hadi hayırlısı ne yapcen net göremeyince de sölemiyo dr sağlıklı olduğunu öğrenmişsin ya oda yeter.hem bazen belli olsada bazı bebiş göstermiyo cinsiyetini..herşey olabiliyooo

Son düzenleme:

Canım benimm. Tahmin edebiliyorum yaşadığın korkuyu ama şükürki sağlıklıymış bebişin. Sağlıklı olsunda cinsiyetini sonra öğrenirsin tatlım. Üzme kendini canım :teselli:

Üzülme cnm benim. Bazı doktorlar genelde 16 haftayı geçince söylüyorlar. Boşver sağlıklı olsunda 1 ay geç öğren

cınsiyetleri belli olduda sölemıyolar canım garantı olsun diye bizde dün gittik söylemedi
parmaklarını bıle saydı ya bebeşımın 5 parmagı var eşim sordu cınsıyet için söylemem dedi 2 hafta sonra dedi prensip meselesıymış neyse 2 hafta sonra dedik.yoksa görüyolar ama garantı olsun diye s ölemıyolar onlarda haklı karıyer meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…