gunadin kizlar nasilsiniz yaaaaaaaaaa gene arkadaslar cinsiyetlerini ogrenmis offffdelikafadulden sadece biz kaldik 1nisan bircan,10nisan fussilet,8nisan ben ogrencem.deniz canim sen nezaman ogreneceksinnn:teselli:
BUARADA;
melike ve cingene00 gozunuz aydin kiziniz oluyormus ne guzel ya delikafaduldendelikafadulden(suan herhalde kizlarkaydirigubbakcemile5 erkekleri gecti)
dilekcim cicileriniz cok guzel kizinla bebraber iyi gunlerde giyinin:CüvCüv: yeni gelen arkadaslarda hosgeldi .
Ay bugun burası nıe boyle ya. sessız fff
GÜNAYDIN CNM EVET YAAA HELE BEN EN SONA KALMIŞIM BİDE GÖSTERMEZSEE ÖÖH YANİ DİCEMMMdelikafadulden
Ay bugun burası nıe boyle ya. sessız fff
İyi ben konuşayım o zaman , bugün inanılmaz moralim bozuk , sabah gözlerimi açtım dedim ki biz maddi olarak nasıl yetiştiricez bu kadar şeyi ,yeni ev aldık bir sene olacak neredeyse ( krediyle) , çoğu harcamadan kısıyoruz ikimizinde işi iyi sayılır ama özel sektör .... Patronlarım çok iyi ama piyasaya göre fazla maaş vermiyorlar , bebeğime ben kendim bakmak istiyordum ama sanırım ancak 2 / 3 ay bakabilecem ondan sonra iş aramak zorundayım , ondan sonra akşamları ancak 2 saat görücem düşündükçe bile gözlerim doluyor bugün niye böyle olduysa anlamıyorum ,bir yandan günde iki saat bebeğimi görmekle nasıl annelik yapacağımı düşünüyorum ... Bu zamana kadar maddiyatın maneviyatın önüne geçmemesi gerektiğini düşünürdüm ama şimdi diyorum ki şartlar daha elverişli olsaydı böyle düşünmek zorunda kalmazdım ... Al sana konu Elacım , yine de çok şükür halimize ...
İyi ben konuşayım o zaman , bugün inanılmaz moralim bozuk , sabah gözlerimi açtım dedim ki biz maddi olarak nasıl yetiştiricez bu kadar şeyi ,yeni ev aldık bir sene olacak neredeyse ( krediyle) , çoğu harcamadan kısıyoruz ikimizinde işi iyi sayılır ama özel sektör .... Patronlarım çok iyi ama piyasaya göre fazla maaş vermiyorlar , bebeğime ben kendim bakmak istiyordum ama sanırım ancak 2 / 3 ay bakabilecem ondan sonra iş aramak zorundayım , ondan sonra akşamları ancak 2 saat görücem düşündükçe bile gözlerim doluyor bugün niye böyle olduysa anlamıyorum ,bir yandan günde iki saat bebeğimi görmekle nasıl annelik yapacağımı düşünüyorum ... Bu zamana kadar maddiyatın maneviyatın önüne geçmemesi gerektiğini düşünürdüm ama şimdi diyorum ki şartlar daha elverişli olsaydı böyle düşünmek zorunda kalmazdım ... Al sana konu Elacım , yine de çok şükür halimize ...
Gammacım okudum gerçekten , çok güzel bir yazı çok da haklı şeylerden bahsediyor , ben zaten onun için işi bırakırım demiyorum sadece bir seneyi birlikte geçirebilseydik ondan sonrası kolay olurdu benim için , şimdiden üzülüyorum o zaman ne yapıcam kimbilir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?