2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım sız neden kendınıze durduk yere evham yapıosunuz ki.cok sukur saglıklısınız bebelerınızde bısey yok allaha sukur.dua edın sukredın evham yapacagınıza.hergun doktorda olamayız ki.annelığı sabırla ogrenıoruz sımdılık.sabredın az kalmıs bak doktora gtmene.hem zaten beben ne kadarcık kı hareketlerını her gun hıssedesin.ınternet elımızın altında heryerde yazıo okuosunuzdr mutlaka bu haftalada soyle olur dıe.rahat olun bıraz nolur.stres yapmayın yok yere.yegenlerımı uzuosunuz.karnımız hergun buyumuo kı.zaten hattada 1-2 cm buyuyen bebe gobegı ne kadar buyutsun.ya henuz gobegı cıkmayan arkadaslarımız napsın.kızdırmayın benıklava: bos yere evham yapmayıııın.allaha emanet bebelerımız.rabbım saglık versın cumlemıze ve bebelerımıze

Kızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı ?..Nasıl birşey tarif edemisiniz..Ben bişeyler hissediyorum ama emin değilim...

kızlaarrrr, hamile bandıyla ilgili soruma sevap geldi kaydirigubbakcemile2
bu benim yolladığım mail:

"Merhabalar
Ürünlerinizden Elija hamile bandı yani Elija Lingerie Karın Destekleyici İnce Bant E-hamile.com | hamile, iç giyim, gebe, gebelik, doğum, emzirme, sezeryan ile ilgileniorum.
Yanlız hangi beden sipariş etmem gerektiği konusunda kararsızım.
Şu anki kiloma göre mi yoksa ilerleyen zamanda olacağım kiloya göre mi sipariş vermem gerekiyor?
Bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.
ıyi Çalışmalar..."

bu da onların cevabı:

"Sayın Merve doğru,

Elija Hamile Bandı yanlarındaki ayarlanabilen velkromlu özelliğe sahip olması nedeniyle şu andaki bedeninize uygun olanı seçmenizi tavsiye ederiz.

Saygılarımızla,

www.e-hamile.com

Müşteri Hizmetleri"

geçen gün konuştuğumuz gibiymiş yani, şu anki bedenimize göre hamilelik bedenimizi seçiyormuşuz :lepi:

Kızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı ?..Nasıl birşey tarif edemisiniz..Ben bişeyler hissediyorum ama emin değilim...

her gun hıssetmıorum ben hatta bazen 3-4 gun hıssetmedıgım oluo.ama hıssettıgım zaman ıcımde bısey surtunuo gıbı oluo bazen ama cogu zaman gozun nası seyrir oyle seyırme seklınde

her gun hıssetmıorum ben hatta bazen 3-4 gun hıssetmedıgım oluo.ama hıssettıgım zaman ıcımde bısey surtunuo gıbı oluo bazen ama cogu zaman gozun nası seyrir oyle seyırme seklınde

ben de isteriiiim ben dee :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol:

mervecim ben hamile bedenin en büyüğünün bi küçüğünü alıyorum yanii L mi vermem gerekkiii..ilginide çok sağol bu arada

mervecim ben hamile bedenin en büyüğünün bi küçüğünü alıyorum yanii L mi vermem gerekkiii..ilginide çok sağol bu arada

şimdi kaç beden giyiyorsan o beden vereceksin canım, yani şimdi L giyiyorsun diyelim, hamile halin için de L olarak geçiyor bedenin :)
rica ederim canım yaa, faydam olursa ne mutlu bana

ya sız gecmısı okumuyomusunuz canlarım ya.sızın ıcın acıklama yazdım bır suru ayrıntılı ultrasonla ılgılı hala nası mecbur mu falan dıe soruonuzklava:

ya sız gecmısı okumuyomusunuz canlarım ya.sızın ıcın acıklama yazdım bır suru ayrıntılı ultrasonla ılgılı hala nası mecbur mu falan dıe soruonuzklava:

üzgünüm elacım, işyerimdeyim her an patron gelebilir :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
onun için yani :çok üzgünüm:
neyse ben araştırayım o zaman kendim sağol yine de :1hug:

kızma abla yaaaa çalışıyoz biz kaçırıyozzz gözden bi daa olmazzzzsenağlamasenağlama

karanfil canım 18+5 ve beni 28 Nisan verdi ama ben 25 Nisanda gidicem cumartesi ozaman 22 haftalık olucam dr öyle dedi bilmiyorum fiyatı 200 TL kızlar

mecburimi bu ki??? bnm dr da yapacakmı acaba??

mecburi oldugunu sanmiyorum ama bizim bebe nin ense kalinligi cok cikmisti biopsi yapildi hersey normalmis ama kalbinde bi sorun olabilir diye yapilmali dedi dr.yaptircaz bizde insallah bu cuma.detaylari anlatirim zaten size..
sen yinede dr.una sor.yapiliyosa yaptir bence..

üzgünüm elacım, işyerimdeyim her an patron gelebilir :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
onun için yani :çok üzgünüm:
neyse ben araştırayım o zaman kendim sağol yine de :1hug:

kızma abla yaaaa çalışıyoz biz kaçırıyozzz gözden bi daa olmazzzzsenağlamasenağlama

yok hanımlar alınganlık etmeyın ben o acıklamayı sız sormussuuz dıe hususi sıze yazmıstım.okumayıp sorunca ondan tızdım yoksa sıze tızarmıyım hiç.gelin bakım buraya Şeniz:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…