ay canım sız neden kendınıze durduk yere evham yapıosunuz ki.cok sukur saglıklısınız bebelerınızde bısey yok allaha sukur.dua edın sukredın evham yapacagınıza.hergun doktorda olamayız ki.annelığı sabırla ogrenıoruz sımdılık.sabredın az kalmıs bak doktora gtmene.hem zaten beben ne kadarcık kı hareketlerını her gun hıssedesin.ınternet elımızın altında heryerde yazıo okuosunuzdr mutlaka bu haftalada soyle olur dıe.rahat olun bıraz nolur.stres yapmayın yok yere.yegenlerımı uzuosunuz.karnımız hergun buyumuo kı.zaten hattada 1-2 cm buyuyen bebe gobegı ne kadar buyutsun.ya henuz gobegı cıkmayan arkadaslarımız napsın.kızdırmayın benımerhaba kızlar umarım görüşmeyli iyisinizdir.. ben idare ediyorum işte bebeğimi çok merak ediyorum doktor kontrolüme daha 9 gün var... ahhh ahhh inşallah herşey yolundadır... son zamanlarda karnımda bi büyüme göremiyorum buda beni telaşlandırdı... günler çabucak geçsede bebeğimin iyi olduğunu öğrensem... rabbim hepimize ve bebeklerine sağlıklı uzun ömür nasib etsin amin... ben birde 5-6 gün önce içimde bişey hissetttim çok farklı bi duyguydu... ilk defa oldu bebeğim sandım... sonra ertesi gün bir kere daha oldu.. ama şimdi 3 gündür hiç bişey hissetmiyorum... o kadar tuhafki sanki hamiş değil gibiyim... ya çok endişeliyim kızlar çokkkk ....:uhm::çok üzgünüm:
karanfil almanyadasın madem medela nın süt pompalarının fiyatınbı öğrenırmısın dışarıya cıktıgın zaman bır kıyaslama yapmak ıstıyorumda.
karanfil almanyadasın madem medela nın süt pompalarının fiyatınbı öğrenırmısın dışarıya cıktıgın zaman bır kıyaslama yapmak ıstıyorumda.
Kızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı ?..Nasıl birşey tarif edemisiniz..Ben bişeyler hissediyorum ama emin değilim...
canim ben ebaydan baktim simdi.
hemel al fiyati yaziyo.bak link yolluyorum sana.bi bak..
~~ Medela Mini Electric + PumpSet Milchpumpe ~~ !NEU bei eBay.de: Stillzubehör (endet 05.04.09 2232 MESZ)
bütün organlarini detayli inceliyolar.kalbi ne kadar kan pompaliyo normalmi falan diye bakiyolar böbreklerine idrar torbasina anliycaan her yerine bakiyolar..
her gun hıssetmıorum ben hatta bazen 3-4 gun hıssetmedıgım oluo.ama hıssettıgım zaman ıcımde bısey surtunuo gıbı oluo bazen ama cogu zaman gozun nası seyrir oyle seyırme seklınde
mecburimi bu ki??? bnm dr da yapacakmı acaba??
mervecim ben hamile bedenin en büyüğünün bi küçüğünü alıyorum yanii L mi vermem gerekkiii..ilginide çok sağol bu arada
ya sız gecmısı okumuyomusunuz canlarım ya.sızın ıcın acıklama yazdım bır suru ayrıntılı ultrasonla ılgılı hala nası mecbur mu falan dıe soruonuzklava:
ya sız gecmısı okumuyomusunuz canlarım ya.sızın ıcın acıklama yazdım bır suru ayrıntılı ultrasonla ılgılı hala nası mecbur mu falan dıe soruonuzklava:
mecburimi bu ki??? bnm dr da yapacakmı acaba??
üzgünüm elacım, işyerimdeyim her an patron gelebilir :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
onun için yani :çok üzgünüm:
neyse ben araştırayım o zaman kendim sağol yine de :1hug:
kızma abla yaaaa çalışıyoz biz kaçırıyozzz gözden bi daa olmazzzzsenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?