mecburi oldugunu sanmiyorum ama bizim bebe nin ense kalinligi cok cikmisti biopsi yapildi hersey normalmis ama kalbinde bi sorun olabilir diye yapilmali dedi dr.yaptircaz bizde insallah bu cuma.detaylari anlatirim zaten size..
sen yinede dr.una sor.yapiliyosa yaptir bence..
yok hanımlar alınganlık etmeyın ben o acıklamayı sız sormussuuz dıe hususi sıze yazmıstım.okumayıp sorunca ondan tızdım yoksa sıze tızarmıyım hiç.gelin bakım buraya Şeniz:1hug:
ters bi bulgu olmadığı sürece gereksiz gibi geldi bana da, inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin karanfilcim a.s.
doktorumla konuşup çoook gerekli görmüyorsa yaptırmayacağımı söyleyeceğim sanırım...
tulay ben de 23 lıraya aldım netten.yaa merveeeee bu bant daha geçen sefer 12 tl diii şimdi 21 tl olmuuşşşş arkadaşta istiyodu 2 tane alcaz bak ama yaaaa:)
rısklı donemı atlatmıssın sen de INSALLAH BU SEFER SAGLIKLA KUCAKLARSIN BEBEGINI.17+1 hamileyim erkekim olucak inşallah aslında basından beri sizi okuyorum girmeye cesaret edemedim ilk bebeğimi kaybettim çünkü tek istegim sağlıklı bir hamilelik geçirmek
ınsallah hersey yolundadır canım bız de dua drız oglusun ıcın merak etmeinsallah canim hersey yolundadir..zaten bizimkinin ense kalinligi ölcüldünde kalin cikmisti o yüzden ayrintiliya gidiyoruz.allah büyük insallah hersey yolundadir:Saruboceq:
yaa merveeeee bu bant daha geçen sefer 12 tl diii şimdi 21 tl olmuuşşşş arkadaşta istiyodu 2 tane alcaz bak ama yaaaa:)
insallah canim hersey yolundadir..zaten bizimkinin ense kalinligi ölcüldünde kalin cikmisti o yüzden ayrintiliya gidiyoruz.allah büyük insallah hersey yolundadir:Saruboceq:
tulay ben de 23 lıraya aldım netten.
rısklı donemı atlatmıssın sen de INSALLAH BU SEFER SAGLIKLA KUCAKLARSIN BEBEGINI.
ınsallah hersey yolundadır canım bız de dua drız oglusun ıcın merak etme
17+1 hamileyim erkekim olucak inşallah aslında basından beri sizi okuyorum girmeye cesaret edemedim ilk bebeğimi kaybettim çünkü tek istegim sağlıklı bir hamilelik geçirmek
Canım ebaydan bende bakmıstım. Ben elektrıklı olanşlardan ıstıyorum. Gezerken gozune carparsa sorarasan çok sevınırım
Bircancım çok geçmiş olsun canım yaaa. Yazdıklarını okurken inan çok korktum.Sen biraz heyecanlandığın için bebeğimiz öyle tepki vermiş olabilir annesi... Hiç korkma eminim miniğimiz çok sağlıklı ve iyidir...Sen endişe korku yaparsan kendi kendine allah korusun ona da zarar verirsin. Ne olur içini ferah tut. O geçici bir durumdur eminimki. Bak tüm ölçümlerin yolunda çıktığına göre zaten endişelenecek bir durum yok...Kırkbir kere maşallah tatlım bebişine herhalde oğlun olacak senin... Bana öyle geldi. Cinsiyeti de lütfen takma kafana o iyi yaa sen ona bak annesi...
Allah kavuştursun Gülcancım...
๒คl๒öςєğเ๓ önemli olan bebeğinin sağlıklı olması tatlım ne de olsa cinsiyeti er ya da geç belli olacak...
Elifcim bu konuda ne desem boş biliyorum , haklısın endişelenmekte... Özel bir hastaneye gitsen bildiğim kadarıyla SSK ile anlaşmalı ise fazla bir para almıyorlar...
Sonuçta daha testlerinde var. Sen ikili testi yaptırmışmıydın? Doğumdan sonrasını da düşünme artık yaa nasıl olsa bebişin nasibi ile gelecektir ve o zaman bir çözüm bulunacaktır önemli olan şu an... Kendine ve bebeğine iyi bak..
Emsalcim canım hemen tarif edeyim sana. Karabağlardan - Havalimanı istikametine giderken sağ tarafta 6-7 mağazası olan bir outlet center var.. Yan tarafında benzin istasyonu falan var bu outlet centerin... İçindeki LCW mağazası ise bayağı büyük çok güzel şeyler bulursun hemde uygun fiyata tatlım.
Bu arada mina bebeye de gittik hatta dayanamayıp birkaç şey aldım resimlerde vardı yaa beebğime aldığım ciciler onları ordan aldım...
dilekcım çok tşk ederim canım
elacım ben bu ayrıntılı ultrason konusunda sormak istiyorum doktor dün baktıgında hatta omurılıklerını falan ıncelıyodu daha küçük zaten ayrıntılı ultrasonda da bakcaz dedi yanı banada yapcak harelde pekı bu 2 boyutlu ultrasonlardada oluyormu yoksa 4 boyutludamı çünkü muayene ve hastenedekı ıkısıde 2 boyutlu
Canım ebaydan bende bakmıstım. Ben elektrıklı olanşlardan ıstıyorum. Gezerken gozune carparsa sorarasan çok sevınırım
tamam canim bakicam senin icin.
çok sağol canım. bu acık arttırma sanıyorum. benım hemen al yapmam lazım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?