canım yazdım ama sanırım görmedin giyim üzerine dükkan.evet bende şaşırdım öle olmasına zaten zar zor gitmiştim.yok ya bugün biraz iş olsun yarın özele gidicem artık dayanamıyorum.ne yapım battı balık yan gider
canımsııın ya çok halklısın allah razı olsun içimi rahatlatlattın
dua edin bugün işim ii olsun azıcık doktora gidim
slm kizlar dün kaynana muhabbetini kacirdigim icin cok üzgünüm ama hepsini okudum allah yardimcimiz olsun:)
dr.dan geldim ama oglumu göremedim rahim agzina falan bakti dr.
bide bise sorcam kizlar detyli ultrason yaptiricakmisiniz?yaptircaksaniz kacinci haftadan itibaren yapiliyo?ben randevu aldim bu cumaya verdiler.17 haftalik oluyorum tam..
slm kizlar dün kaynana muhabbetini kacirdigim icin cok üzgünüm ama hepsini okudum allah yardimcimiz olsun:)
bide bise sorcam kizlar detyli ultrason yaptiricakmisiniz?yaptircaksaniz kacinci haftadan itibaren yapiliyo?ben randevu aldim bu cumaya verdiler.17 haftalik oluyorum tam..
bircancım sormuştum ama kımse cvp vermedi sen doktora niçin gitmiştin cınsiyet ögrenmek için mi yoksa kötü bişey hissettın ondanmı
selam inşallah bende eylül annesi olucam herkeze iyi hamilelikler
benim bebisin ense kalinligi fazla cikmisti falan yaa plasentadan örnek alinmisti,kalbine falanda bakilcakmis bilmiyorumki 17.haftadan itibaren dedi.erken olursa anlasilmazmi acaba?sonra tekrar yaparlarmiki??canım ayrıntılı ultrason 19.-23.haftalar arasında yapılıo nıe senın doktor erkene vermıs kı???:uhm:
aaaaaaa nasıl aşağıdanmı baktı neden şimdi ben gidincede ölemi olceekkkk aaaa bak tüylerim diken diken oldu heeeee
ya kayıvalidem kendisi içi dicekti illa sende gel deid bende gittim aslında cinsiyetini meraktan bide ayrıntılı baktırmak için ama kuzu korkuttu bizi ama iyimiş ölçümler yapıldı
detaylı ultroson ne oluyor canım renklı ultrosonmu doktor bana renklı ultroson verdı ama 13 mayısta geldedı yanı baya var daha
bütün organlarini detayli inceliyolar.kalbi ne kadar kan pompaliyo normalmi falan diye bakiyolar böbreklerine idrar torbasina anliycaan her yerine bakiyolar..
detaylı ultrosonu kendınmı ıstıyorsun doktormu verıyor canım kendımız ıstıyorsak bende ıstıyeyım barı bana kımse boyle bırseyden bahsetmedıde
ben sadece 3lu tara yaptırdım okadar ondada bırsey cıkmadı sukur
efil cim sıkma canını peti çok haklı annelerimiz dr bile görmemiş Allah büyük hepimizin yardımcısı olur inş.üzülmeee
karanfil28,belkı bebegın 1 hafta onden falan gıdıosa zaten 19.haftada olmus oluosun.belkı ondan ole demıstr.
tulay ayrıntılı ultrasonda alttan bakmıolar canım.karından bakıolar onda sadece ultrason aletı daha gelısmıs.
guluzar sen kendın ıstemıosun canım.eger gerek gorurse doktorun 19.-23.haftalar arasında sana yaptrman gerektıgını soyluo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?