2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende kuaforum gercekten ısler berbat actıgımdan berı en berbat senemı gecırıyorum yazın gelmesını beklıyorum bıraz hareket gelsın dıye sızın sektordede yaza dogru acılır sen canını sıkma

slm kizlar dün kaynana muhabbetini kacirdigim icin cok üzgünüm ama hepsini okudum allah yardimcimiz olsun:)
dr.dan geldim ama oglumu göremedim rahim agzina falan bakti dr.
bide bise sorcam kizlar detyli ultrason yaptiricakmisiniz?yaptircaksaniz kacinci haftadan itibaren yapiliyo?ben randevu aldim bu cumaya verdiler.17 haftalik oluyorum tam..

efil cim sıkma canını peti çok haklı annelerimiz dr bile görmemiş Allah büyük hepimizin yardımcısı olur inş.üzülmeee

canım ayrıntılı ultrason 19.-23.haftalar arasında yapılıo ama en ıyısı 22.haftada yapılmasıymıs. nıe senın doktor erkene vermıs kı???:uhm:

aaaaaaa nasıl aşağıdanmı baktı neden şimdi ben gidincede ölemi olceekkkk aaaa bak tüylerim diken diken oldu heeeee

bircancım sormuştum ama kımse cvp vermedi sen doktora niçin gitmiştin cınsiyet ögrenmek için mi yoksa kötü bişey hissettın ondanmı

ya kayıvalidem kendisi içi dicekti illa sende gel deid bende gittim aslında cinsiyetini meraktan bide ayrıntılı baktırmak için ama kuzu korkuttu bizi ama iyimiş ölçümler yapıldı

merhaba kızlar umarım görüşmeyli iyisinizdir.. ben idare ediyorum işte bebeğimi çok merak ediyorum doktor kontrolüme daha 9 gün var... ahhh ahhh inşallah herşey yolundadır... son zamanlarda karnımda bi büyüme göremiyorum buda beni telaşlandırdı... günler çabucak geçsede bebeğimin iyi olduğunu öğrensem... rabbim hepimize ve bebeklerine sağlıklı uzun ömür nasib etsin amin... ben birde 5-6 gün önce içimde bişey hissetttim çok farklı bi duyguydu... ilk defa oldu bebeğim sandım... sonra ertesi gün bir kere daha oldu.. ama şimdi 3 gündür hiç bişey hissetmiyorum... o kadar tuhafki sanki hamiş değil gibiyim... ya çok endişeliyim kızlar çokkkk ....

canım ayrıntılı ultrason 19.-23.haftalar arasında yapılıo nıe senın doktor erkene vermıs kı???:uhm:
benim bebisin ense kalinligi fazla cikmisti falan yaa plasentadan örnek alinmisti,kalbine falanda bakilcakmis bilmiyorumki 17.haftadan itibaren dedi.erken olursa anlasilmazmi acaba?sonra tekrar yaparlarmiki??

aaaaaaa nasıl aşağıdanmı baktı neden şimdi ben gidincede ölemi olceekkkk aaaa bak tüylerim diken diken oldu heeeee

walla bilmiyorum ki ultrasona gerek yok dedi bi dahakine dedi.idrar aldilar tansiyona baktilar kalp atislarini dinledik sonrada rahim agzina bakti acikmi kapalimi diye o kadar..CADIARZU

detaylı ultroson ne oluyor canım renklı ultrosonmu doktor bana renklı ultroson verdı ama 13 mayısta geldedı yanı baya var daha

detaylı ultroson ne oluyor canım renklı ultrosonmu doktor bana renklı ultroson verdı ama 13 mayısta geldedı yanı baya var daha

bütün organlarini detayli inceliyolar.kalbi ne kadar kan pompaliyo normalmi falan diye bakiyolar böbreklerine idrar torbasina anliycaan her yerine bakiyolar..

Son düzenleme:
bütün organlarini detayli inceliyolar.kalbi ne kadar kan pompaliyo normalmi falan diye bakiyolar böbreklerine idrar torbasina anliycaan her yerine bakiyolar..

detaylı ultrosonu kendınmı ıstıyorsun doktormu verıyor canım kendımız ıstıyorsak bende ıstıyeyım barı bana kımse boyle bırseyden bahsetmedıde
ben sadece 3lu tara yaptırdım okadar ondada bırsey cıkmadı sukur

canim ben almanyadayim.burda sigorta karsiliyo.türkiyede bilmiyorum nasil oluyo.
insallah hic biseyde cikmaz bundan sonra canim.

karanfil28,belkı bebegın 1 hafta onden falan gıdıosa zaten 19.haftada olmus oluosun.belkı ondan ole demıstr.
tulay ayrıntılı ultrasonda alttan bakmıolar canım.karından bakıolar onda sadece ultrason aletı daha gelısmıs.rahim agzına da karından ultrasonla bakıyolar alttan dııl
guluzar sen kendın ıstemıosun canım.eger gerek gorurse doktorun 19.-23.haftalar arasında sana yaptrman gerektıgını soyluo.

evet canim bizim bebe 1 hafta önden gidio en basindan beri:)
öyle düsünmemistim bak sagol:)kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar umarım görüşmeyli iyisinizdir.. ben idare ediyorum işte bebeğimi çok merak ediyorum doktor kontrolüme daha 9 gün var... ahhh ahhh inşallah herşey yolundadır... son zamanlarda karnımda bi büyüme göremiyorum buda beni telaşlandırdı... günler çabucak geçsede bebeğimin iyi olduğunu öğrensem... rabbim hepimize ve bebeklerine sağlıklı uzun ömür nasib etsin amin... ben birde 5-6 gün önce içimde bişey hissetttim çok farklı bi duyguydu... ilk defa oldu bebeğim sandım... sonra ertesi gün bir kere daha oldu.. ama şimdi 3 gündür hiç bişey hissetmiyorum... o kadar tuhafki sanki hamiş değil gibiyim... ya çok endişeliyim kızlar çokkkk ....:uhm::çok üzgünüm:

karanfil almanyadasın madem medela nın süt pompalarının fiyatınbı öğrenırmısın dışarıya cıktıgın zaman bır kıyaslama yapmak ıstıyorumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…