2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aysecim iii geceler canım biz iii yiz şükür güzel havayı buldun gezdır bebeşini güneş görsün bebişlerimizz çabuk büyümüsün.senın cınsıyet bellı oldumu canım

canım bizim doktor sır gibi saklıyorr.. beni sinir ediyor.. şu cinsiyeti söylemiyor.. ayın 11 de gideceğiz kımetse belki ozaman söyler... seninde belli olmamış demii

yok canım söylemedı mübarek devlet sırrı sankı ipucu bile vermıyo

Günaydin kizlar nasilsiniz bugun insallah hersey iyidir.bugun nisannnnnnnnnnnnnn delikafaduldendelikafadulden oh ne guzel yaaaaaaa bircan belki bugun ogrenir bebisinin cinsiyetini super yaaaaa aylar geciyor bebislerimize kavusmamiza az gunler kaliyorrrrrrrr:dance:

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn dünaynın en güsel en tatlı en şirin anneleri ve bebekleri hayırlı bir gün olsun çabuk bitsin inşallah

günaydın güzel hamişler gülücüklü mutlu sağlıklı hayırlı günler size ve bebişlere

günaydın kızlar çok keyifliyim bugün sabah ilk bir nisan şakasını yaptım arkadaşlarımda inandılar çok güldüm hallerine ben hamile olduğum için cesaret etmezler bana yapmaya diye daha da keyiflendim sizler nasılsınız

günaydın kızlarr. bugun çook güzel istanbulda hava. havalar guzel olunca ınsanında moralı yuksek oluyorr

:enbuyukkk:günaydın güzel anneler bakıyorumm keyifler yerinde ohh ohh maaşallah .... bende bugün erken kalktım çok güzel bir hava var yatakları balkona attımm.. biraz erken gideceğim bugün okula 1 nisan şakası yapacağım dostlarıma...lülülülülülükaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar herkeze merhaba .. bende durup dururken kendime nazar deydirdim galiba... ne güzel iyiyim diyordum hamile olduğumu bile unutacak kadar iyiyim diyordum ama dün akşam kasıklarımda aşırı yanma ve ağrı vardı korktum şimdi biraz geçmiş ama gene hafif var. aranızda böyle kasık ağrısı yaşayan varmı?

canım endişe etme rahimin büyümesiyle oluşan ağrılar bunlar bende iki gündür pek yok ama sık sık yaşıyorum bebeğin büyüyor ne güzel a.s.

hihi evet ya o konuda çok şanslıyız hamileyiz ya şaka yapamazlarkaydirigubbakcemile3

gunaydım kk nın güzel annelerı nasılsınız bugun ewet adanadada çok guzel hava var kızlar bu cuma bebeğimin cınsıyetını öğreneceğiz insallah hayırlı haberlerle gelırım ay dayanamıyorum az kaldı 2 gun nasıl bıtecek insallah gösterır bızımkıde annesını merakta bırakmaz BıRCAN canım bebeğin cınsıyetı ne çok merak ettım kızlar ne annesı olcaksınız

kızlar bebeği hareket edenınız varmı daha bende tık yok sadece hafıf arda 2 3 defa batma oluyor baskada bısey yok

bu sefer herkes cumayı beklıyor:) bende cuma akşam gorucem oğlumu. ilk defa 3 hafta ustuste gormedım. kim bilir ne kadar buyumustur sıpamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…